Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vydá ultimátní BFG edici Doom 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Nikdy jsem to kvůli mému strachu,kdy jsem se bál jak nikdy,nedohrál až do konce(snad ani ne do půlky)a to jsem to hrál asi třikrát.
-
Ve videu bylo zmineno pouze PS3 a Xbox 360 jste si jistí že to bude i na PC ? Se mi to nějak nezdá remastrovat to pro nové konzole dává smysl když to tam nikdy nevyšlo. Na PC by se mi to zdalo zbytečné a možná proto ta grafika vypadá uplně stejně jako na PC.
-
-
Na konci traileru stojí za sebou všechny 3 verze..takže to bude i pro PC..
-
-
taky jsem chtel kdysi letet na mars, ale pak me trefil šip do kolena
-
-
Tohle je ovšem trapný.
-
-
Tak očekávám klasiku. Víc poly, větší textury, lepší reflexe a větší rozlišení.
Co ale chcu nejvíc jsou bump mapy - to je ta hezká fíčurka, která z plochých textur udělá chytrým trikem rádoby 3D modely. Ne tak luxusně jako třeba DX11 Tesselation, ale mřížka v podlaze bude prostě vypadat jako mřížka v podlaze, a ne jako samolepka s texturou mřížky. -
-
Doom 3 byla ve své době snad první hra, která používala bump-mapy takovým způsobem a v podstatě na všechno. Pochybuju, že by v remasterované edici tohle oddělali.
-
-
bump mapping sa používal už myslím okolo roku 1997, po roku 2000 už ho boli hry plné a využíval sa prakticky na všetko, Doom3 bola jedna z prvých hier ktorá využívala normal mapping.
-
-
1997 urcite ne ve hrach... ve filmech od pixaru mozna - Jeden z prvnich filmu ve kterym se pouzival bump je toy story.
Je potreba si uvedomint ze okolo roku 1997 byly hry jako Requiem, quake2, Carmageddon2 o rok pozdeji tombrider a Half-life 1.
Podle me nejvyraznejsi hra ktera pouzila bump maping pred hl2 doom3 a Halo, byl Far Cry1
1997 pro hry je premrsteny, 2002+ -
-
bump mapping využíval vo veľmi obmedzenej miere Trespasser v roku 1998 a hovorí sa o ňom ako o"jednom z prvých" s bump mappingom. Veď napokon myslím aj Voodoo2 alebo TNT podporovali bump mapping, takže museli byť hry ktoré ho využívali. Takže opravujem 1997 na 1998 *3*
napr. tu je bump mapping v hre Expendable (1998) http://goo.gl/CvF9x
-
-
-
-
-
Ale tak proč ne. Doom 3 i s datáčem sice mám, ale nějako je to na můj vkus moc strašidelné *1*. Za tu baterku na zbroji budu jedině rád. Poladěnější engine taky nebude na škodu, minimálně podpora větších rozlišení potěší. A jako bonus první dva Doomy. Když to bude do Kč 500,- tak pořídím. Když už nic jiného, tak slušné prodeje by mohly vyslat signál, že Doom stále táhne a čtyřka se vyplatí.
-
No jdu do tohooooo to je jasnýýý
-
Dnešní standard je teda dost slabej...
-
Super dám si to znovu, jelikož když to vyšlo můj comp se těžce zadýchával a datadisk jsem nehrál vůbec.
-
na steam se vrátilo crysis2, o tom nenapíšete?
-
-
...o tom už psali *3*
-
A proč by měli dělat reklamu Steamu?
-
-
jde o to že to dali pryč originu ated to dali zpět, přijde mi to zajímavý prro herni scenu.
-
-
Crysis 2 byl z pohledu herní scény krok zpět v sérii Crysis. Taky pro mě osobně bylo včera přínosné, že nová Alice stála na Steamu 9,99. Ale taky si nemyslím, že by to mělo význam pro herní scénu.
-
-
-
-
Doufám, že tam kulky nebudou lítat pozpátku... *5*
-
-
Tak to bylo trefné. *1* Ale zdejší diskutéři asi nemají smysl pro humor.
-
-
Žádnej fór už není vtipnej po jeho pětistém opakování...
-
-
:D dobry for mysleni na skyrim :D mal by si mat +10 a ne -
-
-
Já se taky zasmál nechápu ty - ... =D
-
-
...pobavilo *1* *1*
-
-
Tak to je smutny *1*
-
-
Fakt nechapem, prečo ťa ma tolko ludi v zuboch, ved ty si iba obyčajny, neškodny blazon...
Ďalšia za*rata diskusia idem do pečka... -
Gratuluji, překonal jsi vrchol trapnosti...
-
-
Já za to aspoň nechci peníze -> Bethesda ano!
-
-
Ta tvá profilovka vypadá z dálky (jako v té ikonce) jako nějaký pejsek *4*
-
-
-