Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    říkám si úplně to samý *1*
  • Skyrim je hra petiletí :-P
  • Je neuvěřitelný že si je ještě někdo v ČR kupuje xD pak nemá bejt krize...
  • Veskoslav
    To bych zase netvrdil. Je to skvělá hra s mouchami. Ale hra desetiletí je AoE II:-D
  • BoB.2
    Je neuvěřitelný že se výroba her pořád vyplácí.
  • nekromant33
    *6*
  • ucho
    skyrim je hra desetiletí ;)
  • Bohužel tě zklamu, ale opravdová hra roku bude                
  • Rhulad
    Ještě jsi to nehrál a už tady vyřváváš, že je to hra roku. Neříkám, že je to špatná hra, ale kolik herních "skvostů" mělo podobně přestřelené číslo. Vzpomeňme např. parodii na RPG Skyrim
  • Veskoslav
    Jinak taková perlička v rámci torrentů. Během posledních dvou dnů se verze na Xbox stala nejstahovanějším torrentem na pirratebay:)
  • Inquisitor
    Konečně zase jednou povedená FPS.
  • BoB.2
    Tohle hodnocení čekal každej.
  • shmeck
    na metacritic zatím 96%. Tohle bude hra roku!
  • byla to reakce na komentář, který někdo už asi smazal. Psal tam o závěru hry.
  • vůbec jsem se o tuhle hru zatím nezajímal. Teď jsem trochu začal, protože si vůbec nepamatuju, co byla moje poslední fps, tak se mám po dlouhý době na nějakou chuť. Čekal jsem, že tady bude nějakej zajímavej příběh, ale tohle? To jako fakt taková kravina nebo to je sranda?
  • Odulin
    Supr recenze! Včera jsem u bráchy dal první 2 hoďky na Xku...nic jsem předem nečetl, žádný videa nesledoval a byl jsem fakt unešenej....a co až se to teprve rozjede. Tohle bude lahůdka.:)

Btw. "jak to, že si vokální kvarteto v roce 1912 brouká Beach Boys?"...hodně dobře. Já je poslouchal hned 2x a tohle mi kruci ušlo.:D
  • shmeck
    Bože! Ať už je výplata...
  • Aj...
    Tak doufam ze v rozumny mire.
    Treba ve vlastni kancelari si ji predstavit dovedu, ale ze clovek s magnetakem obchazel vsechny hajzliky ve meste jim uz znova nesezeru ; )
    Ale Levine se myslim mnohokrat nechal slyset, ze prave diky ustredni dvojici je pribeh vypravenej mnohem prirozeneji nez onehda pod vodou..
    Snad se to dozvim uz zitra, ale dnes se zacinam obavat, ze se k hrani jeste par tydnu nedostanu : /
  • Keyz
    Dík za odpověď.
    To jsem tedy zvědav *4* jestli to vracení bude mít smysl. Například u posledního Dead Space nebyla taky nutnost brát všechny suroviny protože na nutné vylepšení toho člověk našel hodně i když nic nehledal.
  • janchor
    Pásky jsou. Páskové taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit