Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě že si taky myslím, že jedinej, kdo dneska dělá pořádný FPS, je Valve a Ken Levine. Ještě uvidíme, jak dopadne tředí Deus Ex *3*
  • Samozřejmě že si taky myslím, že jedinej, kdo dneska dělá pořádný FPS, je Valce a Levine. Ještě uvidíme, jak dopadne tředí Deus Ex *3*
  • pamatuju jen, že ten černoch říkal, ze začátku vychlastal moc tequily? či poté, že byl skoro mrtvý v obleku? už nevim.. kdyžtak písni proč, je možné, že jsem to přehledl :) i tak, nikdo mu neřekl, proč sakra držíš furt hubu vojáku?! :) ale i tak to působí hůř, než když jsem hrál za Nomáda nebo Psycha, kteří byli perfektní charaktery, díky kvuli tomu, že mluvili.. jen dodám, že Psycho měl hezký britský přízvuk.. což je jeden z dalších důvodu, proč jsem ten charakter měl rád.. Alcatraz pusobil jen jako obyčejný pěšák.. a
  • Paul_cz
    Jasně, umírá a suit ho jentak drží při životě. A co jako? Fakt, že hraju za němýho blbce co celou hru poslouchá jak cvičenej psík neznámý lidi na vysílačce to nemění. A je to prostě hrozně hloupý. Mě naprosto zaráží, že příběh ke Crysis psal Richard Morgan, hodně schopnej spisovatel, a přitom to, co vyplodil, je mnohem, mnohem horší, nežli klasickej příběh Crysis , co psal někdo neznámej z Cryteku.
  • Cajk
    Valve nevynechávat, právě oni způsoběj jednou za sto let evoluci v fps:)). No chápu kam tim asi míříš, AAA fps stojej v posledních letech opravdu za hovno:)
  • Tak když vynecháme Valve, zbude nám jen Prey, Duke a NOLF, což je historie. Současný trend jednoznačně prosazuje zelený mozky: CoD, MoH, Halo, Gears of War, Bulletstorm, Homefront, Killzone, Resistance, Battlefiled atd. Tohle je (vyjma GoW) současnost FPS žánru *3*
  • Keby hráš tú hru poriadne a sleduješ vývoj deja, pochopil by si, prečo Alcatraz nehovorí.
  • DarkHawk
    lol?
  • Sám rozhoduješ čo by si povedal, to je síce fajn, ale čo z toho keď to čo by si chcel povedať zahúkaš len monitoru a odozva a dopad na dej hry kupodivu žiadny? Ja mám hlavne u nemých charakterov často chuť niektorej postave s ktorou vediem dialóg resp. ona vedie monológ,chuť niečo skríknuť do ksichtu že je blbá, nech to nerobí alebo tak a to ja proste s nemým charakterom spraviť nemožem! Keby ho aspoň nadabujú a postava to povie za mňa, ale nie že len tupo čumý a dýcha. To ma tak sere naposledy vo FtříRu v single kampani, keď mi tam ten moj psycho brat čosi vraví a Point man bez slova čumí do blba, čo posobí ešte divnejšie vzhľadom k ich vzťahu, keby ja bráchovi vystrelím mozog a on sa prebere, tak to aspoň jednou vetou okomentujem. Teda neviem či bude v ďalších častiach viac komunikatívny, zatial mám spravených len pár misí.
  • Jakto že se vubec nepíše o něčem jako je Big Dady? Byla Sister, ted by mohla být Big babička.
  • Cajk
    Fakt bych ti mohl z fleku vyjmenovat tucet stříleček kde hrdina není zelenej mozek, takže v tomhle ohledu bych to tak tragicky zase neviděl:)

Příklady? uff Prey, Duke, Left4Dead, Portal, S.T.A.L.K.E.R., NOLF, Fallout 3, HL, atp. skoro bych řekl, že mají oproti zeleným mozkům jasnou převahu:)
  • Já tedy nesouhlasím. Právě že NEmluvení dodělává příběh, dává svobodu k vlastním úvahám. Každý hráč má vlastní odpověď pro daný mono-dia-log. U takových her mě samotného provází nějaké emoce, sám si rozhoduju, co bych tak řekl. Ne že to vývojáři udělají za mě! Všichni tak ze hry mají svůj požitek a o tom je ten "příběh a hratelnost", který u většiny dnešních her tak chybí. Samozřejmě, v historii jsou i skvělé hry, kde hlavní hrdina mluví. Každopádně mi se více líbí FPS hry s němou postavou. Je to takové osobnější.
  • Cajk
    Nevim, u některejch her, jako právě u Gordona mi to nevadí. V Bioshocku mi to taky nevadilo, naopak, dost to podpořilo tu svíravou atmosféru. Bioshock 2 už to měl tušim vysvětlený, zmutovanej Big Daddy přišel o hlas právě v průběhu tý mutace..

A Crysis 2? Nenechte se vysmát, tam snad příběh ani nebyl a jestli ty dementní kecy doktora mezi misema byl příběh, tak to potěš koště.
  • Ale prosím tě, touhle dobou už musí být každému jasné, že je od narození němý. *4*
  • System Shock 2, SWAT 4, Bioshock.... Od tvůrců takovýhle pecek neočekávám nic všedního. Jen škoda série SWAT, která třetím a právě čtvrtým dílem od IG vyvrcholila v super týmovou akci, hlavně v multiplayeru. Rád bych si ještě někdy s kamarády zahrál pátý díl. Bioshock Infinite zatím nijak nehodnotím, z videí to vypadá úžasně, ale dokud si sám nezahraji... U mne Bioshock vyhrál hlavně svým prostředím - žádná mimozemská stanice, Afgánské bojiště ani supertajné laboratoře. Naopak neokoukaný podvodní svět, jako vystřižený ze začátku 20. století. Nebudu lhát - těším se.
  • Myslim ze kazdy z nas caka na to kedy Gordon Freeman konecne prehovori k svetu :D
  • Twl proč vždy vývojáři udělaj ženský kozy jako chrom ? Twl taky úchylové ale aspoň to vylepší hru. *1* *1* *1*
  • S kym bys chtel v Bioshocku mluvit? Ze by se interakce s temi nekolika rozum si ponechavsimi postavami, vetsinou jeste pres radio odehravala formou dialogu, i kdyz vysledek by byl stejny?
  • Tak prece jen u vojaka se da ocekavat, ze umi chodit v zabijeni a nenechat se zabit. Takovy Gordon Freeman by ve "skutecnosti" asi daleko v HL1 nedosel. V Bioshoccich tohle vyresili elegantne, u dvojky je to nabiledni, u jednicky hrdina taky neni obycejny civil a protivnici jsou povetsinou polosileni magori bez rozumu a taktiky.
  • Elisabeth jasne aspiruje na nejhezci herni postavu vsech dob.
    To jen tak mimochodem *3* . Taky vidim oba Bioshocky daleko pred ostatni herni produkci, hodne ale proto, ze mam odpor k armadam a vojskum (jak psal uz Theo) a mam velmi rad modernisticke utopie, estetiku mezivalecneho sveta, steampunku a 19. stoleti (to se mi doufam splni ted)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit