-
proti znamce nic nemam ,ani proti tomu ze se recenzentovi hra neliby protoze kazdemu takovej styl hry nemusi sednout, ale ta recenze je horsi nez lobotomie mozku , hur napsanou recenzi jsem uz hodne dlouho necetl.
ja jsem od hry taky cekal vic ,rozhodne bych rekl ze oproti heavy rain krok zpatky. -
Ikdyz jsem ps3 fun boys dal bych , ale dam 9 za dobry preklad do cz za moznost hrat s pritelkyni prez mobil a dlc,ktere me tezce pripomina tech demo Kara.Vzpominate?
-
Kdybych měl PS3, určitě bych investoval, protože (pravděpodobně) kvalitních příběhů je v herním světě málo. Ale "umírající" konzoli kvůli jedné hře kupovat bohužel nebudu. Škoda, že Beyond nevýjde i na PC.
-
Koho to zajímá, vždyť je to jen na konzole.
-
Ps.doufam,
ze daj podporu move ovladacu. -
Tak jeden z celosvetove nejrespektovanejsich a nejprisnejsich hernich webu dal hodnoceni 38/40. Holt kazdy herni web nemuze mit dobre recenzenty, kteri umi ocenit a dobre zhodnotit hry s nadhledem a zkusenosti i kdyz se nejedna o masovy tradicni titul na ktere lze mechanicky aplikovat sablonu beznych hodnoticich meritek. S jinakosti Beyondu se proste ne kazdy umel vyrovnat. Spatne hodnoceni Beyondu neni spatnym vysvedcenim pro Beyond, ale pro recenzenta a prislusny web.
-
-
nevěřím, že jsi ten Jejdasek, co tu většinou píše, protože ten na mě působil inteligentněji... takže by mě zajímalo, proč se za něj vydáváš a děláš tu z něj hlupáka...
-
-
Copak sis nikdy nevsiml, ze jakmile prijde rec na PlayStation, tak jde veskery rozum stranou v jeho pripade? *1*
-
Pritom by stacilo stat se clenem , a nebyt znevyhodnovan jinymi trolly v diskuzich. To ale nektery anonymove nikdy nepochopi.
-
-
Asi by sis mel nejdriv precist tu recenzi a ne jen ty cislicka.
-
-
Niektori Sony funboys nemozu prezit, ze to predsa len nedopadlo tak ako sa cakalo. Stava sa a mozno to nebude labutia piesen PS3 ale Cageho ako herneho tvorcu.
-
5/10:? No po zahrani, zpocatku dobre... jen ta entita Aiden by nemusel tak vyuzivat svuj potencial, jeho tam skoro az presprilis. Kdyby vsechno v realu zajistila nejaka entita byla byt to nuda ne?! Takze takhle no, sice ceske titulky to je plus ale slo by to i bez nich za minus povazuji orizly obraz jak u filmu jenze tohle je hra. ( ze by nutna cenzura kvuli nahym scenam *15* )
Secteno podtrzeno - nedopareno takhle ne a dalo se to cekat no. Holt podruhe do stejne vody nevstoupis neni to spatna hra, jenze cim dele hraje to kazi pozitek ta entita nez aby pomahala hratelnosti. Njn, tak snad lepe na PS4 s nejakou cerstvou exkluzivkou.
Tohle ne, ,muze to byt sebekrasnejsi fotorealismus... kdyz hratelnost neni pohodlna. ( jo a hraju na tu druhou obtiznost, tyhle hry se musi hrat pro maximalni zazitek proste na tu maximalni moznou obriznost jinak to proste nejde).
*4* Zahrat by si to mel kazdy vlastnik PS3 ale predtim Heavy Rain ten jsem hltal az do posledniho dechu. Takrka. *3*
Bohuzel, ta ne moc pozitivni cast prevasila tu kladnou a hra utrpela hodne, minule to fungovalo pac to bylo vypravene paradne a tady bylo az moc kiksu. Ten hlavni Aiden
to zkazil njn 6/10. Toho casu pomalu clovek by litoval... i kdyz zde bylo spoustu svetlych chvil. *4* To ale dobrou hru dobrou hrou nedela. Bohuzel. *12* -
Zajímavá recenze ale upřímně, čekal snad někdo něco jiného?
-
-
já třeba čekal že to dostane velke hodnocení a všichni si z toho budou ustříkávat...
ale naštěstí jsem se spletl a třeba už diky tomuhle nikdo nebude dělat další radoby hry ktery se ani nemusí hrát
-
-
Lukáši Grygare, bude videorecenze? Díky.
-
-
Videorecenze asi přímo ne, ale uvažujeme o tom, že bychom Beyond zpracovali v nějakým menším speciálu přímo s praktickejma ukázkama věcí, který rozebírám v textu.
-
-
Díky.
-
-