Přejít na výpis diskuzí
Bethesda nastínila plány DLC a podpory Falloutu 4 po vydání
9.9.2015 | Adam Homola
87 příspěvků
-
ps: feudalni spolecnost nepouzivala pocitace, ale ani nebyla ve falloutu ;-)
-
ano. realne by to byla nuda a sed a ty jako hrac bys tam mel kulickovy pocitadlo. to je jako vykladat o system shocku 2, ze se tam i pres shodam valely vsude zaznamy... pri trose fantazie... treba s tim pocitacem moc neumeli :-P
-
v tom pripade byl i mad max 2 podle tebe s***ka. uz vidim po hlavu oblecenyho scavengera, jak ma na sobe kupu hader, to by prislo vtipny mne :-P predpokladam, ze kazdej gang by mel mit stado krav na kuzi, dvorni svadlenu a mistniho kozeluha.
-
tos vystihl presne ;-) sam bych to nenapsall lip :-D
-
souhlas. fallout 3 byl bozi a libil se mi brutalne. atmosfera na jednicku. a to i presto, ze jsem miloval prvni dva dily + tactics (ale ta mi moc nelezla). a je fakz, ze drtiva vetsina hracu to hodnotila pozitivne, coz je velkej uspech. nakonec to delali pro lidi...
-
by to dopadlo jako ceska mafia2, az po te co by zkrachovali. jsem nahodou rad, ze to dlc nakonec v human revolution vyslo.
-
to neni nova politika. driv se to cutlo a vyhodilo (aspon ti sikovnejsi, co to chteli vydat), dnes to lze diky dlc pozdeji dodelat, ikdyz to vypada jak rikas.
-
uplne ne. na konzole staly od 40 do 140 us. staci pohledat.
napr: http://www.1up.com/news/90s-game-price-comparison-charticle
si jeste pamatuju kdyz jsem v cizine kupoval crusadera (no remorse, no regret) -
DRIZZT: To je ale pro mě problém, protože chci hru hrát, když vyjde, všichni o ní mluví, píšou atd. Hraní má pro mě určitý společenský aspekt, který tkví v časopisech, diskuzních fórech, youtube atd. Začalo to kdysi s Excaliburem a trvá to doteď na games.cz, myslím, že zdejší diskutéři to budou chápat.
Už teď mi například vadí, že svět hraje Phantom Pain a já se pořád potácím někde na Skellige *3* -
Já někdy dokonce i Evoluji, nejlépe ve spojení s nějakou jinou postavou.
-
Jenomže kvalita a prodejnost jsou dvě různé věci.
-
Tam nenakupuji už několik let.
-
to je cizí termit
-
Mam to naprosto stejne, jasne skyrim ma krasny svet a jsou tam i mnohem lepsi mechaniky boje apod. ale samotny obsah je desne nudny. Morrowind i kdyz vypada dnes uz dost letite ma mnohem lepsi atmosferu a zajimavejsi questy. Dokonce casto kritizovany oblivion je podle me lepsi nez skyrim, tam jsem prolezl vsechna mesta a guildy a ty questy co me tam nabizely byli zajimave. Coz u skyrimu jsem v nejakem Falkreath snad ani nebyl.
-
Evokuje?
-
Na tom něco bude, každopádně to nic nemění na faktu, že hry jsou nejdostupnější v historii. Já když si vezmu, co jsem po Steamu a GOGu nakoupil jenom letos, tak před deseti lety bych se nedoplatil. Ani to nestačim všechno hrát.
-
Stačilo, teď o tvé chybějící inteligenci každý ví.
-
8/10 se stestím, bez modů to moc hrát nejde, už jen ten standardní inventář je zlo... poděl*t inventář u RPG je docela problém. Normálně bych dal 7/10 a za to že to jde modovat si lidi muzou přidat +1, ti kteří nato mají nervy. Ne každej má zájem koupit hru a začít jí modovat, aby byla dobrá. Docela dlouho modding Skyrimu nebyl žádnej med, dokud nevznikly programy jako ModManager a Tool (co ti udelá load order a nahlásí kritický nekompatibility + navrhne řešení)
-
préésnéétáák..stačí pár mesiacov počkat po vydaní a bude to všetko pokope aj s opravami a za babku.:) *1*
-
to je kurzem. Tenkrát byla koruna mnohem slabší. Tenkrát (v 90. letech) taky nebylo zvykem hry moc kupovat :-)