-
Dostanu po dohrání té 10ti hodinové Trial verze i plnou hru?
-
Skvělá recenze, Lukáši.
-
-
Spiker01 - Příště si dej přezdívku Hujer, ta ti bude pasovat lépe... *3*
http://www.youtube.com/watch?v=LHorp2idBj4 -
Skvělý příspěvek Spikere01
-
Tvoje existence spočívá jen v neustálém chválení Shermana? http://bit.ly/Yt8VN4 Smutné.
-
-
Tvoje existence spočívá ve vytváření koláží z diskuzních příspěvků Games.cz?
-
Má existence v těhle pitomých diskuzích. A neřikej mu doprdele Sherman *3*
Vim že mě tu nějakej blbeček zas bude chytat za slova, takže jo obdivuju Lukášovo práci a rád mu to napíšu. A nebojte, už dlouho nic zas nenapíšu. -
-
to jsme jedine radi ze uz nic nenapises...
-
-
Oh bože, jaký horror! Někdo někoho chválí, to by se mělo prošetřit, ne? *7*
-
-
-
-
Díky za fajn recenzi.
Jinak docela rád bych si připomněl ten rozhovor s Levinem, který jste dělali pro Level. Je to někde k dispozici? -
-
Jestli mě pamět nešálí, vyšel tehdy na DVD příloze.
-
-
ha, tak je to Level DVD 197
-
-
-
Ja chcem METRO Last Light - 17. mája v EU, to má istú kúpu, uškvarte ma, ale Dishonored, Bioshock, Crysis ... radšej nič, bo dostanem zas výmaz.
-
Tak nejak som dufal, ze hra bude viac, ako to, cim sa prezentovala. Som rad, ze sa to naplnilo! Diky za recku, citala sa "na jeden dych" :)
-
Jinak taková perlička v rámci torrentů. Během posledních dvou dnů se verze na Xbox stala nejstahovanějším torrentem na pirratebay:)
-
-
A co to v reálu znamená? Jaká jsou absolutní čísla a jaký je poměr k prodaným kusům? To je to podstatné, pirátství bude vždy, stejně jako třeba vraždy, jde především o míru. Zatímco na xboxu pirátí zhruba 20 % uživatelů (a platí za to ztrátou řady služeb, třeba multiplayeru), na pc se to pohybuje na 90 % uživatelů. O absolutnich prodejích a která platforma více vydělává se snad ani není potřeba zmiňovat, i když to je pro fungovani herniho průmyslu to nejdůležitější.
Obávám se, že tobě, jako vlastníku xboxu a znalci poměrů pirátství na torentu to pirátství není nijak cizí. Jsi vlastně pc hráč, který tu statistiku hráčům na xboxu kazí. Myslím si, že na xboxu pirátí lidé jako ty, pro které ten xbox není hlavní platformou a tudíž jim nevadí o co všechno s ním na xboxu přichází, protože si to vynahradí na pc. -
-
jen technická, na konzole se stahuje pres konzolové torrenty?
-
-
Ne přes klasické. Jak máš pc torrent, tak hned pod ním může být Xbox torrent:)
-
-
Myslel jsem přes konzoli samotnou ;)
-
-
-
90% uživatelů? A spíš s Jedáskem nebo jsi takový lhář sám od sebe?
P.S: Největší míra pirátstv je kupodivu Itálii, Číně, Španělsku, Brazílii a Francii, kde dosahuje závratných 54%. Kde máš ksakru Těch 90? -
-
Ty jsi přišel z novinek.cz, viď? To je mi úroveň. Obávám se, že je to mimo tvé chápání, ale chceš-li se o to pokusit, přečti si mou reakci na pana sk.
-
-
Chtelo by sve tvrzeni podlozit nejakymi dukazy, jinak je to co tady vykladas pouhe volani do vetru a tezko uveritelne. 90 procent je cislo, ktere si myslim, ze by vydavatele her presvedcilo o tom, prestat dodavat hry do CR
-
-
Fajn, tak predloz celosvetove podklady. Z neceho jsi si to vycist precijen musel. Neverim tomu, ze by na svete bylo 90 procent piratstvi, jelikoz by se potom tenhle business absolutne nevyplatil. Predhod fakta, pokud nejsou, tak tohle netvrd.
-
Jak jsem uvedl, viz má reakce na slušný dotaz pana SK. Těch 90 % se netýká čr, ale celého světa. A rozhodující je pro vydavatele výdělek, od tud tolik odfláklých (rozuměj nízkonákladových) pc portů. Projevuje se to právě tímto způsobem.
-
-
-
-
90% to neni ani v rusku, v CR to je myslim okolo 40% ted uz mozna min
-
-
Pleteš si pirátství komerčního software s pirátstvím her. Jako příklad může sloužit např. toto vyjádření od jednoho v pc hráčské komunitě nejdůvěryhodnějších: http://www.eurogamer.cz/articles/5-milionu-nelegalnich-stazeni-zaklinace-2 A tyhle čísla čas od času poskytují další vydavatelé, třeba Amanita Design o Machináriu, Bohemia Interactive a tak dale, stačí to dlouhodobě sledovat a uvidíš. Je zbytečné před tímto stavem zavírat oči, prostě takový je. A je dobře, že aspoň někteří se za to stydí.
-
Jenže těch čtyřicet procent se týká veškerého softwaru. Kdyby se počítal podíl pirátství pouze na PC hrách, muselo by to číslo být o hodně větší. Nalijme si čistého vína přátelé...
-
-
A ty statistiky o 20% a 90% jsi vzal odkud? můžeš hodit link? Nebo to jsou zase jen plácnutí do vody?
-
-
Ale stejne se toho pak proda tak 3x tolik jak na pc
-
-
Nechapu tolik minusu :-D Puvodniho Bioshocku se na Xboxu prodalo 8x vic nez na pc. Kdyby se Infinite podarilo na PC prodat tretinu toho co na xku, byl by to podle me celkem uspech.
-
-
Jelikož Steam nezveřejňuje čísla prodejů a Bioshock se tam vesele prodává, tak nemáš pravdu;)
-
-
Právě... po tom co se docela rozjela digitální distribuce (v tomto směru s tíchým Steamem v čele), tak jsou vešekeré ty statistiky prodejů spíše odhad :/ Prve jsem byl taky zapřísáhlý krabičkomil a nyní už mám přes 80% her skrz digitální distribuci.
No a pirátit se bude podle mne stejně. Lidi jsou stejní a míra pirátsví na pc a konzolích spočívá jen v "jednoduchosti a dostupnosti", takže je jasné, že na PC ty čísla budou větší, ale to nějak konzolové piráty nestaví do pozice morálnějšího uskupení :) Pokud je člověk bez morálních hodnot, tak to ukrade tam i tam. -
-
SandMan: jj, musím podotknout, že jsem zase právě o těch prodejích až tak nemluvil :)
Když se to vezme globálně, na konzolích se toho prodá asi opravdu o dost víc, ale i tak si myslím, že PC platformě se nevede nějak špatně a když je hra opravdu dobrá, tak se najde vždycky dostatečný počet lidí, kteří si tu hru rádi koupí. Ono i produkty zameřené jen na užší skupinu PC hráčů se v pohodě uživí (simulátory např.) . Ale vydavatelé se nesmí divit, že spoustu těch nedodělků s DLC dopředu, hrací dobou 6-7 hod a cenou 49Eur... ať se na mně nezlobí ;o) -
S piratstvim naprostej souhlas. Ten kdo rika ze konzolisti jsou nejaky svatousci, tak je hodne mimo :-D Psal jsem jenom o prodejich, coz je podle me pro vydavatele jediny meritko uspechu, piratstvi je az na druhym miste
-
Fšak jááásnééé :) Když je pěkná, tak samo běžím do nejbližšího krámku :) SteelBox Dishonored, Zaklínač 2, Batman Arkham City, to jsou krabičky, ty nemít, tak si dám přes prsty myší :)
-
Já mám jenom pár krabiček:) Vždycky vybírám, co na poličku. Je to pořád takové sváteční:)
-
-
Jj mas pravdu ze digitalni distribuce zapocitana neni. Ale i kdyby se tam prodalo jednou tolik co se prodalo na plackach (coz se podle vyjadreni vydavatelu zatim nedeje) za plnou cenu ( cemuz neverim, sam jsem ho koupil asi za pet eur) tak jsme porad na Xbox 4:1 Pc.
-
-
-
-
Tak to je pokaždé když vychází nějaká očekává hra.
-
-
To spíše byla narážka na pirátství na pc a konzole svatí:)
-
-
důležité je, kde se kolik prodá, ne kde se kolik krade.
-
Divím se, že ti tu už nepovykuje jejdásek s nějakým zaručeně kuriózním vysvětlením, proč tomu zrovna tak je aneb "spiknutí zlých PC zlodějů :D".
-
Přesně.
-
-
-
Je neuvěřitelný že se výroba her pořád vyplácí.
-
-
Je neuvěřitelný že si je ještě někdo v ČR kupuje xD pak nemá bejt krize...
-
-
S timhle nickem se ani nemusis snazit trollit
-
-
-
-
Konečně zase jednou povedená FPS.
-
Tohle hodnocení čekal každej.
-
na metacritic zatím 96%. Tohle bude hra roku!
-
-
Bohužel tě zklamu, ale opravdová hra roku bude
-
Ještě jsi to nehrál a už tady vyřváváš, že je to hra roku. Neříkám, že je to špatná hra, ale kolik herních "skvostů" mělo podobně přestřelené číslo. Vzpomeňme např. parodii na RPG Skyrim
-
-
Říkejte si co chcete, ale bohužel to je to tak, že z letos vydaných (i těch co mají vyjít) her tomu může konkurovat maximálně Metro: Last light (beru v potaz jen platformu PC). Vím, že tu vynáším předčasný soudy, ale třeba si na mě u nějaké Best of 2013 vzpomenete *3*.
-
-
The Lastof Us, Beyond: Two Souls, Dragon's Dogma: Dark Arisen, GTA V...
Většinou vyhrává hra vydaná na podzim. -
-
Psal jsem že beru v potaz jen PC platformu.
Ani jedna hra kterou jsi napsal na PC nevýjde ( možná GTA, ale řekl bych že až 2014).
Takže si se nemusel obtěžovat...
-
-
-
Skyrim je hra petiletí :-P
-
-
To teda není :D ta hra je naprosto nepovedená a nedotažená a pro mě zklamání desetiletí........
Příběh naprosto béčkový, sice spousty vedlejších úkolů, ale ty taky nelogický (jak se člověk může na 10. lvlu stát arcimágem největší univerzity? Nebo jak můžeš zabít císaře? Přece jakmile zemře Septimus tak svět zaplaví zkáza, víme z Oblivionu :D) Autoři vůbec nepřemýšleli, o NPC postavách ani nemluvě...... -
-
Politika, stejně tak se může u nás stát ministrem vnitra Stanislav Gross nebo ministrem obrany Karolina Peake. Takové absurdity jsou možné.
-
-
-
*6*
-
skyrim je hra desetiletí ;)
-
-
To bych zase netvrdil. Je to skvělá hra s mouchami. Ale hra desetiletí je AoE II:-D
-
-
Skyrim je skvělá hra, ale rozhodně s pořádnejma masařkama..
-
ucho to myslel zcela jistě ironicky .) A Skyrim je všechno, ale rozhodně NE!!! skvělá hra. Linearita v sandboxu? Ano ve Skyrimu je to možné.
-
-
Fus ro dah
-
-
-
-
-
-
vůbec jsem se o tuhle hru zatím nezajímal. Teď jsem trochu začal, protože si vůbec nepamatuju, co byla moje poslední fps, tak se mám po dlouhý době na nějakou chuť. Čekal jsem, že tady bude nějakej zajímavej příběh, ale tohle? To jako fakt taková kravina nebo to je sranda?
-
-
byla to reakce na komentář, který někdo už asi smazal. Psal tam o závěru hry.
-