Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Z morálních důvodů rozhodně toto nekupuji.
    • njn to sme celý mi, zátokový moralisti :D
      • Chim
        Tam nenakupuji už několik let.
  • U her od Bethesdy už jsem se poučil a na konzoli to rozhodně hrát nebudu
  • no tak to je jednoduché aspoň vím že si to koupím levnějš a v celku jako GOTY *5*
  • Prophet
    Vím, že to bude zabugovaný, tvůrci na mě budou ždímat prachy za dlc, ale já se na ten nový Fallout tak strašně těším!!! *14*
    • Proste hraci trpi urcitym druhem masochismu.
      • V poslední době her tohoto žánru moc není a bugy má v poslední době každá hra
        • Ma, protoze ji mamlasove tak kupujou ...
  • Hnisavec
    seasson pass som si nikdy nekúpil a ani pri 500 hrách za posledných 5 rokov nemám pocit, žeby mi to niekde chýbalo. DLCčka som kúpil za život jedno do Dark Souls a dve do Dark Souls 2 a tam som to už ľutovaľ, lebo ma nebavili....
    • Stačilo napsat jsem přiteplený japanofil
      • Stačilo, teď o tvé chybějící inteligenci každý ví.
    • ha, Artorias of the Abyss je také nejlepší DLC historie a asi i jím zůstane. Kolik mě to DLC zabralo? 10? 20 hodin? Bez PR, bez populitstických keců, které vedou trapáci v CDP. Prostě to vydali, mě spadla čelist a nepotřebovali to hypovat jak všichni ostatní.

DLC k Bloodborne bych uvítal!
    • nightborne
      Já koupil jedno.. do Euro Truck Simulatoru 2 =D
  • to je nejaká nová móda ohlasovať season pass ešte predtým ako hra výjde, viac ako 2 mesiace pred vydaním hry? K čomu to je dobré?
    • Hmm... Far Cry 4 měl oznámené všecky deluxe edice,season pasy a podobné hovadiny ještě dřív než byl trailer... tohle je ještě v pohodě
      • na fc4 Volejníkovi nesahej, je to dokonalá hra bez jediný chyby
      • hej to si pamätám, season pass ohlasený ešte skorej ako celá hra :D
    • Tak to je informace pro potenciální hráče, ne pro těch 5 Frantů, kteří na fórech řeší každej nesmysl...
    • Proto aby jsi se mohl rozhodnout zda kupovat hned a nebo čekat na finální edici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit