Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Supr recenze! Včera jsem u bráchy dal první 2 hoďky na Xku...nic jsem předem nečetl, žádný videa nesledoval a byl jsem fakt unešenej....a co až se to teprve rozjede. Tohle bude lahůdka.:)

Btw. "jak to, že si vokální kvarteto v roce 1912 brouká Beach Boys?"...hodně dobře. Já je poslouchal hned 2x a tohle mi kruci ušlo.:D
  • shmeck
    Bože! Ať už je výplata...
    • h0p3
      říkám si úplně to samý *1*
  • Uz se nemuzu dockat....zitra bude dlouha noc ! :)
  • Pete.palis
    Steampunk jak cíp, těšim se!
  • Veskoslav
    Děkuji za rezenzi. Hru budu hrát, až dohraji předchozí díly, což počítám bude někdy v květnu:)
    • je nutné pro pochopení příběhu hrát přechozí hry?
      • nekromant33
        nutnost určitě ne, jestli tam je nějaká provázanost třeba v náznacích apod., to musí říct někdo kdo dohrál a nejspíš slyšel všechny pásky (pokud tam teda něco takovýho je, když je příběh vyprávěn jinak než v prvních dvou)
        • No pasky tam doufam nebudou.
          To me mrzelo uz u puvodnich Bioshocku.
          Zrovna od Iracionalu uz se doufam tyhle priserny berlicky znovu nedockame..??
          (Mam za to, ze ne - prave diky pritomnosti Elizabeth, a Bookerovych hlasivek)

Jinak provazanost s puvodnimi Bioshocky ma byt snad jen ideova (Infinite jsem nehral)
          • janchor
            Pásky jsou. Páskové taky.
            • Aj...
              Tak doufam ze v rozumny mire.
              Treba ve vlastni kancelari si ji predstavit dovedu, ale ze clovek s magnetakem obchazel vsechny hajzliky ve meste jim uz znova nesezeru ; )
              Ale Levine se myslim mnohokrat nechal slyset, ze prave diky ustredni dvojici je pribeh vypravenej mnohem prirozeneji nez onehda pod vodou..
              Snad se to dozvim uz zitra, ale dnes se zacinam obavat, ze se k hrani jeste par tydnu nedostanu : /
      • jasne že ne:)
  • Keyz
    Jsou tedy lokace jako u prvního dílu kde je mohu projít jak chci?
    Viděl jsem zde video kde to vypadalo, že nejde moc odbočovat. Navíc obyvatele na videu vůbec nereagovali na střelbu dělem venku. Možná to bylo ojedinělí případ proto se ptám.
    • Luke
      Zapomeň na všechno, co jsi viděl v trailerech/gameplayích. A lokace jdou projít tam a zpátky, ale nejsou nelineární. A u téhle hry to NENÍ ŠPATNĚ.
      • Keyz
        Dík za odpověď.
        To jsem tedy zvědav *4* jestli to vracení bude mít smysl. Například u posledního Dead Space nebyla taky nutnost brát všechny suroviny protože na nutné vylepšení toho člověk našel hodně i když nic nehledal.
  • Art Deco je skvělý styl.
  • kate mi pripomina moji bejvalou lasku kterou jsem nechal, mezitim se provdala ale porad na ni musim myslet a vsude mi ji neco pripomina *13*
    • Tož taks ju neměl nechat, holky na tebe čekat nebudou. Ty čekají jen na mě
    • vyhoň si dick a bude líp
  • Levine, udelej mi dite!
    Nemuzu dospat...
  • diky za ty spoilery opravdu to nebylo nutné... jinak abych si o hre udelal obrazek mi stačí už ty prvoplanove odhalena ňadra.
    • Luke
      Nejdřív Infinite dohraj, a pak se znovu zamysli nad tím, co znamená slovo "spoiler". Lukáš nic nevykecal.
    • Magister_Peditum
      Aby jsi se těma tvejma spoilerama udávil! *1* *1*
    • uz sa neposerte z tych spoilerov, polka z vas, ludia, sa tvarite ze ste dospeli, ze mate toho odohrateho kopu, ale ked vidite prezradenu informaciu, tak placete ako rozmaznane decka

chcete mi tu tvrdit(plackovia)ze po tej informacii si hru neuzijete? ked hej, chodte do pohlavneho organu!
    • Cosi
      Tahle recenze se spoilerům doopravdy vyhýbá, ani v ní nejsou zmiňovány informace, co jsou k vidění v trailerech.
    • sleepless
      Lukáš se jakýmkoli spoilerům vyhýbá, pečlivě nezmiňuje prakticky nic až na zcela základní informace, které na vás vybafnou i z oficiálního popisku od vývojářů.
      • montatatana
        zrejme mysli ty naznaky, ze sovy nejsou tim, cim se zdaji byt
        • Cosi
          https://www.youtube.com/watch?v=VCf-oiIbVnw
      • Veskoslav
        Obdivuji, že máš na to nervy;) To je Joe, místní trolí expert....
        • Takovéhle pomlouvání paní učitelce, to jsem viděl naposledy ve školce a teď u tebe. To je mi panečku povaha.
      • ty spoilery jsou spíš mezi radky
    • Proto jsem odstavce o pribehu preskocil : P

A myslim ze tahle hra bude leccos, jen ne prvoplanova...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit