Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na takovy lidi jako Levine, by se mela obracet nenavist pissalkovske obce. Mel stesti, ze se jednou prichomejtnul ke genialni hre (Shocku) a ted z toho zije a zdime a zdime. A ne se vozit na Philu Fishovi, ktery nema kryti od obri nadnarodni korporace a i presto se neboji rikat veci ktere mezi pojidaci chlebicku nejsou oblibene.
    • Walldstein
      Eh..co máš proti Kenu Levinovi? Chápu, že nejsi takového věku aby jsi prožil bezpočet hodin u jeho her Thief, SystemShock 2, tedy her které jsou do dnes považované za klasiky (tzv. Must play!) - už jen to, že Game informer ho v roce 2010 zařadil do kategorie: "Storytellers of the Decade" hovoří o kvalitě jeho práce, takže nechápu co proti němu máš. Dobře neni to Indie tvůrce jako Phil Fish, ale narozdíl od Fishových dnešních možností se Levine dal do tvorby her v době kdy prakticky Indie neexistovalo..Notabene proč srovnáváš chlapíka s jednou malou hrou na kontě s člověkem co má na kontě legendy videoherního průmyslu?
  • Jen doufám, že se Burial at Sea bude snažit navrátit k původním Bioshockům nejen prostranstvím, ale i herními elementy - více zbraní, více věcí k dělání (hackování, ovládání vrtulek, více plazmidů...).
    A ještě by z toho mohla znovu být skvělá hra, po vzoru předešlých Bioshocků. Infinite totiž okolo poloviny herní doby hrozně zmonotoněl, znudněl a přestal pořádně bavit, což se u předešlých her nestalo.
    A nebo by Levine mohl přestat dělat ko*ota a udělat SS3, ale bez jakékoliv casualisace a podobných novodobých hloupostí.
    • Nesouhlasím, že v předchozích Bioshock hrách se nedostavila monotónnost. Podle mě tam byla právě patrnější, než v Infinite. Například druhý díl byl velmi neatmosférický a monotónní až do finále, které mělo šťávu. První díl na tom byl lépe, ale ve druhé polovině trpěl stejným problémem. V Infinite byl alespoň silnější příhěh, který hru více táhnul.
    • Podle mě tahle série už bohužel nemá čím překvapit, ať už se DLC budou odehrávat kdekoli. A i když zrovna trojka byla vcelku dobrá, doteď nechápu, jak ji některé magazíny mohli udělit maximální možné hodnocení, to si z celé série zasloužil opravdu jen první díl.
      • Haha dobrý vtip. Bioshock jedna byl dobrý, ale ne až tak dobrý :-) Havní hrdina za celou hru nic neřekl, příběh byl o dost slabší (několik zajímavých zvratů nedělá z celého příběhu skvost). Nene ačkoliv to byla dobrá hra, Infinite je lepší a spousta hráčů, včetně mě, si vždycky přála viděl Rapture před pádem a teĎ se nám to splní.
    • “We’re in relatively early stages of the third part of the DLC [Burial at Sea Ep 2]," Ken told me. "It’s something that we wanted to do, we didn’t know if we could or had the time or resources but finally we decided it was important that we did it. It’s funny, each of the DLCs are a different combat feel, the first one [Clash in the Clouds] is very much like Infinite. The second one is much like BioShock, we reintegrated much more of the player-initiated combat notions of BioShock. In the third one, it’s almost like survival horror. Elizabeth is not like Booker, she’s not a huge tank. We’re still figuring out the details, everything is open to change, but we want her to feel like she’s always on the bleeding edge of resources and decisions and even push the stealth mechanic."
  • Bioshock Infinite je pro me jednou z nejlepsich her, ale ta Elizabeth se mi v Burial at Sea nelibi a jeste ty pixely kouri cigara, uz mi proste neprijde tak roztomila, vic se mi libila ta dvacitka z puvodniho Infinite, tahle nema ani peknej uces a jestli je to proto, ze chteli lip navodit atmosferu drivejsich let, tak si myslim, ze ucesem uz to bylo zbytecny, kdyz v Infinite mela takovej peknej rostackej.
  • Kr.Pa
    Pane Aleš Smutný, děláte přesčas nebo jste jediný v redakci *1* Všechny články jen od vás!
    • Lucie mu kazí hlavní stránku :)
    • davidBray
      blíží se Vánoce tak bouchá přesčasy
  • Vím že Elizabeth je jen shlukem pixelů, ale ty jsou! *1*
    • pixelů nebo polygonů? *8*
    • to teda jsou velké oči *8*
  • Ronox
    Všechno jednou končí tam, kde to začalo.
    • Walldstein
      To už nás naučili Star Wars IV.. "Kruh se uzavírá můj mistře!"
    • smejki
      Rapture jsi a v Rapture se obrátíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit