Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vysvětluje, k čemu vám při hraní Fallout 4 bude užitečná percepce
16.9.2015 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Vnímání je české slovo které mělo být použito v nadpisu místo "percepce"
-
-
tak kdybychom to měli česky - síla, vnímání, odolnost, charizma, inteligence, obratnost, štěstí
A máme S.V.O.C.I.O.Š nebo S.V.O.Ch.I.O.Š
hezké *1* -
-
takže pseudočesky z toho bude Síla, Percepce, Endurance, Charisma, Inteligence, Agilita a kLika? :) česky to prostě přeložit nejde, aby se zachovala původní zkratka.
-
-
-
Chápu to správně, že nás ještě čeká "článek" o Endurance, Charisma, Intelligence, Agility a Luck? A za každý dostane autor nějaké peníze? Já že bych mu s tím klidně pomohl. Takovouhle "novinařinu" bych zvládnul a každá kačka dobrá...
Jen by mě zajímalo, kdo mi zaplatí nové kolečko na myši, až si tuhle PR taktiku osvojí více vydavatelů. Chápu, že pro vydavatele a herní novináře je to win-win situace, ale ještě mi v hlavě rezonují slova Martina Bacha z posledního podcastu (some faith in game journalism has been restored) o tom, že se dneska píše s prominutím o každém p*du. -
-
souhlas, premyslel jsem o tom samem.
edit - i kdyz ty penize, zas tak divny mi to neprijde vzhledem k tomu ze jde o Adama Homolu jehoz clanky o Blizzard hrach vubec nema cenu cist jelikoz maji asi tolik objektivity jako clanky na novinky.cz -
ty si podívej hlavne na ten díl o inteligenci
-
-
hah, pekne *1*
-
Headshot *3*
-
-
-
Omacku kolem toho udelat umi peknou, asi jak blizzard kolem D3, skoda ze ty hry se svyma predchudcema maji spolecny velky ho...
-
Building your long distance relationship :D
-
*15*Nezabudnite zase riesit fiktivnu minulost len preto ze to nesedi s realnym svetom jak minule *7*
-
-
Taky nechapu tyhle resky ,hra vs real. Tenhle styl starych propagacnich animaku je super.
-
Tys asi minule nedaval pozor protoze s realnym svetem nikdo nic nesrovnaval.
-