Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bioshock mne nikdy nebavil nebylo to ono ten podvodni svet rapture nebyl nic moc nudne stale opakuji se prostredi jako v doomu mne zacne stvat a neustale hackovani kamer a helikopter nikdy mne nebavil a to sou hrac fps a sedim u pc skoro cely. NECO TO MU PROSTE CHYBY JA 100% to neni .
  • Me teda zase spis vic stve ze v dnesnich strileckach kdyz stojite u nejake vysoke zdi domu nebo tak tak vase postava neumi namirit primo nad sebe misto toho se vam kolikrat protoci obraz ja teda nevim ale ja se dokazu podivat primo nad sebe dokonce zvednu i ruce nad hlavu natoz pak vojak ze ....
  • Whoossain
    Mirrors edge!
  • Cajk
    hele ani kdysi ligově mp u codka, Q3 sem si pro sebe nepovídal, pokud sme zrovna nebyli na team chatu:) Spíš si většinou postěžuju na kvalitu SP hry stylem "To je zase pičovina" ( v posledních letech se stává skoro pořád)
  • Riddic
  • MrSanta
    V mém podání jsou postavy někdy hodně sprosté *8*.
  • ucho
    a pak že jsou postavy němé... je to fáma, stačí otevřít pusu *5*
  • Call of Juarez 1 tam mě to potěšilo snad nejvíc. *4*
  • Prijde vam, ze vypada jako ruska? Me to napadlo na prvni pohled, neni to anglosaska. Tedy ne ze by to vadilo.
  • To já u her mluvím celkem často. V multiplayeru je to většinou "Odkud?!" a v single playeru "tak lehneš, už?!" *4*
  • Paul_cz
    Ty zase asi neumíš zvládat češtinu (no offense). Píšu to, jedná se o příběhově vysvětlenou věc, ale to na její naprostý debilitě nic nemění.
  • Na mně teda působila trochu jako malá holka, teď už spíš jako mladá slečna, takže tady určitě posun k lepšímu
  • Na tom poli RPG to až tak horké není. Mass effect je dost rozporuplné RPG a že by měl nějaký status nedotknutelné modly (příklad třeba Fallout, Baldurs Gate, Planescape Torment nebo i starší Gothic a Elder scrolls) se taky říct nedá. Konkurence bude dost. Ať už Skyrim, Deus Ex nebo Diablo 3. Navíc třeba New vegas se taky dokáže rovnat těm momentálně nejúspěšnějším
  • Ty ale řešíš kraviny.
  • Joha
    rofl
  • a série Brothers in Arms ;) V CoD ani nedoufám že to někdy zavedou.Ti vývojáři mi přijdou že jsou hrozný lemplové.
  • Joha
    Crysis 1, 2
  • Left 4 Dead 1,2,Duke Nukem Forever,Aliens vs Predator
  • No mě teda vic stvě než to že hlavni hrdinove ve hrách nemluvi to že když se člověk podívá na zem tak nevidi svý nohy a trup. To je v dnešní době tak těžky to udělat? Je to fakt už trapny hrát pořád za lítající ruce co drží zbraň a nekdy ani to ne. Někdy jen za tu zbran. Přitom několik her toto má a díky tomu maji umě veliké plus (např. Dark Messiah, serie FEAR, ARMA navíc si momentalně už nevzpomenu ale určitě jich je víc)
  • Za mňa osobne (hral som preview verziu) musím povedať, že v niktorých smeroch jednotku prekonáva: pochopiteľne grafika, ale napríklad aj štylizácia sveta a čosi, čo by som nazval vtiehnutím -- immersion -- je tu proste viac detailov alebo sú detaily... detailnejšie (tv správy, virtuálne noviny, reklamy...) + lepšie rozhovory aj s drobnou minihrou (ak má človek príslušnú augmentáciu). Naopak zaostáva vo vývoji postavy: žiadné delené zdravie (škoda, že tento vynikajúci nápad z prvého DeusEx prakticky žiadna hra neprebrala), žiadne skilly s jednotlivými druhmi zbraní (iba obecne -- lepšie mierenie, väčší damage) ani s výbušninami, žiadne lockpicky, žiadne multytooly -- všetko sa rieši cez hacking (ten je ale VÝRAZNE prepracovaný a urobený pomocou šikovnej a hlavne LOGICKEJ minihry -- žiadne spojovanie potrubia z Bioshocku ale normálne crackovanie firewallu a zavírovanie počítača). Celkovo však po tých úvodných 10-15 hodinách hodnotím rozhodne pozitívne a kúpa plnej verzie je povinnosťou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit