Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vydá ultimátní BFG edici Doom 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
WTF? Aha, Bethesda...
-
tesim se na ty novy mise. jak jsem si cetl o cem jsou tak me taky hned napadlo "cesticka k Doom 4" *4*
-
hej a nevite nekdo jak to vypada s HL remakem na source ? nasel jsem pouze nejaky pokus na source enginu,ale to byl spis takovy fail ....
-
-
Udajne se na tom porad pracuje,ale kdo vi *1*
-
www.blackmesasource.com - jen to vypadá, že dřív vyjde HL3 než tenhle mod *13*
-
-
haha, jasne potrebujou podojit konzolisty o nicem jinym to neni. Na pc je to nemlich to samy jako pred 10 lety. na pc naprosto o nicem. doom3 uz davno umrel, a tohle je jen a pouze pouhy original z doby pred 10 lety. Move on. na tohle vam fakt neskocim. SMULA.
-
Tak jestli to nezabijou cenou a dají rozumnou cenu tak 500, tak bych do toho i šel. Doom 3 doma nemám, HL 2 měl tenkrát přednost. Sice mám Doom za 99 ve výprodeji, ale ta edice mě láka.
-
Když sem se dočetl že to bude BFG Edice tak sem se začal těšit že k tomu bude malá maketa Big F,ucking Gun alias BFG, ale bohužel jsme zjistil že k tomu bude hov...houby =)
-
No super, já trojku nikdy nehrál
-
A jenom doufám, že tentokrát nebudou trapně mizet mrtvoly.. přišlo mi fakt trapně střílet do mrtvoly, která se pak rozpadne.
-
Zvláštní jak jsem byl tenkrát z té grafiky naprosto odvařený a dneska se na to pomalu nedá koukat :D
-
-
Presne, ak si nemal aspoň 512Mb Ramky, ani si to nerozbehal, ak ano, tak 800x600 .
-
-
Další hřebík do rakve s nápisem DOOM IV.
-
-
A důvod?
-