Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Flow, my tears, levis said.

    Ale už to opravte, jo?
  • Taky nechápu proč spousta lidí bioshock zavrhuje. Hra je svá, ale má atmosféru a zábavu, kteoru jsem našel snad jen u Half-life a Halo.
  • Přesně tak, všichni mají s CoD neskutečný problém, přitom ta hra přináší přesně to, co má.. asi začnu v každé diskuzi vytýkat sérii Need For Speed, že v ní jde především o auta.. jenom abych byl COOL a abych v každé diskuzi dokázal, že jsem strašný borec a hraju jenom hardcore strategicko-taktické FPS, nebo hardcore simulátory.. Vážně se mi z té herní komunity tady dělá špatně, asi už jsem moc starý (a to je mi teprve 19 *9* )
  • Cajk
    jako ten impuls jim musej dát hráči. Autoři nemusej ani hovno, pokud jim sto let starej engine a dvě stě let starý nápady pořád rejžujou.. Pokud je COD to, co dnešní hráči chtěj kupovat, tak je to smutný, ale co s nima chceš dělat, aby tě za to nezavřeli do krimu..
  • Jinak děkuji za diskuzi též. Pracovní pátek is over:o)
  • Jistěže všichni si přejí prodat co nejvíc, ale zdaleka ne všichni to chtějí dělat bez NÁPADŮ. Celá série CoD je založená pouze na jediném NÁPADU, a to udělat tu nejbombastičtější válečnou akci pod sluncem. Poprvé to bylo originální a nové, podruhé i poosmé jde pouze o kalkul. Kde jsou i jiné NÁPADY nesouvisející se ziskem? Nikde. Jeden jednoduchoučký úspěšný model klonovaný stále dokola bez jediného nápadu udělat něco JINAK a s rizikem, že to publikum nepochopí či neocení. Model "my jsme hodní, oni ti zlí, všechny je postřílej a užij si ten bombastický vizuál" pochopí každý, avšak satriu na totalitní a propagandistickou Ameriku společně s myšlenkami teorie realtivity ne. A přesto se najdou lidé, kteří do toho jdou i za cenu toho, že zákonnitě neuspějí u blbců, a proto budou mít menší zisk. Díky bohu za ně...
  • Odulin
    Všichni se snaží udělat to tak, aby se toho prodalo co nejvíc. Všichni. Někdo to holt ale má lehčí a někdo těžší. Krom toho mi přijde, že když si někdo koupí CoD, tak to není na úkor koupě nějaké jiné hry...ale to jsme tam, kde sme byli, je to jen v hráčích a tedy zákaznících. Oni to prostě chtěji. Ten konec už komentovat nebudu, protože se dostáváme od vlastního hraní někam trochu jinam.

    Jinak díky za pokec, slušně jsem zabil odpoledne v práci;)
  • Hanzales
    a co takhle prve kouknout ocima o 3 cm nize ? *3* Nehlede na to, ze uz na to nekdo upozornoval asi 3x ;o)
  • Idiotský mi přijde dělat hru primárně za účelem megaobrovskýho zisku. Pro Levina je BioShock jako jeho dítě, je v ní kus jeho osobnosti, promítá do ní spoustu svých zážitků, vizí a především nad hrou přemýšlí, zatímco pro vývojáře CoDu jde o záležitost peněženek, takže jediný, na co se jejich myšlenková činnost omezuje, je, jak to udělat, aby se toho prodalo co nejvíc. Neříkám, že vydělávat peníze je špatné, vydělávají všichni, ale doslova mě se*e, jak jsou lidi schopný dávat svý peníze lidem, který jsou z tvůrčího hlediksa už delší dobu impotentní. Kdyby je místo toho poslali Vávrovi na novou hru, bude svět víc barevnější a třebe ubyde té americké, která je všude. Ryze české hra z ryze českého prostředí, nikoli americká oslavná slátanina na podělanou americkou armádu *3*
  • Jo super az na to,ze to neni Tears, jako slzy, ale Tears jako trhliny, coz bys pochopil z vyslovnosti a kontextu. typek nam nerika "týrs" =slzy, ale rika "térs" =trhliny.

    Co takhle treba pouzivat kontext ve kterym je to receny, misto primyho prekladu.
  • Odulin
    Jasný to ti samozřejmě neupírám, ale čim se vlastně měří nějaká globální zábavnost hry? Tohle přece může říct jen každý sám, do jaké míry ho ta která hra baví. Jestli to ty mladý kluky (a nejen mladý a nejen kluky:)) baví, tak ať je to klidně baví, dyť od toho to přeci je ne? Ale holt sem asi moc měkej a tolerantní.

    Btw. kdyby to nebylo haterství, tak nepíšeš "Ano, Levine není id*ot", ale i na to máš samozřejmě právo, který ti neupírám;)
  • I kdyz pod nickem "killer" se muze skryvat pokazdy jinej patnactiletej zak zvlastni skoly...
    Kdovi...
  • Nene, Santo.
    Jeste umi "OMG Mass Effect LOL Oh Cerberus, horsi nez nacisti, tak ja Shephardik se k vam kluci pridam! ROFLMAO GUGLYDAGLYIGLYDOOOO" : D
    I kdyz u toho mu i verim, ze to mysli vazne.
    Tady ta veta nahore je ale vazne jen vysledek toho, kdyz ze sebe de -bil dela de -bila jeste vetsiho. Bohuzel to az takovej rozdil neni. A vtipny? No - hahahahahaHAAAA!
  • Cajk
    měkké I Same.
  • Cajk
    taky mi to nějak nešlo do hlavy:)
  • Zřejmě ještě nedospěl do stadia, kdy nemám potřebu měnit svět. Nikomu CoDko neberu, ale vyhrazuju si svatý právo říkat vždy a všude, že existuje daleko víc zábavnějších her než CoD. Proč lidi nekupujou je? Když si uvědomím, jak megamoc americký CoDko je, jak patetický a vlastenecký to je a jak moc ho žerou lidi všude na světě, je mi z toho trochu ouzko. Holt hrát si na vojáky asi nikdy neomrzí. Taky mě to v mých 6 nebo 7 letech bavilo...
  • Tak jinak kluci: od kdy AAA = kvalita? *3* A fakt to není o haterstvý *4*
  • Odulin
    Ja ti nevim Teo, treba by se z ty jiny nejprodavanejsi hry stala taky brzo dojna kravka a jak ty rikas srajda, ktera se jen zavdeci stadu;) Treba je nakonec jeste dobre, ze tenhle post schytalo zrovna CoD *3*

    Ne vazne. Ja se na CoD nezlobim, protoze dela "jen" svoji praci....bavi lidi.... ostatně jako kazda jina hra. To, ze to furt dokola kupujou miliony lidi je to podstatny a je to holt obrazek dnesniho hrace, ale s tim uz jsem se smiril.
  • MrSanta
    AAA hra ještě nutně neznamená kvalitní titul. Ale CoD, jakožto nenáročný hybrid mezi FPS a rail-shooterem svou práci odvádí celkem dobře *2*
  • Si si istý že rozumieš pojmu " AAA " ? :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit