Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite: Burial at Sea vás zavede zpátky do Rapture
30.7.2013 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
no tak to jsme dva na koho je to už trochu moc...nicméně taková je doba, dnešní populace, nečte (pokud ano tak úplnej brak) jen čučí do monitorů a hltá to co jim je servírováno. Neví jak mají uchopit "neuchopitelné" (filozoficky laděné konce) a jak to pochopit, ono to totiž vyžaduje myšlení a představivost, proto vznikají návody jak toto "nepochopitelné" pochopit...
-
Navrat do Podvodniho Rapture? Nevidim jediny duvod proc, ne .
-
Navod na pochopeni konce - LOL to uz je i na mne trosku moc.
-
Jsem rád, že se tu objevilo mnoho lidí kteří v posledním Bioshocku vidí zklamání stejně jako já..
-
Brzo bude Bioshock Infinite GOTY hra a nekteri zakomplexovani stahovaci a socky z Games.cz budou hazet spinu... To se neslusi *15*
-
Konečne, teším sa!!! :D
-
Tak jsem zase navštívil komentáře na této stránce a jako obvykle si zde spousta lidí stěžuje a remcá a nadává na Infinite a přechvaluje první Bioshock. To vše místo toho, aby si si užili, že se budou moci vrátit do Rapture ještě před jeho pádem. Ta česká nekultivovanost je mě mrzí. Co mě nemrzí jsou všechny ty negativní hlasy, které obdržím. Vracím se zpátky na IGN, tam jsou alespoň lidi pozitivnější a pokud remcají, tak to něčím zdůvodní.
-
Haha dobrý vtip. Bioshock jedna byl dobrý, ale ne až tak dobrý :-) Havní hrdina za celou hru nic neřekl, příběh byl o dost slabší (několik zajímavých zvratů nedělá z celého příběhu skvost). Nene ačkoliv to byla dobrá hra, Infinite je lepší a spousta hráčů, včetně mě, si vždycky přála viděl Rapture před pádem a teĎ se nám to splní.
-
Nesouhlasím, že v předchozích Bioshock hrách se nedostavila monotónnost. Podle mě tam byla právě patrnější, než v Infinite. Například druhý díl byl velmi neatmosférický a monotónní až do finále, které mělo šťávu. První díl na tom byl lépe, ale ve druhé polovině trpěl stejným problémem. V Infinite byl alespoň silnější příhěh, který hru více táhnul.
-
Tvrdit, že pohrdáte někým, kdo má rád něco co vy ne, to je velmi velmi trapné.
-
Buď ti je někdo šumák a nebo jim pohrdáš. Máš v tom zmatek jako Levin ve scénaristice.
-
Karel Drda je šumák. Pohrdám Karlem Drdou.
-
Karel Drda: "Bioshock je u mě vážně míněný Pane, vy jste vdova. Nevíš kdo je kdo, kdo je kde. Prostě zmatek. Mě to nikdy nebavilo, sralo mi to, nemám rád Bioshock a lidi, kteří mají rádi Bioshock, těma já pohrdám. "
-
Do Rapture se rád podívám. Jenom doufám, že v dalším DLC se Booker nedostane na palubu Von Braun :D
-
Lucie mu kazí hlavní stránku :)
-
Rapture jsi a v Rapture se obrátíš.
-
Děkuji. Vždycky jsem se chtěl podívat do Rapture před pádem. :)
-
Podle mě tahle série už bohužel nemá čím překvapit, ať už se DLC budou odehrávat kdekoli. A i když zrovna trojka byla vcelku dobrá, doteď nechápu, jak ji některé magazíny mohli udělit maximální možné hodnocení, to si z celé série zasloužil opravdu jen první díl.
-
Připadá ti Anime a animované filmy jako nemoc ? mě teda ne ;)
-
“We’re in relatively early stages of the third part of the DLC [Burial at Sea Ep 2]," Ken told me. "It’s something that we wanted to do, we didn’t know if we could or had the time or resources but finally we decided it was important that we did it. It’s funny, each of the DLCs are a different combat feel, the first one [Clash in the Clouds] is very much like Infinite. The second one is much like BioShock, we reintegrated much more of the player-initiated combat notions of BioShock. In the third one, it’s almost like survival horror. Elizabeth is not like Booker, she’s not a huge tank. We’re still figuring out the details, everything is open to change, but we want her to feel like she’s always on the bleeding edge of resources and decisions and even push the stealth mechanic."