Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě hodinu.. Připadám si jako Cartman před vydáním Nintendo Wii. Možná bych se měl nechat zmrazit...
  • Preed
    Asi by sa na koniec recenzii Lukasa Grygara malo pisat,ze Lukas Grygar pise recenzie ako Lukas Grygar a nepise ich inak,takze ked ich chcete inak chodte o dom dalej,znizil by sa pocet prispevkov v tejto a podobnych uzasnych diskusiach o stvrtinu,zas raz plne odpadu.
  • Tak tuhle recenzi nebo co to je sem opravdu nepobral :( vubec nevm co tim chtel auto rici ... a podle jeho popisu bych si hru nekupil :(
    • Mato1987
      ani nemusíš, toto nie je recenzia ale blogísek od člena sekty vesmírnych lidí.
    • Baldur52
      proč lidi stále chodí do komentářů hodnotit recenze, resp. hodnotit hodnocení :)

přeci pokud se opravdu rozhoduji dle recenze, jestli hru koupit nebo ne, tak mi většinou nestačí jeden názor a stejně těch recenzí přelétneme několik... každý recenzent má svůj styl, vlastní pohled na věc, pokud bychom měli na každém webu ten samý výčet plusů a mínusů, suchý výpis všeho na co tam narazíte a čím to můžete zabít... tak by to byla trochu nuda, no ne?
      • To sice ano, ale takhle se z celé recenze dozvíš jen to, že hra trvala zhruba 16 hodin. Nic víc. Ale co, mně je to fuk, já to včera na Steamu předinstaloval a dnes po práci se na to okamžitě vrhnu. *1*
  • Draken69CZ
    A jak j to s tím modem 1999 nikde ani slovo
    • MrSanta
      Prý když se hra jednou projde, tak se ten mod "otevře". Méně dukátků, odolnější nepřátelé. Dál už vím jenom to, co o tom pravil p. Levine.
      • Ani dohrat to nenusis *1* Navod na okamzite otevreni modu 1999 je na hlavni strance v Bleskovkach. Mam to odzkousene na PC verzi a je to 100%funkcni.
  • Kruci, už aby bylo zítřejší poledne, budu upalovat na Košíře, až se za mnou čoudit bude. *14*
    • Do tří v práci a hurá do Košířů pro předobjednávku se slevou. Za tohle 809 Kč dám.
  • Tohle už není moc recenze, spíš esej. Hodně dobrá esej. Až na mě působilo rušivě to občasné snažení o recenzi. Myslím si, že právě esej je Lukášova doména (vedle videorecenzí, na nich je vidět, že navíc umí výborně pracovat s obrazem a zvukem) a vůbec by mi nevadilo, kdyby podobně dobrých textů psal víc. Tam může experimentovat, tam se může realizovat i umělecky. Jestli se to úplně hodí do recenze.... no, já to subjektivně vidím tak, že spíš ne. Ale nepochybně se najdou lidé, kteří budou tvrdit, že spíš jo. :P
    • GlaDOS
      No já nevím, trochu mě tahle recenze zklamala. Čekal jsem větší rozbor, protože zrovna tahle hra by si to zasloužila. Na jednom nejmenovaném konkurenčním webu, který nemám moc v lásce se mi recenze líbila víc.

Edit// Ale nevadí. O koupi jsem byl stejně přesvědčen už před rokem.
    • Keyz
      Taky bych raději více faktů a postřehů, dle toho se dost rozhoduji.
      • Ja jich tam nasel vic nez dost. Chce to umet cist slozitejsi text, nez je navod k automaticke pracce.
    • Me to prijde jen dobre napsany... Mozna zbytecne osobni, ale zadny experiment tam nevidim. Nebo jestli je dnes experimentalni psat kvalitne...
    • Trisska
      Jsem jednoznačně proti! Když vidím nadpis *Bioshock Infinite - recenze*, tak by to měla být opravdu recenze. Tedy žádná esej, úvaha nebo blogýsek...
      • ty už běž někam, takhle ti to řeknu... to je strašné ty tvoje blitky pod všema článkama
        • Trisska
          Hoď se do klidu balíku.
          • přece se takovými nenecháš vyvézt z míry, ne? Jsem rád, že alespon někdo sdílí podobné názory a nepřipadám si jak z jiné planety. Ti co nejdou s davem jsou vždycky outsideři...
            • Trisska
              Neboj, tohle mě nerozhází... Dnes jsem měla opravdu skvělej den a nenechám si ho pokazit od nějakýho agresora. Dneska jsem jak se říká *nad věcí*. *15*

Souhlas, každej máme právo na svoje vlastní názory. Jen si ho nesmíme nechat vzít! *3*
  • Leatham
    Na PC hry téměř nikdy nekupuji (jen na Xboxa), ale tady jsem prostě musel udělat vyjímku, už jen kvůli podpoře Irational Games, aby 2K vidělo, že by je měli fundovat jak nejvíc to jde, protože ty jejich hry jsou orgasmické! *14*
  • suhlas, hlavna hrdinka je na spapanie. hlavne screen kde ma rozviazanu satku, popovytiahnutu bluzku zo sukne a rozopnute gombičky tak ze je jej vidno aj spodne pradlo *4*
    • http://rule34.paheal.net/post/view/974404#search=Bioshock_Infinite *1*
    • mi to spíš přijde, jak kdyby vypadla z Toy Story
  • struna se ladí, ne lazí
  • Nechá přičuchnout, ochutnat, polaskat, rozkmitat vlákna představivostní a pak vychřastí jakýsi numero a je fuč. A proto víc takových... recenzí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší