Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite - videorecenze PC verze
28.3.2013 | Pavel Dobrovský
265 příspěvků
-
Jsem jedinej kdo stál 10 minut na molu a sledoval jak Elizabeth tancuje? :)
-
-
Byl jsem tím uchvácen už v recenzi *14*
-
Ne. *4*
-
-
Hraju to pár hodin...zamiloval jsem se do Elizabeth...sakra asi jsem moc velkej nerd *1* *14*
-
-
Do takove šeredy ?
-
-
Tvoje máma je šereda *7*
-
-
-
Teď akorát jsem to dohrál a ... DĚKUJU. Děkuju Irrational Games za tuhle hru. Prublo to první BioShock. Vygradovanej konec, zodpovězení otázek, které mi naskakovaly během hry. YAGER, Arkane, Irrational Games jsou prostě top a dávají mi stále naději, že se i v tom zapleveleným mainstreamu najdou hry, které doopravdy chytí. Takže ještě jednou DÍK!
-
Hru mam dohranou a za sebe musim říct, že to byl úžasnej zážitek tohle musí být hra roku!
-
-
U textové recenze jsem za tenhle výrok dostal asi 12 mínusek. Uvidíme jak dopadneš ty... *1* ode mě máš samozřejmě plus (tohle fakt bude hra roku).
-
-
Hra roku je Tomb Raider chlapci
-
-
hrou roku bude GTA, TR určiě ne *1*
-
-
O GTA se budu bavit až někdy vyjde na PC. Teď mi docela vadí, že ta hra ještě nevyšla, ale kvůli tomu, že je to GTA, tak to má už teď zajištěné čelní pozice v žebříčcích na konci roku *9*
-
-
Dobrý vtip.
-
-
Máš nějaký jiný typy?
Promiň, myslel jsem, že si reagoval na mě *13* -
-
Ne ne. Pobavilo mě, že by zrovna zjednodušený a filmový Tomb Raider měl dostat nálepku hru roku. Osobně bych taky vsadil na Bioshock.
-
-
-
Nope *15*
-
-
-
-
Po dlouhý době hra co se hraje a ne jen kouká. Už mě ty akční spektakuláty lezou krkem (viz. trailer na Battlefield). Pane Levine tohle je váš majstrštyk.....
-
-
To jsem si ani neuvědomil. *9*
To je pravda, zde to HRAJE hráč a to je super.
Taky jsem zde neviděl tradiční hovadinu kdy mám 20X mačkat něco abych otevřel dveře a řekl jaký jsem borec, že jsem je otevřel.
-
-
Pro všechny úvaháře doporučuji si pročíst:
http://i.imgur.com/uTXdy0C.jpg
http://atthebuzzershow.com/2013/03/30/bioshock-infinites-ending-explained-what-it-all-means/ -
Zapnul jsem a po 20 minutách vypnul. Takto bych tu bakalářku nedopsal *1*
-
-
Jo, taky jsem to zapnul na na 20 minut... a najednou bylo půl čtvrtý ráno *1*
-
-
Každopádně nejlepší postavy co jsem zatím potkal, jsou ti 2 s mincí, strašně zajímavé charaktery. Zrovna mi vysvětlovali to o dvou stranách mince, doufám že ještě dostanou hodně prostoru...
-
-
Ti dva manželé jsou super. Nejlepší spestření ve hře. *1*
Pro mě to není zas až tak super jako Rapture, tam jsem byl vyvalený a zároveň bázlivý, tady je to jedna velká řež, ale objevování zákoutí města je stejně jako v prvním Bioshocku velké WAW! -
-
Je to Bratr a Sestra.
-
-
Ve skutečnosti je to
vlastně jeden člověk, jen ze dvou různých dimenzí. -
-
taky mě to napadlo, ale ona o měm mluví jako o bratrovi na nahrávkách...
-
-
To se nijak nevylučuje. Přeci mu nebude říkat "já". *3*
-
-
-
-
-
-
Vysvětlení příběhu pro hráče, kteří něco nepochopili (také jsem si musel něco přečíst)
Comstock jste Vy v jiné dimenzi (Tear), Elizabeth=Anna=Vaše dcera, ať uděláte cokoliv, Comstock si ji jako malou odnese, budto mu ji date nebo ji unese a tim se zacyklila Vaše snaha ziskat ji zpet. Pořád dokola se jí snažíte získat zpět -Panna nebo orel jak se ptají na zacatku hry ti 2 vědci [ve skutecnosti je to jen jeden vedec ale z dvou ruznych dimenzi] tak vsechny ty cary na tabuli jsou od vás, uz vice nez 100x jste se Elizabeth snazili zachranit. Tim ze prijmete baptism (nemohu si vzpomenout na ceske slovo) a prejmenujete se na Comstocka ale okamzite vas utopí zrusite veskere dimenze ve kterych Comstock a elizabeth existuje...tudiz uz existujete jen Vy a Anna. -
-
vysvětlil jsi to tak chaoticky, že kdybych to nechápal. Tak to nechápu dál. Pro lidi kteří to chtěji pochopit víc do podrobna, než že jen vám tu někdo řekne
Comstock jste vy , tak doporučuji zapnout wikinu a přečíst si příběh. -
-
A já ti doporučuju použít spoiler tag. Od takových blbů, jako jsi ty jsem se dozvěděl přesně to, co jsi napsal. To by člověk nesměl vůbec na net vylézt, dokud tu hru nemá dohranou.
-
-
Oops. Přiznávám svoji chybu a omlouvám se všem, které jsem takto poškodil.
-
-
-
A zapadá do tohohle vysvětlení i ta kratičká pasáž po titulcích, nebo to byla jen klasická sekvence, která má namlsat na něco dalšího?
-
-
Samo že zapadá, vždyť je to potvrzení té poslední věty. Už je jen on a jeho dcera, věčný koloběh byl přerušen :-) -
-
Stejně mně to nesedí. Když Booker zemře hned po bitvě u Wounded Knee v řece, tak by jako postava měl skončit v časoprostorovém kontinuu :), nikdy se nestane Comstockem, Columbia nebude existovat, ale nikdy ani nemůže pokračovat svůj život jako Booker DeWitt, tudíž nezplodí Annu . Tahle linka by fungovala, nebýt úplně poslední scény po titulcích, kde Booker i Anna žijí (je roko 1893). A taky mi vrtá hlavou tohle. Hrajete za Bookera z roku 1912, který nakonec zemře. Ale jak to zabrání Bookerovi z roku 1890, aby se stal Comstokem? Že by ho Elizabeth omladila? Nebo za koho to vůbec hrajeme :)? Doufám, že se to vysvětlí v DLC, nedejbože abysme museli čekat na další plnou hru... -
-
Jenze Brooker DeWitt, kterej ma Annu je ten Brooker kterej baptism nepodstoupil....tudiz jsou 2 moznosti v ty rece, podstoupi baptism a utopi ho, je mrtev a uz zadne vetveni. Nepodstoupi a tenhle "vesmir" jde dal, akorat ho casem nenarusi Comstock z jinyho "vesmiru"... A hrajeme z Brookera z uplne jinyho "vesmíru" -
-
Jenže s těmi rozhodnutími to není tak jednoznačné. Samotné "rozhodování" se děje neustále v každém časovém okamžiku. Není to panna/orel, ale nekonečné variace možností hodu, kdy padne to či ono včetně postavení na hranu, nebo ztráty mince (jednoduše napsáno). Takže ačkoliv se příběh snaží tvářit uceleně, nejde to.
Konec totiž není jen volba nepřijmi-žij/přijmi-zemři. Z hlediska onoho "rozhodování" nemůžeš tedy vymazat volbu přijmi-žij. Autoři si ukrojili moc velký krajíc, který nelze sníst. -
No je to presne jak rikas...posledni vetveni bylo primo u reky Baptism Ano/Ne...Ne=ukonceni zivota=ukonceni vetveni.... Ano = lzivot s Annou -
Booker, za kterého hrajeme, odmítne křest těsně před koncem (1. scéna v řece), takže v tom bych problém neviděl. A vesmírů s Comstockem i Bookerem je nekonečně mnoho, tudíž aby utopení Bookera zabralo, asi musíme přistoupit na to, že se reality větví až v okamžiku odlišného rozhodnutí a do té doby jsou jen jedna. To je ale jenom moje teorie a nikomu jí nenutím. -
Jasne vidis ze ho utopi v procesu krteni, tedy v zacatku Comstocka zivota. Neni potreba dlc na neco co ti ukazou... A mas v tom zmatek.... Tohle je vesmir ve kterym pristoupi na krteni, ten nema nic spolecnyho s vesmirem ve kterym na to nepristoupi a ma Annu... -
Já mám za to, že Bookera utopí ještě před křtem (baptism), tudíž nežije ani Booker otec Anny. Jak jsem říkal, doufám, že to rozseknou v DLC.
-
-
-
-
-
-
Ty souboje v té videorecenzi vypadají hodně hekticky. To byl ostatně i důvod, proč mě po několika hodinách přestala bavit jednička. To byl samý plasmid a zbraň, k tomu tam furt běhali divní nepřátelé a člověk v tom měl pěknej guláš. Já mám raději, když lze zvolit i trochu rozvážnější postup, když mám dobrý přehled o soupeřích a nějaký ten systém krytí také není na škodu.
-
-
Presne, ani ja som to nedohral kôli tomu, už som si hovoril že toto je chora hra-chore mesto, chory ludia. Jedini čo boli ako tak pri zmysloch s tebov komunikovali cez vysielačku a ostatny boli nafetovany a naspidovany spliteri čo ťa chceli hneď bez dôvodu zabiť...
Inač ale nadherna hra, bohata fantazia tvorcov, krasne spracovanie... -
jo, to můžu souhlasit, tady je ten boj sakra nepřehledný, i když ti hra trochu pomáhá, ale kolikrát po mně střílí, sotva vím odkud.
-