Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hater je hater, těch je mnoho, ale zakomplexovanej hater, to je...Teo, Teo, kam to s takovou dotáhneš :P
  • A neříká si o to otírání CoDko samo? Proč musí být nepjprodovánejší hra zrovna takhle srajda? Nezasloužila by si to nějaká jiná? Jisteže ano *1*
  • Odulin
    Ale no to víš, že vim *3* Jenom takhle pri patku zlobim, protoze se mi nelibi, jak se o CoD furt kazdej votira vsemoznym zpusobem....a nejsem fanda ani jedny z her;)
  • MrSanta
    Jestli se Bioshocku: Infinite prodá třetina co CoDu, tak se Levine nejspíš radostí zblázní. A 2K společně s akcionářema s ním *1*.
    Každopádně jim úspěch přeju. Snad se taky jednoho krásného dne dočkáme dalšího System Shocku.
  • MrSanta
    Jasně, ale ten jeho trolling už právě není moc vtipný. Píše pořád to samé. Párkrát se to dalo, ale teď by to chtělo trochu inovace. Psát pořád tu samou větu - to je docela slabota.
  • aha...takže v CoD spawnování nepřátel ovládá hráč? Sakra, proč jsem na tu možnost nikdy nepřišel...
  • přesně sem to chtěl napsat...autor evidentně překládá pomocí Google Translatoru *1*
  • Pokud jsi vůbec někdy hrál nějakou hru od Levina, musíš vědět, že mezi CoD a Shockem je propastný rozdíl *3*
  • CoD AAA? Od kdy? *1*
  • Odulin
    Tvůrci CoD říkají, že jejich hra bude hollywoodská mindless válečná střílečka..a ona taky bude. Levin se pro změnu ohání drsnejma řečma o kvantový fyzice, alternativní realitě apod., což bude ve výsledku stejně jen něco jako zhmotňování věcí na předskriptovaných pozicích.... takže je ten rozdíl, že Levin tu svou hru víc nafukuje, že jo? :))
  • hodně ale opravdu hodně se těším :-). Bioshock 1 a 2 považuji za nejlepší FPS akce současnosti přičemž konec Bioshocku 2 se dá slovama jen težko popsat takhle silné finále u hry jsem ještě neviděl, hry které se vám vryjí do paměti a jsme hrozně rád za Elizabeth v Bioshock infinite která do hry přinese zpestření a určitě i emotivní dávku
  • Odulin
    *sorry omyl*
  • Asi ke staru ztracim fantazii ale panove co je moc to je moc :o)
  • Skvělěj postřeh!
  • Omg jaký "slzy"? Neměli byste napsat spíš "trhliny"? Tear jako tear, ale ten rozdíl ve výslovnosti je jasnej!
  • skaven123
    obidva hry su AAA, takze?:)
  • Já jsem hodně zvědav, jaké to nakonec bude. System Shock 1 a 2 byly ultimátní hry. U Bioshocku jsem se smířil s tím, že se herní série vydala jiným směrem. Některé herní principy víceméně zůstaly, jiné se změnily, ale nakonec to byla v té době velmi parádní hra a podmořský svět měl své kouzlo. Vlatně stále má. Bioshock 1 jsem koupil v den vydání (taky se pak trápil 6 hodin s aktivací), nakonec ale pařil jak ztěklý, dvojka mne pak ovšem nechala naprosto chladným :/ Naštěstí nový "Bioshock" opět rapidně mění herní prostředí a i když bych radši zatuchlé sci-fi z vesmírných stanic a základen a k tomu natrhlou "mother-AI", tak si Infinity rozhodně nejspíše ujít nenechám. Každopádně je zde mnohem více favoritů na hru roku (tedy alespoň u mně) *3* a na pořádný System Shock III si budeme asi muset počkat na nějakou moderskou groupu. Jako komerční hra by to stejně spoustu pamětníků jen rozbrečelo :/
  • FC Zlámaná Lhota a FC Bercelona jsou taky fotbalové týmy, a přesto mezi nimi existují jisté rozdíly, které nejsou dané PR, takže? *1*
  • Mě vždycky pobaví, jak se toho lidi chytnou a začnou ho hned mínuskovat, zatímco on to očividně očekává a pravděpodobně se tím baví stejně jako já *3* Navíc ten jeho záměrně negramotný styl má něco do sebe *1*
  • No ja radost z toho "prechodu do oblak" nemam.Ja sem si Rapture vzal jako vzor BioShocku a libil se mi jeho studeny,retro styl.Předchozi dily byly volbou ke koupi hned ja vysli ale tohle ne.Cekam plno minusu ale je to muj nazor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit