Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite bude hra o tisíci patrech
6.7.2011 | Lukáš Grygar
64 příspěvků
-
Tak hlas hlavní postavy je největší plus :) Je to jako u Dead Space kdy byl Issac v jedničce jen němej blb a ve dvojce s hlasem Gunnera Wrighta suprová postava.
-
přesně jak píšeš.. u Crysis 2 jsem nechápal proč hrdina nemluvil, když v prvním díle jiný hrdina mluvil a taky to působilo mnohem lépe.. Gordona Freemena si ani neumim představit mluvit :D
-
No hlavní pozitivum (z toho co jsem zatím viděl) Infinite je, že hlavní hrdina mluví. Snad nic mě v současných FPS hrách (Crysis 2, HL, Bioshock 1+2, CoD...) nevytáčí tolik jako němej blb za něhož musím hrát. Přitom mluvení zní tak přirozeně. Z tý dvouminutový ukázky kde Booker mluví s Elizabeth prostě cáká atmosféra, a když si představím že by Booker klasicky mlčel jako blbec, tak jasně vidím o kolik horší a nepřirozenější by to bylo.
-
Žebříček nejlepších FPS současnosti: na prvním místě BioShock, pak dlouho, dlouho nic a pak ten zbytek. Jinak vůbec nejsympatičtější je, že hlavní hrdina Infinite opět není zelenej mozek. Všude, kam se dneska podíváš, samej voják. Po obyčejnejch hrdinech a lá Gordon Freeman jako by se ve střílečkách slehla zem...