Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já pamatuju když hry stály 2k. Ted sem např koupil Witcher 3 za 600kč. Já sem naopak s cenou her dneska spokojenej, jen stačí počkat pár týdnů/měsíců na slevu nebo rovnou na na complete/gold/ultimate atd. edici.
  • Nj za posledních 20 let se to strašně rozšířilo. Kdysi dávno bylo jen pár vyvolených pařmenů a lidi co neuměli s počítačem tak většinou nehráli. Dneska si koupí PS a nepotřebujou umět nic.
  • Mě osobně evokuje , když dlc vychází pomalu dříve než základní hra.
    Každopádně DLC nepodporuju .. Je to hnusná taktika vydavatelů jak vyždímat z už tak předražených her ještě více. Zdárným příkladem je např. Battlefield 4 :) Každopádně hraní her se stává dosti finančně náročným koníčkem ..
  • tak jasne ze Pillars sbiraly dobre hodnoceni, aby taky ne kdyz vsechny herni weby leta jely na tom jak je kickstarter super a vzejdou z nej ty nejlepsi hry, kdyby pillars daly male hodnoceni srraly by si na vlastni hlavu. Staci se podivat kolik lidi Pillars hraje dneska na steamu, a porovnat to treba tebou opovrhovanym Skyrimem, tam jasne poznas co je propadak o co ne. Vetsina recenzentu co davali Pillars vysoke hodnoceni tu hru nikdy nedohrala, jde jen o takzvany kickstarter efekt.
  • @flash
    na metacritic je Pillars 4. nejlépe hodnocenou hrou letošního roku (před ní jsou GTA, MGS, Witcher). GTA a MGS nejsou můj typ her, Witcher mě trochu zklamal, takže zůstává PoE.
  • Plete si pojmy. Dobra hra muze byt popadak, taky si plete subjektivitu a globalni dojem. Je jasne ze i ten nejvetsi propadak muze nekoho bavit, ale to na celkovem globalnim dojmu nic nemeni.
  • 0011
    nevím, mě přišli vedlejší questy dobré a některé obzvlášť vtipné, ale jestli ti jde o lepší vedlejší questy tak i to řeší nejedna modifikace:
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/searchresults/?src_cat=35
    na skyrimu se mi líbí to, že pro něj vzniká takových tun obsahu, že si ho můžeš udělat jaký chceš
  • Alpha Protokol a propadák? Běžte si laskavě nafackovat! Scie to neprodalo miliony (ono se tomu ani nedá divit když sou hráči jako VY) ale hra to byla zatraceně dobrá!
  • Protoze jsi atypicky exot, milionum lidi ten styl sedi. Ale na svuj nazor mas pravo, globalne to ovsem neni pravda.
  • Jasne ze pro nektere lidi, jako treba ty to propadak neni, ale vzhledem k tomu ze zrovna vyslo vetsi DLC a neni to tak dlouho co hra vysla, uz se o ni skoro nikde nepise/nemluvi. A to z toho duvodu ze to vetsinove lidi nebavi, z globalniho hlediska se jedna o jasny propadak, ktery velmi brzy bude k dostani za 4.99 na steamu .
  • Pillars rozhodně není propadák. Pro mně je to zatím hra roku 2015. Už se těším na dvojku
  • 0011
    Jejich problémy si moc nepamatuju, jejich hlavním problémem jsem byl já protože jsem ukončil jejich bídnou existence a obral je do posledního víčka, takže radiace byla pro ně ve srovnání s genocidou kterou jsem rozpoutal nicotná *15*
  • problém je v tom, že mně prostě nesedí herní mechaniky od Bethesdy. To co umí udělat je velký a zajímavý svět. Bohužel ten svět nedokáží vyplnit smysluplným obsahem. Všechny questy jsou zcela generické (mohl by je vytvářet nějaký bot). Málokterá sandboxová hra dokáže udělat zajímavé questy. Napadá mě snad Divine Divinity - jedna z mála her, která měla velký otevřený svět, do kterého byl smysluplně zakomponovaný příběh i zajímavé vedlejší questy.
  • fallout new vegas mel prave nejlepsi ty DLC, zakladni hra zas az tak uzasna nebyla.Design hry byl dost spatny, kdyz si vzpomenu na New vegas jak se tam na prazdne ulici krouti dve prostitutky tak me jeste dneska beha mraz po zadech, cele to tam vypadalo jak poskladane z krabic od bot.Navic to melo po vydani mnohem vic bugu nez dokaze napachat Bethesda. Obsidiani hry moc delat neumi, a mohli byt radi ze vetsinu prace za ne udelal Bethesda, kdyby to jelo na jejich enginu a systemu byl by to stejnej propadak jako Alpha Protocol, nebo Pillars.
  • 0011
    Jo jasně, hru kde i na sto bodech ze sta v dané používané zbrani sekneš do obrovské příšery z metru a napíše ti to, že jsi minul, nevyvážené mechaniky, kdy člověk mohl vyrobit kouzlo, kterým vyhladil celé město a zvětšit si libovolnou vlastnost o tisíce procent. Ano atmosféru to mělo zajímavou, ale vás nesnášeče skyrimu fakt nechápu, navíc je to hra, na kterou vzniklo snad nejvíc modů v historii hraní a baví mě tam toulat se krajinou narozdíl od morrowindu. Jinak taky mám mnohem radši New Vegas, ale nazvat F3 fiaskem jsou trochu silná slova
  • U takoveho sandboxu by mohli porad neco pridelavat...mohli by tu hru delat jeste rok nebo 2 a i potom by nekdo prisel s napadem na dalsi DLC. Ostatne, zalezi jen na tobe kdy si chces tu hru zahrat, jestli hned po vydani, nebo za ,,rok,, se vsema DLC.
  • Tak tomu zase neodpovídalo vybavení prostředí. V kdejaké barabizně uprostřed pouště ležel na stole funkční počítač... Navíc zdegenerovaná feudální společnost řešila problémy, které do ní nepatřily ani náhodou.
  • 8/10 - plus za velký sandboxový svět a grafiku, minus za příběh, za vedlejší questy, za souboje, za vývoj postav
  • a preto si rok vždy počkám až tá hra bude mať kompletná na nejakú game of the year edíciu, lebo naozaj memám čas aby som všetky hry hral 2-3 krát a nechcem sa ochudobňovať o všetko čo tá hra môže ponúknuť a mať opravené kritické buggy
  • *1* To by teda mohla být i příčina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit