Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruku na srdce Bioshock Infinite je ,i přes počáteční slunečný šok, hra úžasná. Jediné co mě zatím na hře mrzelo je ,že se mi díky slabé grafické kartě různě sekají animace postav. (Zhruba jako kdyby jste z animáku vystřihli půlku obrázků. {Z toho ovšem nemůžu vynit hru.}) Slovo na závěr? Kupujte nebojete se.
    • KIMCID
      tisíc lidi, tisíc chuťí.
  • Díky za plné HD!
  • Lukyz
    Recenze super, full HD potěšilo, ale měl bych dotaz ohledně reklam *2*
    Pravděpodobně v bleskovkách jsem četl, že pravidelným donátorům se nebudou zobrazovat reklamy ani ve videích, ale mě tam přesto stále skáčou. Moc mě těch 5s a jedno kliknutí netrápí, ale i tak se raději zeptám jak to tedy je. Díky
    • blixa
      Nejsem si jisty, ale je mozne ze to je zalezitost flash verze (myslim ze u ni jeste reklamy donatorum vypnout neumime).. V HTML5 verzi jsem to ale testoval a s donatorskym uctem se mi tam nezobrazuji..
      • Lukyz
        Tak jak flash tak i přes HTML5 se mi reklama zobrazuje *2*
        Jedu na Chromu a je to u všech videí. Já na tom nějak nelpím, spíš to hlasim jako chybku.
        • blixa
          Hmm.. to je divny, fakt jsem to koncem minulyho tydne testoval :( Ale kluci kolem tech videi jeste ruzne laborujou, je mozny ze to zacalo zlobit znovu.. Dam to do reportu.. ;)
  • Mohl by mi někdo prosím vysvětlit proč jsou všichni obyvatelé města stejní (obličej) ?:D Jiní jsou jen ti kteří tam mají nějakou roli ale zbytek je jako kulisa. Je to proto aby lépe vynikly důležité postavy nebo je to čistě debilita? Omlovuvám se jestli to vyzní nějak blbě, předchozí BioShocky jsem nehrál tak nějak nevím vo co go :D
    • Keyz
      Je to debilní. Asi se na to vykašlali.
      Každá ženská stejný typ oči (vykulené), vypadá to komicky.

Anebo něco fetují,že takto dopadli. V 1 díle fetovali ale oči takové neměli.
      • Oči mi nevadí, spíš mi připomínají manga styl. Jde mi o ty obličeje celkově (jo chlapi mají tu a tam vousy ale jinak jsou naprosto stejní).
  • Hra roku.(umělecký dílo).
    • . :)
  • Me tedy boje chaoticke neprisly, spis mi prisly zajimave a zabavne, konecne jsem mel k dispozici dostatek "soli", abych mohl pouzivat vigory jak jsem chtel a ne s nimi setrit na horsi casy. Jen porad nevim co si myslet o konci, zklamanej rozhodne nejsem, to spis naopak, ale radsi bych primo klasickej happyend a taky nemam rad konce, kde si musim zbytek domyslet, i kdyz jen malej a je tam i naznak toho, jak si konec spravne domyslet. Hra me urcite nezklamala a i ty "kazetky" byly zajimavy. Cekal jsem ze to bude fantasticka hra a taky byla, jen bych rad navazujici pokracovani s Elizabeth, protoze po dlouhe dobe to pro me byla herni kraska, diky ktere jsem mel opravdu motivaci ji zachranit.
  • Super, vítám možnost přehrávat videorecenzi ve FullHD, i když načítání mi jede rychlostí šneka (beru jako daň za nový přehrávač, jinde mi to nezlobí).

A videorecenze jsou super, jako vizuální doplněk k recenzi slouží dokonale, můžete je na nás hrnout i ve větším množství :-)
    • Radioaktivni_surikata
      Taky jsem si všiml a uvítal to. Načítání naopak jelo velice rychle, skoro jsem se až divil. Games.cz se mi totiž běžně načítají se vším všudy kolem 10 - 15 vteřin, což je se stabilním 30 Mbit tak trochu vopruz. Ale na videa už si delší dobu stěžovat nemůžu *4*
  • Bože to město je nádherný O.o
  • Baldur52
    tak pravda, že těch vedlejších úkolů mohlo být více, resp. mohly být zajímavější, nicméně těch pár se rozhodně vyplatí dělat, kromě nějakých zásob tam vždy najdete nějaký ten předmět na sbírání, tedy infusion či voxophone, případně obojí... bez pár infusion lahviček se člověk na normální obtížnosti asi obejde, ale voxophony jsou ve hře něco jako chybějící dílky do puzzle skládačky celého příběhu, pozadí některých postav či různých souvislostí, které prostě potřebujete, aby jste ten "obraz" měli kompletní :)
  • Ronox
    Pokud jste to dohráli a furt máte nějaké otázky, tak tady to je všechno vysvětlené. http://venturebeat.com/2013/03/28/understanding-bioshock-infinites-ending-ending-explanation/

• V tom vysvětlení napřed píše "Well they could be anything, worlds never even heard of, but they are also the outcome of every possible situation and choice.". A později píše "By killing himself at the point in time where he accepted the Baptism, he killed off ANY POSSIBILITY of a Comstock.".

Podle prvního tvrzení bých čekal, že Comstock bude stále existovat, neboť zabití je volba a vzniknou tedy světy, kde ho zabil, a světy, kde ho nezabil.
      • Ronox
        To s tím Comstockem tam ale taky vysvětluje ale v komentářích zase: "BookStock (Booker and Comstock are the same character) only becomes Comstock in the dimensions where BookStock accepts the baptism, so Elizabeth opened up the root dimension, the first and only dimension where Comstock would've came into fruition, and drowned Comstock before any other dimensional possibility could've happened. At least those are my 2 cents." Tohle dává smysl, protože to byla kořenová, ta hlavní dimenze. Tím zrušil Booker stvoření Elizabeth tudíž i tohle dimenzový šílenství. :)
        • Díky. Tohle už mi dává smysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit