Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baldur52
    Dohráno za 19 hodin.. a stejně jsem někde minul pár zpropadených nahrávek a "kukátek" :)
    Každopádně jsem v Columbii nebyl naposled.. jsem taky zvědav co přinesou DLC, snad poprvé v životě jsem si koupil jakýsi Season Pass, ale i kdyby to mělo být jen 20 babek Kenu Levinovi na pivo, tak to stálo za to :))

Opravdu už dlouho nepamatuji hru, která by mě tak vtáhla a bavila po všech stránkách (jen možná mohli občas trochu ubrat těch přestřelek v některých částech hry).

Prostředí plné detailů je zpracované nádherně, s tím souvisí i zvuky (od efektů, dabingu až po hudbu), které patří mezi to nejlepší co jsem ve hrách dosud zažil.
    Tohle je opravdu umělecké dílo, které se musí vychutnávat a věnovat pozornost všem maličkostem.
    Příběh si každý musí přebrat sám, ale rozhodně budete mít po dohrání o čem přemýšlet.. každopádně neangličtináři budou ztraceni úplně, takže bych si počkal na nějakou fanouškovskou češtinu, která se určitě dříve či později objeví.

Jo a neskipujte credits :)
  • KronosDeret
    Pokud se zajimate, co se deje i za humny, nejlepe jaka je ve skutecnosti ta Amerika z vyzehlenych serialu a akcnich patriotickych filmu, tak vite, ze tamni situace neni ruzova, ani svetle cervena ale spis orezla se zaschlou krvi.

Kdybych mel postavit novy Bioshock nekam do kulturniho "landscapu" sedel by zatracene blizko Djangovi nespoutanemu. Mirou soku ze scenerii a toho co se kolem deje se da srovnavat snad jen s Portaly nebo HL2. Verohodnost a domakanost prostredi si nezada s novym Deus Ex. Mam automatickou neduveru k masivne vychvalovanym dilum, ale kdyby mi nekdo tvrdil, ze pocitacove hry nejsou umeni, posadil bych ho k tyhle hre. Cely uvod (nebudu spoilovat) do prvniho vystrelu je naprosto neskutecny... ale nez se necham unest, jestli se radi ztracite v jinych svetech a jste duse premysliva, Biohock Infinite je MUST-BUY.

Skutecne umeni ma moc menit mysl svych konzumentu. A stejne jako Django kope do "bezchybne" minulosti Americanu s vervou, Bioshock rozmetava moderni myty zmirajiciho Imperia.
  • mam za sebou 3 hodiny a jako znudeny hrac z dnesnich pocinu BI radim jako jednu z best off FPS posledni dekaty - borci co to delali jsou doslova a do pismene umelci. pristupoval jsem k te hre s despektem az nechuti a jsem vic nez mile prekvapen.
  • Nevíte někdo jak vypnout HUD u pc verze?zkoušel jsem to v nastavení a nic to nedělá.
  • 17GB instalace a hra ma 11 hodin. prvni bioshock mel 8Gb a mel herni dobu jednou tolik. Za chvili budou hry mit 50Gb a za dve hodiny budou dohrany..kam tohle smeruje ..chjo.
    Jinak jsem to hral chvili a a zatim se mi to moc nelibi , takze to vypada ze to zapadne do skupinu her ktere si jednou mozna zahraju..
    • Ronox
      Steam mi ukazuje 37 hodin a to to mám jednou dohrané a teď jsem znova u konce. Pídím se kompletně po všem, abych měl všechny achievy. Na první walkthrough jsem to dal za nějakých cca 17 hodin a to jsem si držel +- tempo hry plus nějaký to scavengerování, ale ne nějak hc.
  • Mám zatím rozehráno, Columbia je nádherné město, ale nevím proč jsou všichni její obyvatelé stejní (dospělí mají stejné obličeje). Docela mi chybí Quick Save, naproti tomu by mohli vypustit Vitachambers. Boje mi přijdou nepřehledné a to ještě nemám Elizabeth. Zatím dávám hře 8/10.
    • Quicksave a save obecně mi v hrách také strašně chybí... Strašně to kazí hratelnost.
      Druhá věc je že bůhvíproč si myslí, že mám repráy 7.1 ane 5.1 a zvuky zezadu neslyším a netuším, kde to změnit.
  • Koukám, že už máte někteří dohráno. Nuže se zeptátm, jaká je průměrná herní doba?
    • Ronox
      17hod - hard
      20+hod - 1999 + hledání všeho, co jde
      • To hledání mi trochu vadilo, příběhově by hráč měl utíkat co nejrychleji pryč, ale herně je motivován prolézat každou místnost a vracet se půl mapy se šperháky k nějaké zapomenuté bedně... Sice to zvyšuje herní dobu, ale podle mě se sbírání všeho možného moc nehodí do podobných her, jen sbírání toho nejnutnějšího.
    • 15 hodin - hard difficult
    • ucho
      http://howlongtobeat.com/gamebreakdown.php?gameid=1653
    • 11 hodin.
    • Mě to trvalo asi 13 hodin
    • GlaDOS
      Zatím sem nehrál, ale někteří lidé to proběhnou do 10 ti hodin, druzí si to užívají až 18.
      • ja sem to prošel za hodinu strašna blbost je to *11* *12*
        • za hodinu? :D jiste.. taky ses prezident CR ze? ... za hodinu se mozna dostanes k elizabeth do veze .)
        • jo jo za hodinu bych te poslal do ustavu pro naproste pc dementy -hra co má 18 hodin se neda projet za hodinu a vrat se do skoli pokud neumís rozeznávat cas na hodínach a nekrityzuj dokonalou hru kdyz si to nehral do konce !! *16*
          • To je hrozná čeština *12*
        • Hanzales
          A já ráno ejakuoval až na strop.... heč !
  • Hra je vcelku impozantní a líbivá, atmosféra taky ujde, ale jednu věc odpustit nedokážu. Ta obludná, přestrašná konzolovitost, to je přímo hrůzná hrůza, číší to z teho na každým kroku. A třešnička na dortu jsou ty k zblití otřesný textury např. ovoce, zeleniny na stáncích nebo ty růže v květináčích veřejných prostranstvích. Je toto v roce 2013 vůbec možné? :D
    • Pokud hraješ hry kvůli grafice, je to skoro to samý jako sledovat péčko kvůli příběhu...
  • já to nehrál ale si myslím že je to píčovina
    • uzivatel1982
      Takovou picovinu s tímhle Nickem.. Fuj.
    • Já tě neznám, ale myslím, že jsi blb.
    • myslet znamena ho*no vedet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit