Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite - videorecenze PC verze
28.3.2013 | Pavel Dobrovský
265 příspěvků
-
*9*
-
tak, u místních držkujících členů mama-hotelů by moc nepochodili, že jo...
-
Možná kladl důraz na to "před _každé_ video". Což jste ale tuším někde říkali, že je dočasná záležitost (?).
-
Už byla hotová ještě před ohlášením hry. *7*
-
Proc sem na ten web teda chodim vy chytrolini? To mam ignorovat clanky o kazdy hre kterou mam? To bych si moc nepočetl...
-
Neví někdo jestli už se pracuje na češtině.Diky
-
Super, vítám možnost přehrávat videorecenzi ve FullHD, i když načítání mi jede rychlostí šneka (beru jako daň za nový přehrávač, jinde mi to nezlobí).
A videorecenze jsou super, jako vizuální doplněk k recenzi slouží dokonale, můžete je na nás hrnout i ve větším množství :-) -
žebráte na hlaváku?
-
Odstřelovací puška + rotační kulomet a nemám co řešit.
-
vždyť ta reklama jde přeskočit, otázka sekundy...
-
Tak mně kazí dojem některé drobnosti. Jak jsem psal stejné oči a postavy a NPC nereagují na to co dělám i když mám zbraň v ruce.
To pak není uvěřitelné město ale pěkná kulisa. U FPS mně to zas tak nevadí.
V tom byl pro mně lepší první díl, tak lidé nebyli tak nebylo co řešit. -
Trolling nebo druhá varianta? Reklamy...mno...jak myslíš, že web generuje peníze?
-
No stahování mám přes 3 MB a pc taky není žádný šnek. Takže u mě chyba není.
-
Mě se to načte celý během chviličky na plnou kvalitu tak nechápu co si stěžuješ na přehrávač a nekoupis si radsi pořádný připojení k internetu misto toho kritizovani:)
-
Taky už to hraju, zrovna jsem
uprchl s Elizabeth z věže a zatim teda hodně dobrý. Vypadá to nádherně, prohlížím každý kout, poslouchám audiozáznamy, prohledávám všechny koše, sudy, bedny, poslouchám rozhovory kolemjdoucích, čtu si každou nástěnku, billboard, ceduli, nacházím i kuriózní věci (kdo další ještě našel ty dva malý kluky schovávající se za rohem s cigárama?), neustále čumim do vzduchu na poletující budovy a já už nevim co všechno. Zkrátka je Infinite neuvěřitelně pohlcující hra a to jsem vlastně teprve na začátku. -
Recenze hezká a souhlas, jsem cca v půlce a štvou mě jen 2 věci, právně až moc rychlé a chaotické boje a jelikož to hraju na xboxu tak mě štve že muzu mit jen 2 zbrane najednou, nechápu proč nemůžu mít všechny, jako v předchozích bioshokách a vybírat si je pomocí kruhové nabídky, tak jako vigory.....ale vše ostatní mne usazuje na zádel. Je to stejně dobré jako první Bioshock, v něčem i lepší ale celkový dojem je stejný, hlavně se mi líbí, že i když je to pravý opak rapture, tak pořád mám ten pocit ze to je ten starej dobrej bioshock co hraju. Pokud mě hra nenasere tak 9/10 je uplně přesné hodnocení !
-
Proč ty videa sakra nenahráváte na youtube. Tam se to alespoň rychleji načítá. O reklamách které cpete před každé video nemluvě. Tenhle web neuvěřitelně upadá. *10*
-
Je to debilní. Asi se na to vykašlali.
Každá ženská stejný typ oči (vykulené), vypadá to komicky.
Anebo něco fetují,že takto dopadli. V 1 díle fetovali ale oči takové neměli. -
Kupujte a nemyslete. 10/10.
-
Hrej a nečti recenze..