Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je jen zdimacka, v traileru neni nic prevratnyho...

CHcete novej kabat pro doom3? Soft shadows, HDR, Bloom, FSAO, motionblur, depth blur etc:?

http://www.moddb.com/mods/sikkmod

BFG edition my ass...
    • Diky mrknem sa na to *3*
      ...normalne, som zase dostal chuť na Doom 3 *2*
  • za pjéťo či méně i beru , jestli za to budou chtít litr tak padli na hlavu asi vomastkové
  • Baterku na zbroji? To je vtip? Vzdyt prave o tom Doom 3 je, o nemoznosti mit v ruce zaroven zbran a baterku. Takhle to prijde o velkou cast atmosfery. A ten remaster se zda byt pouze na konzole. Podle traileru bude hra vypadat stejne tak, jak vypada na PC od vydani.
    • ZvacA
      Tak, ono samo o sobě nebyl s výměnou manipulací baterka/zbraň takový problém, jak se všeobecně prohlašuje, ačkoli někomu to nemuselo sednout, a je pravdou že to mělo svůj survival feeling. Ovšem na druhou stranu je srandovní představa, že ve 22. století dostane mariňák na potemnělé základně na Marsu samostatnou svítilnu do ruky. :)
      • :D ja to vubec neresil a neresim . Doom 3 mam ze strasidelnejch FPS nejradsi . FEAR me co se tyce atmosfery vubec nebavil . Nebejt tam suprove prestrelky tak je ta hra o nicem . Pokud teda bude PC Doom podporovat rozliseni 16:9 tak jdu do toho . I kdyz povodni originalky mam .
      • u US army by ma to neprekvapilo :)
  • Doufám, že na něj bude fungovat český dabing od perlagroup, pač ten dabing je božský.
    • ZvacA
      Tak, musí se jim nechat, že do toho dabingovýho projektu vůbec šli a dotáhli ho do konce. Ale je fakt, že ne všude byly dobře vytipovaný postavy, kupříkladu slyšet seržu Kellyho, jak mu hicuje hlas, je snad horší než tlupa impů.
  • Hmm skor z tej spravy citam tak nejak medzi riadkami ze ID slusne povedane nesplnil ocakavaia Bethesdy s Rage tak sa snazi inak dohnat stratu. Mimochodom celkovo to ticho okolo ID softu je zvlastne - patche na Rage nikde, Rage studio (slubeny editor a tooly) nikde, 64bit verzia nikde o Doome 4 len suskanda a Carmack na twitteri je tiez menej aktivny nez ked dokoncovali Rage. Dufam ze na E3 nieco oznamia alebo aspon novinarom sa podari nieco nove vystrachat.
    • IDDQD s nimi. Amen.
    • Myslim, že ID Soft mal po Quake 4 slušne vyšlapnute, potom ETQW, čo sa mi tiež velmi pačilo, asi to nebol taky prepadak, pomaličky si kutili Rage, podla mňa ma Carmack nahrabane a ma proste v paži, nech sa snažia ini...
      • Tak ono vsetci z povodnych majitelov ID Softu maju slusne zarobene a zasluzene, ale uz sa im asi nechcelo riskovat a davat z vlastneho preto sa nechali aj kupit. Quake 4 nebola zasa bohvieaka vyhra ale mohli na svoju obranu tvrdit ze ho nevyvyjali (mal ho na svedomi Raven) a robili len dozor. Tak isto ETQW nebol priamo ich produkt (Splash Damage) a tam to zasa tak trochu padlo jednak na preplnenosti trhu a potom aj specificke poziadavky na hracov (team play). Tazko povedat ako na tom realne ID soft je kedze realne cisla sa von nedostanu (predaj, naklady etc.) a pre bezne studio by asi pocet preadnch kusov ake ma ID soft bol vynikajuci vysledok ale treba si uvedomit ze ID soft bol a mozno stale je pojem a potom aj, ako sam Carmack povedal, vyvoj Rage resp ID tech5 bol financne aj casovo extremne narocny.
  • Doom3 se mi líbil (datadisk byl sesmolený nesmysl), takže bych se na to i těšil. Ale všiml si někdo v traileru té vylepšené grafiky? Já ne. Přijde mi to naprosto stejné, jako verze z roku 2004.
  • Tak to jsme na tom stejně.... jakože mám nějaký horory-filmy rád, ale tohle pro mě bylo strašný...
    Ta atmosféra byla fakt děsivá, tma jak v pytli, člověk nevěděl, kde na něj něco vyskočí....
    Oproti filmům hororům to bylo asi horší pocitově v tom, že tady člověk "byl přímo" ta hlavní postava a proto jsem v pociťoval ten strach a hrůzu asi víc jak ve filmech, který snáším relativně v pohodě....
    • toto měla být reakce na příspěvek od :

Matt (anonym)
      Nikdy jsem to kvůli mému strachu,kdy jsem se bál jak nikdy,nedohrál až do konce(snad ani ne do půlky)a to jsem to hrál asi třikrát.

nějak jsem asi netuknul na "reagovat"..... :-)
  • No nevim, ale ja zadnej rozdil v grafice nevidim.... :)
  • Whaaaaaaaaaaaaaaat? Streliva byly tri pr*ele (naopak by meli ubrat), temny byl presne tak, jak byt mel a co mi je po tom, jestli je logicke nebo ne, ze nema hlavni hrdina na zbrani baterku. Kdyz je to plus pro hratelnost a atmosferu, tak at si je to krome za me klidne nelogicke. A checkpointy sotva necemu pomuzou.
    • presne tak, streliva vzdycky dost a tma perfektni! baterka stejne nebyla potreba, demoni a jejich strely byli vzdy videt. Vyborna hra!
  • Gossen
    Teď jde ještě o to kolik si za to řeknou, aby za remake nechtěli víc než když ta hra vyšla poprvé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit