Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite: Burial at Sea vás zavede zpátky do Rapture
30.7.2013 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Fin.
-
Elisabeth vypadá starší, ale zas bych neřekl že o tolik, kolik by měla. Bookera samozřejmě nevidíme, ale taky se mi nezdá, že by zestárl tak jak by měl, protože těžko budeme hrát za důchodce. Takže předpokládám nějaký ten příběhový veletoč.
-
Asi tak ,tak muzeme, plynule smele diskuzi na tohle tema uzavrit *3* . Kdyz se vse tak krasne vyjasnilo.
-
No, kebyže sa mohli v nejakej časovej priamke stretnúť Eleanor Lamb a Elizabeth, to by bolo niečo :)
Alebo taký stret Bookera a Subjektu Delta, to by bol potenciálne tiež slušný súboj titanov, keby (nedajbože!!) došlo k ich vzájomnému súboju (hovorím o alternatívnej línii - viem, ako skončil Bioschock 2 a na konci mi aj bolo niekoho ľúto) -
No nejde, protože má pravdu.
-
*1* považuješ sebe za mnoho...?? *1*
-
Tak hlavně, že ses nezapomněl poplácat po zádech, jak ti nevadí mínuska a vracíš se na IGN. Seš fakt borec a vzhlížím k tobě.
-
na tohle snad ani nejde argumentovat
-
Ne, tohle bude děj jakoby z nějakého dalšího paralelního vesmíru a s těmi dvěma vesmíry, které jsou hlavní pro samotný Infinite to zřejmě nebude mít nic společného, bral bych to prostě jako přidanou kapitolu k tomu všemu ostatnímu a nevpravoval bych to do zbytku děje jak původních Bioshocků, tak Infinite....
-
No, Borderlands 2 ještě žádnou GOTY verzi nemá a ani jí ještě neohlásili...nebo se mýlím? Tudíž, to, že to teď natahují a pořád chtějí přidělávat nějaká další DLCčka nemá vliv na to, že se GOTY verze možná jednou objeví...ale může to být klidně až za rok a víc...to ano...
-
Ale ved to nepokracuje v príbehu infinite, má to byť o tom, ako sa vlastne tie dve hlavné postavy zoznámili, nie? Teda ak to správne z toho článku chápem, infinite som ešte nehral.
-
Chtělo by to Fight Club speciál na téma Bioshock ve složení : Grygar, Dobrovský, Poláček, Drda :D :D
-
Tak se tim tolik nezabivam, proste to tak skoncilo a basta fidly, ( nekdo rad chape posdrobnejs konce jeste vyvozuje z toho zavery, ja ne) Konce mne bud zklamou ( plno her skoda i mluvit , nebo psat) ci nadchnou ( myslim ze to se jeste nestalo, bud byl konec spravedlivy nebo nestal za moc). Chapani konce je vec dalsi ale proti dysputatu ...
-
Ano, je třeba být pozitivní usměvavý blbeček, co sní každé lejno a ještě se po něm oblízne. Hlavně nenapsat žádný názor, aby nebyl nějakým pozérem označen za čecháčka.
-
Tak hlavne nech to je GOTY a nie semiGOTY ako u Borderlands 2 :)
-
Vsak to nekupuj a nikdo ti nic rozmelnovat nebude.
-
Já nevidím jediný důvod, proč ano. Příběh Bioshock Infinite je perfektně uzavřený, má krásnou gradaci i pointu. Nejsem zvědavý, jak ho někdo rozmělňuje pro hrst dolarů navíc.
-
zmínuskovanej, ale alespoň jsem dostal odpověď...díky...ono je taky něco jinýho pochopit něco z knížky, přečíst si to pomalu a opakovaně, než když ti video letí před očima, nestíháš vnímat....a návod na pochopení konce je poslední věc , která by mě napadla...
-
To už nás naučili Star Wars IV.. "Kruh se uzavírá můj mistře!"
-
Eh..co máš proti Kenu Levinovi? Chápu, že nejsi takového věku aby jsi prožil bezpočet hodin u jeho her Thief, SystemShock 2, tedy her které jsou do dnes považované za klasiky (tzv. Must play!) - už jen to, že Game informer ho v roce 2010 zařadil do kategorie: "Storytellers of the Decade" hovoří o kvalitě jeho práce, takže nechápu co proti němu máš. Dobře neni to Indie tvůrce jako Phil Fish, ale narozdíl od Fishových dnešních možností se Levine dal do tvorby her v době kdy prakticky Indie neexistovalo..Notabene proč srovnáváš chlapíka s jednou malou hrou na kontě s člověkem co má na kontě legendy videoherního průmyslu?