Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite: Burial at Sea vás zavede zpátky do Rapture
30.7.2013 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Vím že Elizabeth je jen shlukem pixelů, ale ty jsou! *1*
-
-
pixelů nebo polygonů? *8*
-
to teda jsou velké oči *8*
-
-
Pane Aleš Smutný, děláte přesčas nebo jste jediný v redakci *1* Všechny články jen od vás!
-
-
Lucie mu kazí hlavní stránku :)
-
blíží se Vánoce tak bouchá přesčasy
-
-
Do Rapture se rád podívám. Jenom doufám, že v dalším DLC se Booker nedostane na palubu Von Braun :D
-
Děkuji. Vždycky jsem se chtěl podívat do Rapture před pádem. :)
-
Všechno jednou končí tam, kde to začalo.
-
-
To už nás naučili Star Wars IV.. "Kruh se uzavírá můj mistře!"
-
Rapture jsi a v Rapture se obrátíš.
-
-
Brzo bude Bioshock Infinite GOTY hra a nekteri zakomplexovani stahovaci a socky z Games.cz budou hazet spinu... To se neslusi *15*
-
-
Tak hlavne nech to je GOTY a nie semiGOTY ako u Borderlands 2 :)
-
-
No, Borderlands 2 ještě žádnou GOTY verzi nemá a ani jí ještě neohlásili...nebo se mýlím? Tudíž, to, že to teď natahují a pořád chtějí přidělávat nějaká další DLCčka nemá vliv na to, že se GOTY verze možná jednou objeví...ale může to být klidně až za rok a víc...to ano...
-
-
-
Tak jsem zase navštívil komentáře na této stránce a jako obvykle si zde spousta lidí stěžuje a remcá a nadává na Infinite a přechvaluje první Bioshock. To vše místo toho, aby si si užili, že se budou moci vrátit do Rapture ještě před jeho pádem. Ta česká nekultivovanost je mě mrzí. Co mě nemrzí jsou všechny ty negativní hlasy, které obdržím. Vracím se zpátky na IGN, tam jsou alespoň lidi pozitivnější a pokud remcají, tak to něčím zdůvodní.
-
-
Tak hlavně, že ses nezapomněl poplácat po zádech, jak ti nevadí mínuska a vracíš se na IGN. Seš fakt borec a vzhlížím k tobě.
-
Ano, je třeba být pozitivní usměvavý blbeček, co sní každé lejno a ještě se po něm oblízne. Hlavně nenapsat žádný názor, aby nebyl nějakým pozérem označen za čecháčka.
-
-
na tohle snad ani nejde argumentovat
-
-
No nejde, protože má pravdu.
-
-
-
-
Konečne, teším sa!!! :D
-
Navrat do Podvodniho Rapture? Nevidim jediny duvod proc, ne .
-
-
Já nevidím jediný důvod, proč ano. Příběh Bioshock Infinite je perfektně uzavřený, má krásnou gradaci i pointu. Nejsem zvědavý, jak ho někdo rozmělňuje pro hrst dolarů navíc.
-
-
Ale ved to nepokracuje v príbehu infinite, má to byť o tom, ako sa vlastne tie dve hlavné postavy zoznámili, nie? Teda ak to správne z toho článku chápem, infinite som ešte nehral.
-
-
Ne, tohle bude děj jakoby z nějakého dalšího paralelního vesmíru a s těmi dvěma vesmíry, které jsou hlavní pro samotný Infinite to zřejmě nebude mít nic společného, bral bych to prostě jako přidanou kapitolu k tomu všemu ostatnímu a nevpravoval bych to do zbytku děje jak původních Bioshocků, tak Infinite....
-
-
Elisabeth vypadá starší, ale zas bych neřekl že o tolik, kolik by měla. Bookera samozřejmě nevidíme, ale taky se mi nezdá, že by zestárl tak jak by měl, protože těžko budeme hrát za důchodce. Takže předpokládám nějaký ten příběhový veletoč.
-
-
Fin.
-
-
Asi tak ,tak muzeme, plynule smele diskuzi na tohle tema uzavrit *3* . Kdyz se vse tak krasne vyjasnilo.
-
-
-
Vsak to nekupuj a nikdo ti nic rozmelnovat nebude.
-
-
-
Jen doufám, že se Burial at Sea bude snažit navrátit k původním Bioshockům nejen prostranstvím, ale i herními elementy - více zbraní, více věcí k dělání (hackování, ovládání vrtulek, více plazmidů...).
A ještě by z toho mohla znovu být skvělá hra, po vzoru předešlých Bioshocků. Infinite totiž okolo poloviny herní doby hrozně zmonotoněl, znudněl a přestal pořádně bavit, což se u předešlých her nestalo.
A nebo by Levine mohl přestat dělat ko*ota a udělat SS3, ale bez jakékoliv casualisace a podobných novodobých hloupostí. -
-
Nesouhlasím, že v předchozích Bioshock hrách se nedostavila monotónnost. Podle mě tam byla právě patrnější, než v Infinite. Například druhý díl byl velmi neatmosférický a monotónní až do finále, které mělo šťávu. První díl na tom byl lépe, ale ve druhé polovině trpěl stejným problémem. V Infinite byl alespoň silnější příhěh, který hru více táhnul.
-
Podle mě tahle série už bohužel nemá čím překvapit, ať už se DLC budou odehrávat kdekoli. A i když zrovna trojka byla vcelku dobrá, doteď nechápu, jak ji některé magazíny mohli udělit maximální možné hodnocení, to si z celé série zasloužil opravdu jen první díl.
-
-
Haha dobrý vtip. Bioshock jedna byl dobrý, ale ne až tak dobrý :-) Havní hrdina za celou hru nic neřekl, příběh byl o dost slabší (několik zajímavých zvratů nedělá z celého příběhu skvost). Nene ačkoliv to byla dobrá hra, Infinite je lepší a spousta hráčů, včetně mě, si vždycky přála viděl Rapture před pádem a teĎ se nám to splní.
-
-
“We’re in relatively early stages of the third part of the DLC [Burial at Sea Ep 2]," Ken told me. "It’s something that we wanted to do, we didn’t know if we could or had the time or resources but finally we decided it was important that we did it. It’s funny, each of the DLCs are a different combat feel, the first one [Clash in the Clouds] is very much like Infinite. The second one is much like BioShock, we reintegrated much more of the player-initiated combat notions of BioShock. In the third one, it’s almost like survival horror. Elizabeth is not like Booker, she’s not a huge tank. We’re still figuring out the details, everything is open to change, but we want her to feel like she’s always on the bleeding edge of resources and decisions and even push the stealth mechanic."
-