Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    Bohužel, když jsem hrál demo, tak mi přišlo, že tahle hra bude ještě horší, než Heavy Rain. Grafika super, příběhové napětí good, strnulé xichty v Heavy Rain OK, ale v Beyond? To už mohli něco udělat, snad v dalším projektu. Tahle hra ve mně nevyvolává pocit klopení na dřevo v den vydání. Počkám, až cena opadne a pak koupím a zahraju. Hratelnost v mantinelech není cool, raději měli natočit film, bylo by to asi lepší.
  • Fallon
    Nechápem nad čím sa tu všetci pohoršujete. Normálne tu nadávate aké sú všetci na tiscali socky ,že dávajú skóre nie podľa hry ale hypu ale potom keď náhodou nejakej vysoko profilovej hre lasjnu 5/10 tak hneď ideme "OMG hater, nechápe, too deep4you" a podobné pseudo obhajoby hry ,ktorú ešte väčšina ani nehrala.

Tej hre dali 5-6/10 Joystiq,Destructoid,Shacknews,Eurogamer,Edge, IGN a som si istý ,že ešte niekto sa pripojí. Takže aké hranie sa na "demagoga a kritika první třídy" ,keď už aj také diery herného žurnalizmu ako IGN hovoria ,že to nie je práve 12/10... je na čase sa zamyslieť.
  • at je hodnoceni jaky chce, autor v recenzi zcela vecne vytknul nejake nedostatky; mužete to koupit ale pak nebrecte ze jste nebyli upozorneni *1* kdyz je hra postavena na pribehu a ten pribeh je na hlavu tak je to cele špatne.
  • Nechce pan Grygar recenzovat i the wolf among us, abychom měli porovnání s beyond?
    • KaloSaper
      Taky bych si rad precetl recenzi na The wolf among us od pana Grygara. At uz tady nebo v Levelu.
  • "jako souvislé vyprávění je Beyond neskutečně přeplácaná ptákovina, jejíž stupiditu horko těžko vyvažují místy vysoké produkční hodnoty. Na ty se ostatně jen hezky dívá, nic víc."

Takže něco jako Indigo Prophecy?
    • Vlastně né, nic nemůže být něco tak hrozného jako Indigo Prophecy. Indigo Prophecy má nejhorší příběh vůbec...
      • takže se na beyond: two soul můžu stále těšit :) spadl mi kámen ze srdce :
        )
  • Trapná recenze, recenzent si hraje na velkolepého demagoga a kritika první třídy. Hru jsem sice ještě nehrál, ale recenzí jsem přečetl několik + názory samotných hráčů a je úplně jasný, že hra není pro každého a taky, že si nezaslouží 5/10. Navíc v recce úplně chybí popis i těch částí hry, kdy se opravdu musí hrát ve stealth stylu atp. Není to jenom o QTE. Raději si přečtěte recenzi na http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=beyond-two-souls-176719 tam to má alespoň hlavu a patu (recenzent umí psát narozdil od pana Grygara)
    • smejki
      "recenzent si hraje na velkolepého demagoga"
      *1*
    • Takže jsi nehrál, ale víš, že je to tady špatně. Takže defacto ty bereš jenom pozitivní hodnocení. A to, že více jak 50% recenzí vyznívá v podobném duchu jako tady naprosto ignoruješ. Jo zaslepení fanoušci jsou nejlepší.
  • Esencia všetkého čo neznášam na béčkových filmoch a vačšine blockbusterov s cenovkou 50 eur *12*

U niekoho by autorom tá zjavná stupidita prešla, som rád,že hru dostal na recenzovanie práve Lukáš.
    Recenzia skvelá, ďakujem.
  • holec89
    tak to hodnoceni jsem fakt necekal, ale stejne predobjednavku nezrusim, musim to proste zkusit...
  • maros.goc
    Ako aj Andrej Anastazov napísal na FB ..parafrazujem: Je smutne ze interaktivna zabava dosla az do takeho bodu, kedy je mozne hrou prejst bez toho aby ste 99% hry co by len prstom pohli...

on to sice napisal trocha jednoduchsie a kratsie, ale podstata ktoru pisem je rovnaka...samotna koncepcia interaktivneho filmu nie je zla, ale proste hranie samotne je hranie, a ani pozeranie na sebadokonalejsi interaktivny film neprekona ten pocit zo spravne prekonaneho skoku, bossa, strelby ci uniku v aute :)
    • ringmancz
      ještě že je herní průmysl tak rozmanitej, že? podobný hry tu jsou totiž už třicet let
    • C-BEAM
      máš dosť limitujúci pohľad na hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit