-
Lidi, jedna věcná k PC verzi. Nestalo se vám někomu, že jste byli uprostřed přestřelky, zabili vás, pak se znovu objevíte a je po přestřelce, nebo je jí půlka?
-
-
Nevím, co si mám představit pod pojmem půlka přestřelky. Ale pokud zemřeš během přestřelky, nepřijdeš o "progres", zůstanou ti tam jen nepřátelé, které si nestihl zabít.
-
-
Jo, přesně tohle myslím. V nastavení jsem to nenašel, ale nedá se to vypnout, aby to začalo znovu od posledního checkpointu, kde budou všichni?
-
-
Vím, že tohle bylo zmiňované i v recenzi na Eurogameru a vypadá to, že je to prostě takhle nastaveno, ledaže bys vypnul hru a odehrál znova část od posledního checkpointu. Já zatím během souboje nezemřel, tak jsem to vůbec neřešil. Mně spíše vadí ten automatický systém ukládání, kdy na PC vlastně ani není hra uložena, vše je zřejmě v cloudu, takže pak když jsem vypínal hru, tak jsem vždycky čekal na další checkpoint. Když jsem to neudělal, tak jsem zase musel spoustu bedýnek, stolečků a krabic prohledávat znova kvůli lootu a to je docela otrava. Dokonce i achievementy se ti vrátí třeba o krok zpět. Doufám, že do budoucna přidají klasický save v nějakém patchi.
-
-
A abych nezapomněl, s tím souvisí další věc. Gear, který ti přidává nějaké bonusy a který můžeš nosit, se ve hře generuje random (až na pár pevně nastavených kousků). Když pak něco najdeš a bude to dobré, ale nepočkáš do příštího savu a ukončíš hru, tak o tu věc přijdeš a na stejném místě pak po naloadování nalezneš úplně něco jiného, co třeba stojí za prd.
-
-
Díky. Myslel jsem, že jde o nějakou chybu. Uvidíme, co nám prvním patch přinese. Hraní zdar.
-
ten hard mod 1999 nebo jak se to jmenuje ty vita chambers vypina.
-
-
-
Tenhle systém přijde dost na prd.
-
-
-
-
Tak už to mám prejdené. Elizabeth sa spokojne môže postaviť k najsympatickejším AI hrdinkám-spoločníčkam ako Alyx, či trebárs Elika :)
Len asi tak v polke hra trochu stratila tempo, hoci neskôr sa to dorovnalo. A ten koniec mi pripadal už poriadne zamotaný s tým množstvom paralelných svetov, možno že je to neskorou hodinou, ale keď sa tam riešili všetky možné reálie, začínal som mať dosť (nevraviac o DeWittovej identite a jej variáciách).
Navzdory všetkému si myslím, že tú 9-ku si hra určite zasluhuje, budem si na ňu ešte hodný čas pamätať. -
-
V půlce ztratila tempo? Já to mám teprve rozehrané, na medium. Zachránil jsem Elizabeth a vstoupil na Monument Island, tam jsem zatím skončil. A rozhodně bych ocenil více akce a svižnější tempo už teď, více času jsem zatím strávil prohledáváním harampádí než souboji s nepřáteli, tak mi neříkej, že od půlky to bude ještě horší *8*.
-
-
Spoiluj tady tě, kteří to nehráli, no.. ty d3bile.
-
Akcie tam bude ešte dosť :)
-
-
-
nevíte někdo, jesli jde třeba nějak přes config ve hře změnit velikost titulků? při rozlišení 1920*1080 jsou docela malé a docela by se to hodilo..
-
Dámy a pánové, dohráno a za mě jednoznačná spokojenost. Možná nedoceníte příběh, který je postavený na znalosti myšlení lidí z USA a to i na znalosti minulých i současných východiscích jejich politiky. Ačkoliv Levine popřel, že odráží přímo realitu dneška, já jí tam cítím. Příběhově je hra velmi pěkně poskládaná a na střílečku vynikající. Za mne spíš - proto, že se z hlavního hrdiny stává člověk, který jde přes mrtvoly. A i když by hra MOHLA umožňovat jisté zásadní volby, což umožňuje jen v nedůležitých chvílích - ale mě osobně čistá linearita v podstatě vyhovuje, stačí jen k zásadním rozhodnutím dospět skrze různé cesty (jak to třeba uměl Dishonored). Ke hře jsem přistupoval trošku s despektem, protože mě první dva Bioshocky zas tolik neoslovily. Po Dishonored po nějaké době hra, kte které se vrátím, abych vyzobal achievmenty. Pro ty z Vás co máte rádi život a historii USA ponechte si hodnocení na 9, pro ty co Vás to zas tak nebere odečtěte -1 bod. Žánr FPS může tuhle hru umístit na piedestal.
-
-
Já americkou historii moc nemusím a ke všemu ani moc neumím anglicky, takže si hru neužiju? Ach jo, neříkej mi, že sem vyhodil 1300 oknem.
-
-
proč si kupuješ hru za 1300,- když se prodávala v předprodeji za 900,- ? to sis koupil nějakou sběratelku?
-
-
no... a kluč jde koupit za 660, legal, eng, se zarukou, zadne vpn a podobne prkotiny ;o) Ale tu, kdybych nebyl ted tak lenivy, radsi vemu krabku za tech 890, by se i pekne vyjimala.... Nicmene od ctvrtku 4 dny volna, zacnu na nejtezsi, ten 1991 mod odemknu regulerne a pak to pojedu znova nacimpr campr, ať si kdo chce kde chce píše co chce :) Já jsem totiž jeden z těch, co si doukážou na hře najít to pěkné a i když jsem taky dost řízlý nostalgií, bavím se i u spousty "nových her" a za ty střípky které vybočují jsem pak obvzláště rád. Hra musí být hodně odfláknutý port s technickými vadami, nebo spraseným celkem jako tomu bylo např. u toho colonial marines, abych nad ni ohrnul nos. Ale myslím, že je to hlavně o vkusu každého z nás. Např. v tom Steam Library můžou mít dva lidi pár her společných (stejně nejvíce hraných) a pak navzájem rozdílné hry, které by si ten druhý nekoupil ani omylem ;o)
Edit: aha PS3, ale i tak vždycky mrkni aspoň na nějakou tu heuréku či tak... Jinak těch češtin na konzolové verze je celkově škoda :/ Pokud je na nějaké konzolovce čeština, tak to alespoň mně vždycky docela potěší... obvzláště u těch textově obsáhlejších her obsahující logy atp... -
-
Já kupoval na GMG za 900,-. Za tu cenu jsem měl Bioshock 1+2 a k tomu XCOM: Enemy Unknown.
-
Jsem na tom podobně. Plánuji si to pěkně užít a vychutnat si to prostředí, ať je to akční jakkoliv.
-
-
Tato cena je v našich obchodech běžná.. Kupoval jsem PS3 verzi, protože na PC mám XPcka, na kterých bych to nerozjel. Glados: já o hře vím dost, jen mě MiloSlav zaskočil tím, že je až tak hodně kladen důraz na americkou historii a mentalitu.
-
-
Nemyslel jsem to tak, že je kladen velký důraz na americkou historii a že bez ní si příběh neužiješ, ale že tu příběhovou omáčku kolem příběhu si užiješ a procítíš, až když trošku chápeš americkou mentalitu a víš co se tak zhruba v USA za dobu jejich existence událo. Viz. třeba ty odkazy na rasovou segregaci v úvodu hry, o kterých se často hovořilo před vydáním. Nicméně není to stěžejní a i sám Levine popíral nějakou přímou návaznost.
-
Jo takhle. Tak na PS3 se asi češtiny nedočkáš. Myslím si, že historii ameriky nemusíš znát do detailu. Hru si užiješ i tak.
-
na surtepu vidím 1159,- , megahry 1199,- a anglie 1140,- (poštovné zdarma)
-
-
-
Když si kupuješ hry, o kterých si dopředu nic nezjistíš, je to tvá blbost. Jinak češtinu nakonec určitě někdo připraví.
-
-
-
Nechci zde delat flame tak to berte jako muj nazor.
Jak sem se na hru tesil a nemohl dockat tak sem fak nas...ej. Cekal sem ze to bude atmosferou jako Bioshock a jake sklamani nuda a nuda a nuda. Fakt sem vytocenej jak vrtule. Jak magor clovek chodi neustale macka F aby otervel nerznejsi bedny to je proste postaveny nahlavu misto toho aby clovek skoumal hru tak jen chodi a macka. Dalsi vec co se mi nelibi je ze jsou to vpodstete jednotlive malinkate lokace a presto tam neni co delat a pusobito velkou rozlohou. Navic hra se miniaturne skube kdyz clovek jde a otaci se mysi je to fakt hnus neprijemny - otazka je zda je to hrou a nebo poslednima ovladacema od nvidie. Dalsi problem a to s mysi je ten ze vehre pri akci normal ale jakmile slovek pristoupi ke stanku a kupuje nejruznejsi veci tak mys jde hrozne pomalu pri navratu do hry jde opet normale.
Kazdopadne Tomb Rider je asi tak 1000x zabavnejsi potazmo v cestine nez Bio inf. , ktery samozdrejme oficialni cestinu nema a mit nebude :( me osobni hodnoceni Bio. Inf. 4/10 :( ach jo ..... -
-
ľutujem ludí čo do tejto hry išli s vysokými očakávaniami a dostali tento paškvil alá kól of djúty.
-
-
Zalez, a pokud tě hra nezajimá, tak sem nelez. Warezak zas**nej. Tvoje komentáře by měli nějakou váhu, pokud by jsi hru koupil.
-
-
-
Ehm.. Je den vydání a už je tu recenze. WOW. Tipnu si ,že to tu pan recenzant dohrál jen jednou. Zkuste si vzít příklad z IGN ,kteří tu hru hrají i vícekrát aby byla recenze objektivní !
-
-
Měl by jsi pochopit, že je možné, že hru dostanou k recenzování třeba týden před vydáním.
-
-
26000+ peerů na zátoce :P
-
-
2x Poster + normo krabička + steelbook - https://twitter.com/DavidRynes/status/316530645478277120/photo/1 pár nás snad bude :))
-
-
Taky už to mám doma - PS3 verze normál + steelbook, ale dnes se na to nějak necítím, takže si to nechám odležet na zítřek, protože jak se znám, bych u toho zkysnul do rána.. Jo a ten steelbook je fakt povedenej.
-
-
Jojo, ty StealBooky se mi taky hodně líbí, v tomhle povedeném obale by se mělo všechno dávat standartně :)
-
-
Si piš, jedu si do Alzy zítra pro můj kousek :) Aby těm piratum upadla..noha minimálně *2*
-
Určo nás bude víc než pár. Já už to mám v prackách ČP. Akorát k samotnému hraní se dostanu až tak za měsíc *9* *1*
-
-
-
a jede to pod XP ?
-
-
Lol xD prej XP :D:D:D
-
Ne. Tenhle problém se řešil o pár příspěvků níže.
-
-
Nevíte někdo, jestli potřebuje PC verze k zprovoznění internet?
-
-
Na stránkách jednoho obchodu píšou, že hra má Steamworks, takže ano. Musíš to aspoň jednou připojit k netu a nahodit do Steamu. Jestli hra potom funguje i v off-line módu ti bude muset napsat někdo jinej.
-
-
Díky.
-
-
Bude to asi klasika, hru aktivujes a nainstalujes s netem a pak staci prehodit steam do offline a muzes hrat dal.
-
-
-
Jestli to beres ze Steamu, tak bych si tipnul, ze mozna i jo *1*
-
-
Bože! Tohle jsem čekal *1* Příště musím být opravdu konkrétní do posledního detailu. Ptám se na (légálně koupenou) krabicovou PC verzi. Děkuji za odpověď *2*
-
-
Hra se aktivuje přes Steam. Pak můžeš hrát v offline režimu.
-
-
-
-
Protoze nejsem pussy odemknul sem si hnedka ten mod 1999 a dostavam slusne zabrat. Ale je to tak lepsi, to znovuozivovani ala Vitachambers, kdy nepratele zustanou zraneny je na ho*no a leta tak pro dnesni nagelovany buznicky co se malujou a vazej 50 kilo i s posteli.
-
-
Co je tak špatného na "pussy" ?
http://youtu.be/HrPuOO2_Q44?t=15s -
wow no vsetci ti tlieskame, ty si fakt hrdina,odteraz sa budeme modlit len k tebe spokojny?
-
-
Dikes a ted jsi jdi upravit fasadu prijde mi jako by se ti rozmazaly stiny.
-
-
na to ze tak drtis ten 1999 mod si nejak moc casto na diskusii co uz ta to omrzelo ked ta bo 256x zabili?
-
-
Jo 2x behem 5 hodin, to sem tady fakt porad. Sis zapomnel vzit prasky co? Nebo spis to byl madafaka big joint jak koukam na tvuj nic a cas vnimas trochu jinak.
-
-
To je hustý..:-D Ty jsi úplně blbej... A teď keců o buznách - tipuju tě, že si necháš protahávat anus 7x denně od fotra.
-
-
-
-
-
Tak třeba každý nehledá výzvu a chce si jenom normálně zahrát. A ne opakovat nějakou část desetkrát. Každý chce od hry něco jinýho.
-