Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Infinite bylo supr, todle DLC me vubec nebere, je to asi jak 1-2 vetsi levely, sice je to hezky udelany ale ten level design byl pro me matouci (jasne že pro tebe nebude, ty ubere) a pribehove je to tak, ze se to rozjizdi rozjizdi a pak najednou skonci ve chvili, kdy by clovek cekal ze to zacne... v tom momente mi doslo, ze to je celkove nanic.
    • GlaDOS
      Level design není totálně lineární. Tak asi proto byl pro tebe matoucí. Jinak má tohle DLC docela uzavřený konec.
    • Jo, z her se zacinaji stavat telenovely -=...to be continued...=-
  • Tady ty recenze jdou hodne s kopce, zlate casy techto stranek jsou definitivne v haji.
  • Mahcake
    Recenze po půl roce? Nice...
    • Pilgrim66
      Vyslo to 12 listopadu... Zijes taky v nejaky solo dimenzi?
      • Půl roku bylo myšleno ve smyslu "poměrně dost dlouhá doba". A vydat recenzi po více než měsíci je opravdu hodně dlouho, vzhledem k tomu, že spousta lidí to hráli už toho 12 listopadu.
    • Taky jsem si říkal...
  • Zatím dost slabý. Nechci spoilerovat, ale plot twist mě zasazením do ehm... no prostě víte do čeho, zklamal. Potom jediná hezká část je ta mírumilovná na začátku, kterou jsem si vychutnával a přesto se jednalo tak o hodinku max. Potom to co přijde jsou nudné souboje, prostředí a rozuzlení je, no už sem se vyjádřil. prostě rýžovadlo na peníze od fanoušků původního Bioshocku. 4/10 a to jen díky první půlce
  • Opravu krátké a navíc ještě více zamotávají již zamotaný příběh. Nelogické věci jako různé dimenze a propojení stejných osob tomu dává zde korunu. Průměrní chytrý hráč který se zamýšlí nad příběhem se bude divit.
    - Big Daddy velice slabý a díky podpoře kterou dostane ještě slabší.
    - Kecy o nedostatku munice se nenaplnily. I když vlastní hloupostí jsem myslel, že stejně jako v minulém díle mohu mít pouze 2 zbraně. Tedy dohrál jsem s 2 zbraně a případně jsem je měnil, když jsem nějako další našel. A stejně to šlo OK.
  • Neříkal Vávra náhodou v te prednasce že Bioshock infinite je špatná hra?
    • Jack1947
      Ty toho nakecas snad jeste vic, tak psst... viz clanek o jeho prednasce. (diskuze)
    • Ronox
      Vávra toho nakecá :D
      • Pilgrim66
        Jo, má tendenci si vybírat úspěšný hry a dokazovat jim (si?), jak jsou vlastně hrozně špatný. Já se upřímně fakt těším na tu jeho hru.
        • Keyz
          Chce to prvně si připomenout co kecal. Kecal, že tam bylo předem jasné co se bude dít, protože jsi měl možnost někam dát kanón, hák apod. a tak tomu bylo často. Je to pravda?
          Je.

Zajímavým jak se řeší co on kecal a kdyby se řešilo taky co nakecali ostatní to bylo super. Kecy o tom jak hry budou a přitom to jsou jen PR kecy to je ještě možná horší.
  • TheGGG
    bioshock infinite, byla jedna z nejlepších her roku (lepší snad byl jen GTA V a the last of us). DLC se určitě vyplatí.
  • Veskoslav
    A mě například Infinity bavil ze všech Bio nejvíce. Sice nejraději mám System Shock, ale 1. díl Bioshocku mi nesedl vyprávěním, druhý mi přišel prakticky to samé, jenom jiný děj a číslovka 2. Ale je to skutečně jenom o preferencích. Ano celou sérii Bio dávám k tomu nejlepšímu, co v rámci politických sci-fi i oecných sci-fi FPS vzniklo. Je krásně vidět, že utopie jako zřízení prostě existovat nemůže a je jedno, zda-li létáte v oblacích nebo se proháníte podvodním světem. To je prostě zhyralý svět upadající elity. A DLC? Za 3,5 hodiny na hard dohráno a spokojenost. Koupeno v akci, blíží se to sice mou nepříliš oblibeným 1. dílem. Ale tady mi to sedělo více než abych se prostřílel jako v Infinity. Doporučuji zakoupit třeba ve Vánočních akcích na Steamu. Pokud tedy hry nehrajete stylem proletím vše za 3 hodiny a pak se divím, že je to tak krátké, příběh má díry a nic nedává smysl. Užijte si to DLC, nespěchejte. Mnohé věci Vám totiž osvětlí nejenom 3. díl, ale hlavně I. a II. díl, za což děkuji.
  • XXHUGOXX
    Perfektná hra, moc som si v nej oblúbil ten samopal thompson. Ale táto hra má ešte jednu novú zbraň a to nejaký mikrovlnný ziarič. Hru som vyhral za 2 hodina aj pol, detailne som preskúmaval prostredia, ale tú zbraň som nikde nenašiel. Idem hrať tú hru znova, tak pls poradte mi kde tú zbraň nájdem.
    • It is found in the Housewares section in the basement of the Bistro. The door to it is locked and requires the 4 digit code found in the "Oven of the Future" Audio Diary, you can find the Diary in the broken elevator in the Electronics section.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit