Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla mňa kto chce, a je skutočnym fanušikom ako ja, ten si Dooma 3 namoduje, Full HD + textury, česky dabing, DX10 a neviem čo všetko zadarmo, pochybujem že toto Bethezda prekona, ale mladšiu generaciu by to mohlo osloviť...teraz su comebacky v kurze.
    • Veskoslav
      Tak kromě toho dabingu souhlasím. Dabing ten je poněkud více amatérsky zaměřený:)
      • Myslim ten dabilg od Perla group, ten je dobry, a pridava paradne hallove efekty...
        • Veskoslav
          Jo, ten znám. Ale furt mi "neseděl" do té hry. Stejně jako český dabing do Quake 4.
          • Podla mňa je fajn, aj ked ho niekedy ten HALL...omg ako sa vola ten zvukovy efekt...EAX...dosť skresluje, že nie je rozumieť slova, alebo len ťažko.
            Dabing do Quake4...nechcem sa hadať, ale ten je božííí.
            • Veskoslav
              Já jsem do Quake 4 měl jenom ten "dětský". Do Doom 3 oba dva, ale nakonec jsem vždycky zůstal u původního znění+titulky.
            • Ako nemyslim tie dabingy čo robili decka, to je samozrejme hrozne, ale cz dabing čo som mal do Quake 4 ja, bol profesionalny, všetko dospelacke hlasy, a skvely vyber ...
            • Veskoslav
              Jako z pohledu dabingu do hry je skutečně boží, ale když mi pubertální hlas řve, že na ně útočí, tak jsem se občas pousmál:)
  • Za ten jejich TES online jim na to kaslu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit