Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, kebyže sa mohli v nejakej časovej priamke stretnúť Eleanor Lamb a Elizabeth, to by bolo niečo :)

Alebo taký stret Bookera a Subjektu Delta, to by bol potenciálne tiež slušný súboj titanov, keby (nedajbože!!) došlo k ich vzájomnému súboju (hovorím o alternatívnej línii - viem, ako skončil Bioschock 2 a na konci mi aj bolo niekoho ľúto)
  • Na takovy lidi jako Levine, by se mela obracet nenavist pissalkovske obce. Mel stesti, ze se jednou prichomejtnul ke genialni hre (Shocku) a ted z toho zije a zdime a zdime. A ne se vozit na Philu Fishovi, ktery nema kryti od obri nadnarodni korporace a i presto se neboji rikat veci ktere mezi pojidaci chlebicku nejsou oblibene.
    • Walldstein
      Eh..co máš proti Kenu Levinovi? Chápu, že nejsi takového věku aby jsi prožil bezpočet hodin u jeho her Thief, SystemShock 2, tedy her které jsou do dnes považované za klasiky (tzv. Must play!) - už jen to, že Game informer ho v roce 2010 zařadil do kategorie: "Storytellers of the Decade" hovoří o kvalitě jeho práce, takže nechápu co proti němu máš. Dobře neni to Indie tvůrce jako Phil Fish, ale narozdíl od Fishových dnešních možností se Levine dal do tvorby her v době kdy prakticky Indie neexistovalo..Notabene proč srovnáváš chlapíka s jednou malou hrou na kontě s člověkem co má na kontě legendy videoherního průmyslu?
  • Pete.palis
    asi jsem jedinej, který tak nějak nepobral konec posledního Bioshocku, na mě už moc psychologický *1*
    • To nejsi sam, ale nastesti pro takove lamy jako my je na webu navod k pochopeni konce. :)
      http://venturebeat.com/2013/04/19/understanding-bioshock-infinites-ending-ending-explanation/
      • Jack1947
        Navod na pochopeni konce - LOL to uz je i na mne trosku moc.
        • Walldstein
          no tak to jsme dva na koho je to už trochu moc...nicméně taková je doba, dnešní populace, nečte (pokud ano tak úplnej brak) jen čučí do monitorů a hltá to co jim je servírováno. Neví jak mají uchopit "neuchopitelné" (filozoficky laděné konce) a jak to pochopit, ono to totiž vyžaduje myšlení a představivost, proto vznikají návody jak toto "nepochopitelné" pochopit...
          • Pete.palis
            zmínuskovanej, ale alespoň jsem dostal odpověď...díky...ono je taky něco jinýho pochopit něco z knížky, přečíst si to pomalu a opakovaně, než když ti video letí před očima, nestíháš vnímat....a návod na pochopení konce je poslední věc , která by mě napadla...
            • Jack1947
              Tak se tim tolik nezabivam, proste to tak skoncilo a basta fidly, ( nekdo rad chape posdrobnejs konce jeste vyvozuje z toho zavery, ja ne) Konce mne bud zklamou ( plno her skoda i mluvit , nebo psat) ci nadchnou ( myslim ze to se jeste nestalo, bud byl konec spravedlivy nebo nestal za moc). Chapani konce je vec dalsi ale proti dysputatu ...
  • Jsem rád, že se tu objevilo mnoho lidí kteří v posledním Bioshocku vidí zklamání stejně jako já..
    • *1* považuješ sebe za mnoho...?? *1*
  • Karel Drda: "Bioshock je u mě vážně míněný Pane, vy jste vdova. Nevíš kdo je kdo, kdo je kde. Prostě zmatek. Mě to nikdy nebavilo, sralo mi to, nemám rád Bioshock a lidi, kteří mají rádi Bioshock, těma já pohrdám. "
    • JazzJackrabbit
      Chtělo by to Fight Club speciál na téma Bioshock ve složení : Grygar, Dobrovský, Poláček, Drda :D :D
    • Tvrdit, že pohrdáte někým, kdo má rád něco co vy ne, to je velmi velmi trapné.
    • Karel Drda je šumák. Pohrdám Karlem Drdou.
      • Buď ti je někdo šumák a nebo jim pohrdáš. Máš v tom zmatek jako Levin ve scénaristice.
  • Bioshock Infinite je pro me jednou z nejlepsich her, ale ta Elizabeth se mi v Burial at Sea nelibi a jeste ty pixely kouri cigara, uz mi proste neprijde tak roztomila, vic se mi libila ta dvacitka z puvodniho Infinite, tahle nema ani peknej uces a jestli je to proto, ze chteli lip navodit atmosferu drivejsich let, tak si myslim, ze ucesem uz to bylo zbytecny, kdyz v Infinite mela takovej peknej rostackej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit