Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karetni Battle Royale
  • Soldier 76 *3*
  • Radkaa
    To bude zase nějaké Battle royal nebo jak se to jmenuje ? *7*
  • Jack1947
    Fallout 76 s mmo prvky alá Dayz/Rust engine se bude držet vyčpělé a stárnoucí F3 pro jistotu - a celé to bude takové ehm ehm větší MUltiplayer DLC no nevím opravdu nevím co se to s dmnešní dobou děje - Fallout3 jsem sice tehdy dohrál ale konec , ehm ehm po kolika hodinách 20-30? nebyl nic extra i když očekávatelný více jsem si užil samozřejjmně nejlepší novodobý díl New vegas tuším i s dlc ? Fallout4 jsem dal čas tak do poloviny to stavění nutné k pokračování příběhu mě solidně znechutilo! odradilo od hraní... i když s dlc by sem se tam vrátil ale co bude tohle nevím... *7*
  • Velký špatný. Jediný co bych býval byl rad byl nějakej styl coop buddyho..doufám ze to nebude on-line hra, ale to už je teď jedno.
  • Mě napadlo, že by bylo fajn stavět svůj Vault, hledat po světě dwellery, vybavení, surky, těm pak uvnitř dávat práci, posílat na questy atd. Prostě Fallout Shelter ve 3D! Online část by byla jen o výměně surovin, společnejch questech, možností navštívit Vault někoho jinýho a tak!

Jenže to bude asi nějaká online rubačka, která by se ani nemusela jmenovat Fallout :/
    • Podle toho názvu mě napadlo něco podobného. Ale fajn mi to nepřijde.
  • Ještě, že me Fallout nikdy nebavil :D Jinak bych prskal vzteky :D
  • fallout, to je originální. to by mě nenapadlo
  • Ten kdo nevidí neskutečný potenciál v rust/dayz ze světa postapo by měl být zavřený do blázince, Fallout má k tomu navíc propracované univerzum, což je neskutečná výhoda. Stačí jít podle šablony kterou vytvořili výše jmenovaní, kapitál na vývoj v Bethesdě mají, v podstatě nelze šlápnout vedle. Napovídá tomu vše od názvu který se rozchází se singleplayer číslováním, po zastaralou (=hodně optimalizovanou) grafiku, která je pro onlinovky praktičtější. Je to stejný jako dneska ty filmy o superhrdinech: prostě vytáhněte kteroukoliv komiksovou postavičku a natočte o ní řemeslně minimálně průměrný film = jistý zisk.
    • h0p3
      Souhlasím s tím, že potenciál tam je. Nicméně nevěřím tomu, že Bethesda zúročí byť jen jeho zlomek. Todd to zas beztak zasviní hromadou nelogičností, jak je jeho dobrým zvykem.
    • lze šlápnout vedle protože jsou to diletanti co neumějí psát story, designovat hry nebo programovat *2*
      • jj, propracovaný story, to je v onlinovce to klíčové, souhlas!
        • Ale něco tam mít musíš, ono totiž prosté přijímání a odevzdávání questů lidi dlouho nezabaví.
          • mne proste odevzdavani ve wowku bavilo (bylo to tak v Timeless Isle nebo i v Guild wars 2). naopak nesnaším když se ve wowku pokoušejí o neco jako príbeh a musím odklikávat dlouhé texty a lítat z lokace do lokace.
  • A ja doufal v ten Starfield...
    • Já zase v Elder Scrolls 6. Zřejmě si můžeme nechat zajít chuť, v tomto směru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit