Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim je dobrá hra, ačkoliv takhle zpětně by zasloužil spíš 9/10
  • Skyrim dostal taky 10/10 a byl to pouze simulátor chůze krajinou
  • ostatně, Caesar v té hře umírá na rakovinu, to má určitě z toho pobíhání v sandálech mezi radioaktivníma loužema *4*
  • fallout 3 metascore 91, user score 8.0 fakt fiasko *1*
  • mě spíš vrtalo v hlavě, proč se všichni honí za nějakými bojovými roboty které pošle k žemi pár raket, když v tom světě existuje technologie naprosto nezničitelných hologramů co tě zabijou na 3 rány a nejdou vypnout *7*
  • Fallout 3 > Fallout NV
  • Boha, jaký je v tom rozdíl? Pořád vystřihnou část hry a prodávají jí za další prachy *7*
  • 0011
    myslíš, že zdegenerovaná feudální společnost, která nepoužívá počítače a pravděpodobně neumí ani číst bude řešit radiaci?
  • "Vývojáři prý na DLC ještě nezačali pracovat.."

Přece nepřiznají, že je vykrojili ze základní hry a budou prodávat za cenu další hry
    Tahle DLC politika se děje už u všech velkých her, smutné *7* *1*

Bude zajímavé sledovat, kam až se to vyvrbí, nicméně už teď je lepší u většiny her počkat, až za rok vyjdou v GOTY, GOLD, ... edici se všemi přídavky (= plná, kompletní hra).Po zkušenostech s Fallout NV určitě počkám. Pěkně mě podělali, když jsem si koupil krabicovku, později chtěl dokokupit DLC ale ouha, byly staženy ze storu a v nabídce pouze Ultimate edition.
    Bethesda a DLC prostě nejde dohromady.
  • když cheš lepší zbroj, musíš se dát k NCR, nebo Brotherhood, obyčejný trhan než lepší než koženou zbroj nedosáhne, no možná Casarovci by mohli, ale ti jsou zas pošahaní a nic jinýho než ten power armor nepomůže
  • Fallout 3 byl celkem fiasko. Dobrý byl až Fallout New Vegas, který byl dělaný Obsidianem. Bethesda od dob Morrowindu neudělala dobrou hru.
  • Ona prvni DA taky nebyla zadna slava, i kdyz ji mam docela rad. Vzhledove byla uz v dobe kdy vysla za zenitem (stromy vypadaly jak z roku 2002) byla nekdy unavne zdlouhava a ta naloz DLC taky zrovna nepotesila. DA:I me bavila mnohem vic a DA 2 taky nebyla spatna..Ale chapu ze nekdo povazuje prvni dil za nejlepsi, preci jen mel asi nejbliz ke klasickym hram typu Baldurs Gate a to plno lidi povazuje za plus, ja ne.
  • :-) když je na každém kroku radioaktivní louže nebo zmutovaný škorpion, vezmeš si tam sukýnku a sandálky nebo zbroj, která tě ochrání od hlavy až k patě?
  • Tady mi to az tak nevadi. Neco jineho je, kdyz v takovem Deus Ex vystrihnou z pulky cast hry, kterou nasledne dodaji jako placene DLC.
  • tak Caesarovci byli oháklí podle obsluhy toko casina v Las Vegas a meče neměli, ostatně jediné meče byly ty obří co měli super mutanti, jinak meče ve hře vůbec nebyly.. a že chodí polo oblečení, vzhledem k tomu, že se FNV odehrává v Údolí smrti, kde je skutečně pekelné vedro, chtěl bych vidět tam někoho běhat v kožichu :)
  • Autoři sice ještě nezačali pracovat na DLC, ale už ví, že budou stát 40USD, hmm.. Tak to je paráda!!
    Nicméně jem na to zvědavej. Počkám na reakce kolegů hráčů a uvidíme jestli to koupím. Graficky to vypadá pěkně, ale mě hlavně zajímá herní obsah.
  • F4 mám vyhlédnutý, ale na rovinu, bojím se, co Bethesda zase zmastí. :-( Že ve F3/F3NW oproti F1/F2 okleštili tvorbu postavy a z propracovaného RPG systému udělali parodii, to jsem tak nějak překousl, protože to zachránila atmosféra světa po jaderné válce. Že celý ten svět byl nakonec nelogický (např. polonazí nájezdníci uprostřed radioaktivního pekla vypadali opravdu směšně, stejně jako Legie v sukýnkách a sandálech, když mávali mačetami proti samopalům) a příběh a úkoly (až na pár výjimek) byly tupé na n-tou, to jsem bral jako nemoc současných RPG her, které prostě nic extra nenabídnou. Ale není to Bethesda, aby něco už napůl blbého nezmršila ještě víc...
  • Ok tak jestli pro tebe byla DA2 po perfektní jedničce dobrá hra, tak Inquisition bude pro tebe nejlepší hra na světě. Naprosto kašle na všechno dobré co v prvním díle bylo.
  • Septik ?
  • žádné mmočko jsem nikdy v životě nehrál, takže mi chybí srovnání. Hrál jsem Kingdoms of Amalur, které bylo přirovnáváno k single-player MMO a to mě celkem bavilo.
    DA:I si zahraju kvůli příběhu a lore. Četl jsem knihy od Gaidera (autor DA). Navíc lidi hrozně nadávali na DA2 a když jsem si to zahrál, tak to byla výborná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit