Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děláte si ze mě srandu? Jak to, že je to tak vysoko hodnocený? Ta hra je naprosto nudná, plytká, všechno se opakuje. Po 3 hodinách je moje zkušenost taková: je to protažená procházka rasistickým Disneylandem, kde nemáte vůbec žádnou možnost volby a musíte jít furt "rovně," postřílíte pár lidí, aby se vám odhalil kousek čím dál nudnějšího příběhu, zas běžíte dál a vlastně se ani nemusíte moc snažit, protože na vás ti protivníci nabíhávaj sami. Elizabeth se svýma komiksovýma očima je nejotravnější stvoření z celé Columbie. To, že je ta hra postavená na každým inteligentním člověkem nezpochybnitelném tvrzení, že rasismus je špatný a na něm postavená společnost se zvrtne v antiutopii, z ní přece ještě nedělá žádný "vysoký příběh." ...
    • *1* Tak tohle mohl napsat jedině opravdu herní analfabet.Asi holduješ hrám typu : gitare herom,fable... *12* tak pokud něco nedokážu objektivně posoudit, lepší bude mlčet!!!
      • objektivne jsm to posodil a taky rikam ze je to jedna velka nuda tak pekne technicky a umelecky zpracovana a oto je to horsi tolik umu vynolozeno na takovou nudnou hru
        • ale chapu lidi jsou ruzni tohle neni hra pro mne ja jsem nikdy s zadnejma drogama neexperimentoval takze mne to fakt nebere!
    • Konečně někdo s jiným názorem na tuhle hru. Hra je opravdu nudná a jak říkáte Elizabeth je otravná. Pro mně obrovské zklamání po tom jaká pecka byla Bioshock1
  • helejte mne to nejak vubec nebavi. kaka me ta protivna zenska, kaka me prophet (kdo ma ty bullshity poslouchat), kaka me koridor, kakaj me zvukovy loopy (obcas az neuveritelne otravne, zvlast kdyz se clovek chce "kochat") a vlastne sem zjistil ze to hraju jenom pro to, ze v budoucnosti se stane neco, co muj dojem zlepsi a uvidim tu hru, co vsichni ostatni.

po trech hodinach hrani sem si rikal 'ty vole proc nejdes delat neco rozumnejsiho' :)
    • další pokakanej kakáč..... když se ti nelíbili předchozí dva díly, proč jsis pořídil třetí? to udělá jen kakač... *11*
  • @ M Ja mam za sebou tiez 3 hodiny a chvalabohu som to uspesne aj rychlo zmazal. U mna despekt a nechut ostali aj po tych 180 minutach. Chlapci su urcite umelci. Este by mali popracovat na hratelnosti, pretoze ta je absolutne mizerna a prestat hulit tolko travy, pretoze na kazdom Bioshock konci sa clovek skrabe vo vlasoch, co chcel autor zaverom vlastne povedat. Ja som hral len jednotku, dvojka stala uplne za pitchu a toto je jej verna kopia. Skoda penazi...ale kolko ludi tolko chuti.
  • Na Bioshock Infinite jsem se vůbec netěšil. Čekal jsem další rádobychytrou střílečku s pár zajímavými nápady a nudným příběhem.

A dostal jsem jednu z nejhezčích a nejzajímavějších her, co jsem kdy hrál. Hru skvěle udělanou, chytře vymyšlenou, se spoustou pracných detailů a navíc hru po všech stránkách krásnou, což se u AAA+ titulů nestává moc často.

Docela jsem se těšil, že Bioshock Infinite bude blbost, nad kterou bude pár náctiletých nadšeně hýkat, ale zkušený pařan pokrčí rameny a půjde dál. Ale ouha. Takhle nějak jsem si představoval dokonalou hru, když mi bylo 15. Že bude jako super kniha nebo film, jenom se to bude dít přímo mně.

Někde psali, že Bioshock Infinite je definující hra této generace. Kéž by to byla pravda.
  • Trochu mě mrzí, že hra, která staví hlavně na příběhu, není lokalizovaná. Jinak bych si ji koupil bez zaváhání a peněz nelitoval.
  • No já nevím, je to bez diskuze jedna z nej věcí které za poslední roky vyšly, ale upřímně mě o dost víc táhlo tajemné Rapture než tahle naleštěná "stars and stripes" pouťová utopie (chvílema mi ty pohádkové omalovánky s vysmátýma jabkama a včeličkama lezly dost krkem)
  • Pokud by byl někdo zvědav na tvorbu Elizabeth, české titulky.
    http://www.youtube.com/watch?v=PnK1Duzu3zw
  • Tahle hra je prostě úžasná...
    Příběh mě strhl hned na začátku(a vedlejší postava Elizabeth je asi jediná vedlejší postava, která se mi kdy líbila.. :D), a na Columbii je radost pohledět.
    Vigory se skvěle kombinují a existence jakéhosi štítu mě mile překvapila..
    A ta hratelnost ..., škoda mluvit, ta je naprosto úžasná.
    Taky mě jako málokde bavilo prozkoumávat naprosto všechna zákoutí, prohlížet si filmečky a podívat se všemi dalekohledy... :)
    Tahle hra chytne a nepustí, je krása nad krásu, v mém životě je to ta nejlepší hra, co jsem kdy hrál, a to zdaleka...
  • Přemýšlel jsem nad tím novým systémem 2 zbraně v jeden okamžik po ruce. A prozatím mně to dost štve, když potřebujete sestřelit třeba Motorizovaného četníka (Motorised patrol) a momentálně zrovna kombinace pistole/karabina (ev. sniper) je žalostná eúčiná a RPG prostě nikde...
    • To chce mít po ruce Elizabeth:) Jinak mě ten systém také moc nevyhovuje. Je to víc realismu na úkor hratelnosti, přitom jinde realismus chybí (například člověk vidí své tělo jen v cutscénách nebo kousek ruky když má zbraň). Jinak je bez nohou a bez rukou:D
      • Ano v tom souhlasím...v minulém dílu jsem se zpočátku lekal i vlastního stínu jakožto Big Daddyho, ale tady jsem zatím nic neviděl, stejně tak i absense mapy, proč tam vlastně není? Orientace je o dost těžší jenom podle šipky na zemi, která vede vždy jen jakousi nejkratší možnou cestou je dost nešťastná.
        A naopak se mi líbí nový rozměr FPS akce, kdy se opravdu pohybujeme prostoru a ne jenom po jakési plošné mapě a například zamčená brána se dá pomocí té magnetické rukavice a vhodného "hákového" sloupu přeskočit, stjeně tak jízda na lanovce je prostě úžasná..
  • Nejvetsi zklamani roku tak to dopadne kdyz se stravi vic casu komerci nez vyvojem a jak se tady nad tim kazdej rozplyva to je vazne k placi podpruerny gameplay cutsceny zabiraji vic nez polovinu hry, klise vedle klise UBOHOST
    • uz tu travu nekur kamo, se divam ani nevis pod jakej clenek pises koment, a nebo sis myslel ze hrajes infinite a pritom si hral uplne neco jineho.
      • Hanzales
        Ja nevim, ja rad travu i kr*vu a nerry je porad tak trosku blb. Co s tim ma ta kr*va spolecneho? :D Hele, trava je ok, ale kr*va co dava mleko a je na kazde milce je zakazana, ...hmmm :D
    • GlaDOS
      Reaguješ na špatnou hru. V Infinite cutscény nejsou.
    • Ty musis bejt v realu velkej mimoň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit