Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke
    Nejdřív Infinite dohraj, a pak se znovu zamysli nad tím, co znamená slovo "spoiler". Lukáš nic nevykecal.
  • Luke
    Zapomeň na všechno, co jsi viděl v trailerech/gameplayích. A lokace jdou projít tam a zpátky, ale nejsou nelineární. A u téhle hry to NENÍ ŠPATNĚ.
  • No pasky tam doufam nebudou.
    To me mrzelo uz u puvodnich Bioshocku.
    Zrovna od Iracionalu uz se doufam tyhle priserny berlicky znovu nedockame..??
    (Mam za to, ze ne - prave diky pritomnosti Elizabeth, a Bookerovych hlasivek)

Jinak provazanost s puvodnimi Bioshocky ma byt snad jen ideova (Infinite jsem nehral)
  • Uz se nemuzu dockat....zitra bude dlouha noc ! :)
  • vyhoň si dick a bude líp
  • Cosi
    https://www.youtube.com/watch?v=VCf-oiIbVnw
  • Magister_Peditum
    Aby jsi se těma tvejma spoilerama udávil! *1* *1*
  • nekromant33
    nutnost určitě ne, jestli tam je nějaká provázanost třeba v náznacích apod., to musí říct někdo kdo dohrál a nejspíš slyšel všechny pásky (pokud tam teda něco takovýho je, když je příběh vyprávěn jinak než v prvních dvou)
  • uz sa neposerte z tych spoilerov, polka z vas, ludia, sa tvarite ze ste dospeli, ze mate toho odohrateho kopu, ale ked vidite prezradenu informaciu, tak placete ako rozmaznane decka

chcete mi tu tvrdit(plackovia)ze po tej informacii si hru neuzijete? ked hej, chodte do pohlavneho organu!
  • Pete.palis
    nj, nágl *7*
  • jasne že ne:)
  • Pete.palis
    Steampunk jak cíp, těšim se!
  • je nutné pro pochopení příběhu hrát přechozí hry?
  • Veskoslav
    Děkuji za rezenzi. Hru budu hrát, až dohraji předchozí díly, což počítám bude někdy v květnu:)
  • montatatana
    zrejme mysli ty naznaky, ze sovy nejsou tim, cim se zdaji byt
  • Veskoslav
    Obdivuji, že máš na to nervy;) To je Joe, místní trolí expert....
  • Keyz
    Jsou tedy lokace jako u prvního dílu kde je mohu projít jak chci?
    Viděl jsem zde video kde to vypadalo, že nejde moc odbočovat. Navíc obyvatele na videu vůbec nereagovali na střelbu dělem venku. Možná to bylo ojedinělí případ proto se ptám.
  • Art Deco je skvělý styl.
  • kate mi pripomina moji bejvalou lasku kterou jsem nechal, mezitim se provdala ale porad na ni musim myslet a vsude mi ji neco pripomina *13*
  • Cosi
    Tahle recenze se spoilerům doopravdy vyhýbá, ani v ní nejsou zmiňovány informace, co jsou k vidění v trailerech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit