Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Jestli z toho udělají MP s Battleroyale, tak sežeru klávesnici a dám se jen na křížovky *8* *16* *1*
    • Pak si připrav bryndák a propisku, dle všeho to má být onlineovka. *12*
  • Taronyu
    A čo tak dať robiť ďalší Fallout Obsidianu? Aby z toho bol aj nejaký fajn príbeh. Asi sa už nedočkám.
    • Na druhou stranu - kdyby to tak nedopadlo, tak by nebylo ani New Vegas
  • Johnny
    TES už zk*rvili Onlajnovkou, tak ted je na řadě Fallout a další herni serie bude pohřbena.
    • líp bych to nenapsal... desne me sere, ze si za tri roky koupil dalsi facelift skyrimu :/
  • Khanemis
    Přesněji řečeno, Jason Shreier z Kotaku řekl, že hra nebude single-player RPG, ale bude mít online prvky. Nicméně prý nepůjde o MMO.
    Musím říct, že moje nadšení z celého oznámení se po jeho prohlášení změnilo v těžko zadržovatelnou paniku, ale třeba se to ještě v dobré obrátí. Třeba to bude typ online zážitku, který bude mít alespoň nějakou hloubku a nebudu v ní muset s nikým dalším interagovat ani bojovat. Pak bych to ještě snesl:)) Jak už někdo říkal, Bethesda snad není tak hloupá, aby z toho udělala Battle Royale nebo tuctový survival á la Rust. Doufejme.

Když nic jiného, tak ten teaser je pěkně udělaný a zasazení do roku 2102 (jak je vidět na začátku) by bylo velice zajímavé.
    • upřímně, na výrok "Bethesda snad není tak hloupá" bych si dneska už nevsadil... :)
    • Krescz
      Bethesda hloupá není, ale stejně si myslím, že z toho udělají online survival :D....když už po/udělali TES online, tak proč ne, že :) Tak nějak to jde s něma dolů.
      btw...víme i místo: West Virginia
      • Khanemis
        Bohužel ti musím dát za pravdu. Podle zdroje z Kotaku evidentně Bethesda opravdu tak hloupá je:

"But Fallout 76 is in fact an online survival RPG that’s heavily inspired by games like DayZ and Rust, according to three people familiar with the project."

Trošku šancí mi dává: "It will have quests and a story, like any other game from Bethesda Game Studios..."

Takže možná pokud budou nějaké servery, kde půjde to PvP a online pitominy vypnout, tak by to mohlo mít alespoň nějaký smysl...naděje umírá poslední:)

Odkaz na celý článek
        EDIT: Další zdroj, který již v prosinci prozrazoval Fallout 76 jako klon RUSTu...damn
        • Naivisto ... podivej se jak vypada TESO ... tohle bude lautr exaktne totez, jen to bude jeste min RPG a vic FPS. A to PVP bude vypadat presne stejne jako v TESO - nekam pul hodiny pobezis, abys tam behem 5s chcipnul a moh zase nekam 1/2 hodiny bezet.

Co se tyce hernich mechanik, predstav si F-tactic ... kdy za tvy partaky hrajou jiny lidi. V tom byl taky "jakoze pribeh" ...
  • Mě nejvíc baví, jak tady všichni píšou, že to bude onlineovka a strašná blbost a přitom viděli jeden nicneříkají jeden a půl minutový teaser (ani ne trailer).
    A navíc rozebíráte engine, kterej podle teaseru taky nepoznáte.
    Na druhou stranu chápu vaše obavy, aby z toho nebyla nějaká online survival/battleroyale blbost. Za mě byl Fallout 1/2 top pak ještě New Vegas i když už to bylo fps (což podle mě podělali a měli zůstat u izometrickýho rpg) ale příběh to mělo dobrej. Uvidíme za 14 dní co se z toho vyvrbí. Nicméně jakou fanoušek tohoto universa si to asi stejně koupím.
    • Johnny
      Já hral falout od jedničky, takže sem také fanoušek, ale jakmile to bude online tak to nechci ani omylem...
      • no.. však tě do toho nikdo taky nenutí *6*
        • Jack1947
          S tímhle už děte do hajzlu, nikdo mě nenutí hrát ale chci hrát takže bych měl přestat? Chci hrát kvalitně pokud možno i bez MP. Nebo míz možnost hrát offline ne bejt tlačenej násilně do online.
          • nikdo tě násilně do ničeho netlačí. prostě možná vyjde onlinovka pro příznivce online hraní. taky vyjde spousta jiných her, které online nebudou. takže do hajzlu můžeš jít ty.
            • Jack hry nekupuje a proto mu vadí že to možná bude online *1* musel by to koupit.
            • Jack1947
              Co to je za novou modu posílat lidi s názorem že kurvaa je hodně mp her na úkor sp do hajzlu ? Aha že těch her tolik bylo a je...

Sebechvála sice smrdí ale + říkají že tenhle argument vyhrál nevyřčenou bitvu *5*
  • Firma Bethesda a značka Fallout, to je kombinace, která prostě nejde dohromady. Škoda, že to tak dopadlo.... :-(
  • Online? No já nevím není přece kouzlo Falloutu procházet se pustinou zkoumat svět a budovat příběh, jenom Sám se svým psem a puškou! Nějak nechápu proč bych tam měl mít další hráče, pryč bude to hororové prozkoumávání oblasti, celá atmosféra světa vyšumí...
  • Tak podle úniku to bude na styl DayZ, Rust a H1Z1 akorát i s kampaní. Za mě ohromný zklamání a úplně vim co se jim honilo hlavou... "nikdo nám nekupuje mody z creation clubu a radši stahujou free z Nexusmods, co budem dělat?" Jednoduchý udělají hru která je always online a modování je považovaný v takový hře za hacking a cheating, takže jedinej novej obsah si člověk bude muset koupit a jinak to nepujde. Easy money...hlavně že nedávno Bethesda promovalo nějakou tu akci na pdoporu SP her.
  • cumpi3
    doufam, ze to bude Battle Royal multiplayer only....a snad budu ze sebe moci udelal posahanou potetovanou indianku...nebo aspon transku v velkym...a jestli tam nebudou lootboxy a moznost zakoupeni extra obsahu, abych si mohl delat dobre nad ostatnimi, tak nekupuju.... *2*
    • SalemCZ
      ještě bych přidal nějaký boosty za prachy a pre-order bonus
      • tahle hra půjde jenom předobjednat. Po vydání už půjdou nakupovat jen mody... *16*
        (sem já to dneska ale pesimista)
  • Snad ne nějaké MMO *16*
    • Na MMO nemají práva to mají pořád Interactiv *5*
    • ale oficiální coop multiplayer bych si v Bethesda rpg klidně jednou zkusil, proč ne, hlavně aby to šlo vypnout a hrát jenom single

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit