Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od Grygara už neberu žádnou recenzi vážně. Viz. minulá videorecenze, kde 80% času kritizoval GTA V jako největší intelektuál z televize Nova a nakonec jí dá stejně plný počet. K čemu pak takové recenze jsou? *9*
    • tonnymontana
      ano autor napsal ze by hre dal zdrejme 9 podle videorecenze. musite se na to divat s nadhledem recenze by mela byt kriticka od toho se to taky menuje kritika. je dobre zduraznit vsechny slabiny at se kazdy komu by hodne prekazely poohledne jinde.

navic autor zminovane videorecenze officialni hodnoceni nikde nenapsal. komentare se musi brat s rezervou. a jak uz bylo napsano videorecenze bere hodnoceni z textove aby v tom nebyl gulas.

osobne bych byl rad kdyby autori videorecenzi na konci alespon rekli jak si podle nich hra stoji:) davat tam cislo od nekoho jineho je v podstate knicemu. na druhou stranu me to cislo ani moc nezajima. staci kdyz mi autor rekne svuj nazor na hru, popise co v ni vsechno je, jak to funguje a ja uz si nazor udelam sam. a podle me i kazdy kdo ma dve usi
    • maros.goc
      aj ked by ako kritizoval hru, hodnotenie jej daju vzdy podla textovej ....
      • už sem to napsal výše, ale zkopíruju ti to:

Není pravda, pusť si nějaké starší recenze a srovnej s textovou. (koukni třeba na Limba)
    • kritizoval jen jednu vec, ale vse ostatni se mu libilo, tak dal 9/10, mne se to zda ganz logisch *6*
      • No právě že tomu dal 10.
        • holec89
          nedal, hodnoceni je z psane recenze, v komentarich pak psal, ze by tomu dal 9
    • Ocelot
      Asi jsme každej viděli jinou videorecenzi...
    • ve videorecenzi pouzivaji hodnoceni z textovy
      • Není pravda, pusť si nějaké starší recenze a srovnej s textovou. (koukni třeba na Limba)
        • janchor
          Limbo byla výjimka, protože textová recenze vyšla ještě pod předchozí redakcí Games. Jinak se do videorecenze vždycky přebírá číslo z textu.
  • na první pohled je jasné, že držela-li by zbraň v tomto úhlu, ustřelila by si bradičku a frňáček. ano, vypadá to efektivně, ovšem nevidím důvod, proč by neměla umřít až po dlouhém trápení nebo dokonce přežít. to jen tak mimochodem..
    • Spis by ten desert ani neudrzela, a kdyz uz by se ji podarilo vystrelit, tak by si tu bradicku a frnacek spis rozsekala zpetnym razem, nez ze by se do sebe trefila.
    • frantisek_nejezchleba
      myslím, že vůbec nevím, co si chtěl textem vyjádřit.
      • Tushan
        ten uvodni obrazek u recky *3*
        • Co to je recka?
          • Možností je několik: Buď se jedná o menší reklamu na billboard u nějaké osady v Čechách, kterou obývá počeštěná, ale tradicí a kořeny stále vázána řecká komunita. Nebo se jedná o osobu s divným pojmenováním, u které najdeme domnělý obrázek. A nebo se jedná o procítěný buzno-slang.
            • Tushan
              poserte se *15*
  • Hlavně že Elen Stránka. Hned mam lepsi naladu :D
  • I když Grygara považuji za jednoho z nejlepších českých redaktorů, tak tady hodně přestřelil, když se podíváme na recenze ostatních tak se hodnocení pohybuje někde jinde, zatím nejméně jsem nalezl na IGN 6. jinak se to všude pohybuje okolo 8-9
    • To IGN byl pro mě celkem šok. Že by reklamy dostal zadány jen Gamespot (9/10) a ne IGN (6/10)? Asi bych měl vypnout někdy AdBlock a čekovat ty stránky. Třeba by to mnohé napovědělo a nemusel bych jen hádat.
    • janchor
      http://www.destructoid.com/review-beyond-two-souls-263180.phtml
      http://www.joystiq.com/2013/10/08/beyond-two-souls-review-bc07eda2/#review
      http://www.edge-online.com/review/beyond-two-souls-review/
      • Zajímavé, že jsi ignoroval weby, které daly té hře vyšší hodnocení. Gamespot.com Gameinfrmer.com
        • janchor
          Pouze jsem reagoval na Mateuovo konstatování, že nejnižší známku našel šestku, nic víc.
      • Black_Hand
        tak to to ses ve skvely spolecnosti (a ne, to neni vtip, to jsou kvalitni weby).
        • EDGE jo, Joystick občas, Destructoid ne.
          • C-BEAM
            Edge magazín... to je ten čo dal Mirror's Edge 5z10 ?
            • Abych dal skutečné vyjádření. V mých očích u EDGE pozitiva přesahují negativa.
            • hlavne ten Edge čo dal Xbox360 ako druhú najlepšiu konzolu všetkých čias neberúc do úvahy najmenší počet exkluzivít, 50% poruchovosť, RROD a platený mulťák + odpad Kinect hry??
            • A ty jsi to neunesl?
          • smejki
            Jim Sterling je patlal?
            • Ano je...
            • Mimo jiné. Ale tak na rozdíl od jiných má svý světlý chvilky.

Určitě si dovedu představit horší weby jak Destructoid, ne že ne.
  • frantisek_nejezchleba
    tak dnes si pro hru jdu. Myslím, že jsem dostatečně připraven si ji nejen zahrát, ale i nějak zanalyzovat. :) Prostě nevěřím, že Cage fatálně selhal.
    • michaliuz18
      cage nezlyhal, len recenzenti moc pohodlny co frflu na vsetko
  • Pěkný článek, zrovna sem se myslím hodí ;-). Manuál diskutéra: http://jaglova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=364858&bk=80363
  • Škoda, že web nemá gule byť tak kritický stále...tam kde sa to hodí, sa do recenzie hodí popkorňák Vašek Rybár, ktorý dá i zlátanine Uncharted 3 10/10 a to som fan série a napíše niečo o tom aké to je suber uber cool.

Patrilo by sa opraviť potom hodnotenia i hype hier:

Assasssins Creed 3 : 4/10
    Black Ops: 2/10
    Battlefield 3 : 5/10
    Fifa 14: 1/10
    atď atď
    • ok už končím, Lukáša mám z celej redakcie najradšej a píše najlepšie recenzie, ale toto nebola hra pre neho a myslím, že to dohral i napísal z premáhania, aby to už mal za sebou...
    • smejki
      Když přistoupíš na to, aby Wasteland 2 dostal 10/10, tak to beru.
      • prečo nie, môj hate k Fargovi a to, že sa mi bridí, aby synáčik miliardárov pýtal peniaze nesúvisí so samotnou kvalitou hry. Ak sa mu podarí nový Fallout 2, tak kludne i 10/10.
        • smejki
          ok platí. ty to hackneš a já to budu morálně schvalovat
    • Tapetovací trpaslíšek v akci. Jen dál a houšť, všechny nás to zcela zajímá, jak ty vidíš dané hry *15*
      • Uz vypadno veskoblbe
  • Trapná recenze, recenzent si hraje na velkolepého demagoga a kritika první třídy. Hru jsem sice ještě nehrál, ale recenzí jsem přečetl několik + názory samotných hráčů a je úplně jasný, že hra není pro každého a taky, že si nezaslouží 5/10. Navíc v recce úplně chybí popis i těch částí hry, kdy se opravdu musí hrát ve stealth stylu atp. Není to jenom o QTE. Raději si přečtěte recenzi na http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=beyond-two-souls-176719 tam to má alespoň hlavu a patu (recenzent umí psát narozdil od pana Grygara)
    • smejki
      "recenzent si hraje na velkolepého demagoga"
      *1*
    • Takže jsi nehrál, ale víš, že je to tady špatně. Takže defacto ty bereš jenom pozitivní hodnocení. A to, že více jak 50% recenzí vyznívá v podobném duchu jako tady naprosto ignoruješ. Jo zaslepení fanoušci jsou nejlepší.
  • Baldur52
    Nejsem ani moc překvapený. Ono už mi to začalo trochu zavánět po shlédnutí delších gameplay videí z E3 a po ní... Ale doufal jsem, že to dopadne dobře. Škoda.
  • dr.gonzo
    vazne,vazne to hodnotite jako nehratelnou sr.cku? protoze tohle ta petka znamena ,vetsinou jeste graficky hnusnou,nebo minimalne podprumernou hru.
    6/10 by znamenalo ze je to hra pro toho kdo ma tenhle zanr rad,7/10 letni hit se spoustou chyb a nedodelku, ktery si zahrajete a za mesic nebudete vedet ze ste ho hrali 8/10 letni hit ktery je vyladeny,graficky pekny,ale i tak na nej nikdo nebude v daleke budoucnosti vzpominat,9/10 proste hit ktery je velmi dobre technicky zvladnut a bez chyb,dobry pribeh,pekna grafika,vyladena hratelnost,dobry soundtrack a proste uplne vse je tak jak ma byt na takove hry budeme vzpominat hodne dlouho,10/10 vymecna hra na kterou uz nikdy nezapomeneme. takhle chapu hodnotici system a uz i ta 6/10 byva dost spatna hra,5/10 a nebo niz to uz je jedno protoze tyhle znamky znamenaji ze je hra opravdu,ale opravdu spatna a nikomu by ste neradili at si ji zahraje.
    • smejki
      pleteš si známku označující průměrnou kvalitu a známku průměrně se nejčastěji vyskytující.
    • umis pocitat do 10? nebo si jen zapomnel ze existuji i cisla 1-4
    • janchor
      Obávám se, že náš hodnotící systém chápeš blbě. Pět je střed.
      • Stred vaseho hodnoceni je 7.
        • smejki
          ne, to je střední (=průměrně se vyskytující) kvalita práce herního průmyslu, dle našeho názoru
          • Je dobry, ze prumerne se vyskytujici hra je zpracovana tak dobre, ze ma 7. V tom pripade by me zajimalo, proc hry na ktere narazim jsou jedna p*covina za druhou.
            • smejki
              nene, za tím jsou chemtrails
            • Protoze mas vysoke naroky a prumerne hry te neoslovuji. A prumernym hram se nedava 7 proto, ze jsou tak dobre zpracovane, ale proto, ze realne se hry hodnoti az na vyjimky ve skale 10 az 5 a za tim jsou komercni zajmy.
            • smejki
              asi oráš na špatným poli, hele.
          • Nikoliv, sedmickou tu hodnoti prumerne hry. Dokonce i Duke dostal 6. Petkou tu hodnoti napr. tohle: http://games.tiscali.cz/recenze/cortex-command-recenze-61107 A tahle hra nikdy nezaujme a tak dobre nepobavi tolik hracu, nikdy nebude budit nadseni v tolika hracich jako Beyond. A dobry recenzent, kdyz uz omylem dostane dobrou hru, ktera mu nesedi, tohle dovede vzit v uvahu. Davat tady temto hram stejne hodnoceni je chyba.
            • ucho
              Jejdasek: no jo, tak do toho počítáš i piráty :D
              tady ta hra dostala průměrné hodnocení, v recenzi je důvod vysvětlen. tak s čím máš problém? že ty bys tomu dal jiné hodnocení? tak si hru zahraj, dohraj a napiš uživatelskou recenzi... recenze tady nejsou od toho, aby se číselně trefily do vkusu všech. já z tý recenze zjistil informací dost, od hry mě to neodradilo. a život jde dál...
            • O prodejnosti jsem nerekl ani pul slova. Chtel jsem tim rict, ze i dobra hra nemusi nekomu sednout a ze to neni duvod pro jeji spatne hodnoceni. A ze dobry recenzent umi ferove zhodnotit i hru, ktera mu nesedne. A neni pochyb, ze tahle hra sedne hodne lidem. Je kvalitni a nezaslouzi si spatne podprumerne hodnoceni.
            • ucho
              takže čím vyšší číslo, tím víc lidí by mělo hru hrát? tedy číselné hodnocení má vlastně reflektovat prodeje té hry? hmm *5*

chyba je z tvého pohledu stavět do stejné roviny zcela odlišné hry...
        • Jack1947
          Takze tu hodnoti do 14... pani co se nedozvim. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit