Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli uz hrajes tak neres recenzi...Je to EPIC,,,tot vse co je treba vedet
  • Full Hd určitě jo, ale prosím Lukáše...:D
  • Jenom mě mrzí, že se hra nehraje jako tenhle trailer z roku 2011: E3 2011

Interakce mezi Bookerem a Elizabeth jsou sice super, když se dívám na tuhle ukázku, tak si říkám, že to mohlo (a možná někdy bylo) být ještě lepší. A to ani nemluvím o malých rozhodnutích (jako třeba to s koněm).
    • smejki
      Když se nad tím zamyslíš - představ si, že má hráč úplnou volnost a s Elizabeth nijak nespolupracuje, věčně je na druhém konci mapy atd. Tyhle scény přestávají fungovat IMHO. Tohle by efektivně nešlo udělat jinak než cutscénou (nebo zcela dokonalou AI).
    • Luke
      Řekl bych, že příběhový twist dává celé PR kampani nový rozměr :)
    • Takže tahle část tam kompletně chybí ?
      • Tenhle druh interakce s Elizabeth (že by si s něčím hrála, Hooker s ní nějak během hraní mluvil atd..), tam není v podstatě vůbec. Z téhle části jsou tam fragmenty, ale třeba ten obchod ze začátku se nedochoval, kůň taky ne.

Ale jsem upřímně rád, že se dochovala "Pomsta Jediho". I když v současným stavu není moc vidět, ale i tak, skvělý použití paralelních vesmírů.
        • Dík za info. Určitě je to škoda. Soudě dle recenzí to asi tak nevadí, ale nabývám pocitu, že vyřazením těchto interakcí hra možná až zbytečně trpí oněmi "natahovanými" akčními sekvencemi. Někdy si říkám jestli irrationalů není pro žánr FPS škoda.
          Jinak je tu ještě možnost, že se tento vynechaný obsah objeví v jednom z oznámených příběhových rozšíření v season passu.
          • Já bych to bral, zajímalo by mě, co do season passu plánují. I když mám takový pocit, že přímo do hlavního příběhu nepridaji nic.
            • Ta dvojčata by byla úžasná. Osobně bych si strašně rád zahrál unesení Anny, aby byla ta situace vidět z jinýho pohledu. A víc než Daisy by mě lákal příběh nějakýho obyčejnýho Joa poutníka (jak se dostal do Kolumbie, jak tam žil, jak se k někomu přidal a jak pak zemřel). A nebo teda potom založení Kolumbie. To by taky mohlo být celkem zajímavý, pravda je, že z herního hlediska asi strašně nudný, ale jako "kecací" DLC bych to bral.
            • Ronox
              Prej představí nové postavy. Nevadilo by mi hrát třeba za Daisy nebo někoho z druhé strany jako to plánují u Dishonored. Nebo jedno z "dvojčat". Rozhodně chci vědět víc o Songbirdovi. Season pass jsem pořídil okamžitě po dohrání stejně jako soundtrack na iTunes. Tahle hra si u mě zaslouží maximální podporu.
  • Tak du se do toho zase pustit. Včera sem to zkoušel na gamepadu, jestli mě to chytne víc...tak nic. Souboje byly ještě nepřehlednější, dokonce sem poprvý umřel. První díly sem nehrál, svět je fajn na oko, ale zatim sem ho asi úplně nepochopil, plno věcí mě mate. V angličtině problém nebude. Jsem už v části hry, kdy mám lightning vigor. Du teda pokračovat s nadějí, že se dozvím víc.
  • Proč ty videa sakra nenahráváte na youtube. Tam se to alespoň rychleji načítá. O reklamách které cpete před každé video nemluvě. Tenhle web neuvěřitelně upadá. *10*
    • miker17
      Buď rád že tam zase nemají tu nepřeskočitelnou reklamu na Preventan. Tyhle jdou alespoň preskočit .
    • ucho
      vždyť ta reklama jde přeskočit, otázka sekundy...
    • ales.smutny
      Trolling nebo druhá varianta? Reklamy...mno...jak myslíš, že web generuje peníze?
      • Možná kladl důraz na to "před _každé_ video". Což jste ale tuším někde říkali, že je dočasná záležitost (?).
      • žebráte na hlaváku?
        • ZvacA
          tak, u místních držkujících členů mama-hotelů by moc nepochodili, že jo...
    • Mě se to načte celý během chviličky na plnou kvalitu tak nechápu co si stěžuješ na přehrávač a nekoupis si radsi pořádný připojení k internetu misto toho kritizovani:)
      • No stahování mám přes 3 MB a pc taky není žádný šnek. Takže u mě chyba není.
        • blixa
          No, chyba u tebe neni, to zalezi na tom, v jaky kvalite se to video snazis pustit. Kvuli lidem, kteri hodne u videorecenzi resi kvalitu jsme zvedli birate, takze treba u 720p je na cca 5-6 Mbps.. Takze pro tvoje pripojeni je rozumny poustet si 320p..
          • No, von teda píše 3 MB a né 3 Mbit.... A jestli mu to frčí 3 MB/s, tak by mu fullhd mělo jet jako po másle. *4*
  • me se nelibi ta moc barevna stylizace ani ty divny zbrane, mam radši víc realne zbrane treba mp7 nebo hk47 a taky bych radši strilecku kde bych hral jako clen taktickeho policejniho komanda
    • proto je hra dělaná ve stylu Art Deco :)
      • Kozy
        Kdepak, tady to Art Deco být nemůže, to vzniklo až později.
        • Je to Neoklasicismus :)
  • calwin
    jednotku a dvojku som vôbec nedohral hoci ma svet naozaj fascinoval ale to bolo asi tak všetko... niekde sa stala chyba
    a to rozprávanie príbehu skrz nahrávky bolo dosť... prinajmenšom smutné riešenie lebo som sa nesústredil na príbeh keď mi za prvým rohom vyskočili nepriatelia tak som nevedel čo skôr... a počúvať nahrávky po rade niekde v menu mi neprišlo moc zaujímavé...
    • Nechápu proč všichni pořád říkají že si nestačily v bioshocku kvůli bojům vychutnat nahrávky. Vdyť se tam pak daly zpětně přehrát to snad nemohlo nikomu uniknout.
    • Baldur52
      zkoušel ses při přehrávání té nahrávky na těch pár vteřin zastavit a poslechnout si ji, než jsi běžel dál?
  • Přehrávač dobrej.Na full HD nemám a 360p stačí.Kdyby bylo 480p..
  • Umaroth
    Recenze hezká a souhlas, jsem cca v půlce a štvou mě jen 2 věci, právně až moc rychlé a chaotické boje a jelikož to hraju na xboxu tak mě štve že muzu mit jen 2 zbrane najednou, nechápu proč nemůžu mít všechny, jako v předchozích bioshokách a vybírat si je pomocí kruhové nabídky, tak jako vigory.....ale vše ostatní mne usazuje na zádel. Je to stejně dobré jako první Bioshock, v něčem i lepší ale celkový dojem je stejný, hlavně se mi líbí, že i když je to pravý opak rapture, tak pořád mám ten pocit ze to je ten starej dobrej bioshock co hraju. Pokud mě hra nenasere tak 9/10 je uplně přesné hodnocení !
    • Keyz
      Odstřelovací puška + rotační kulomet a nemám co řešit.
  • Já tu hru miluju!!!! Úžasná atmosféra, kterou nedokáže předčit ani megagrafika Crysis 3, ani filmová licence Colonial Marines a (v mých očích) ani RPG prvky a "cool mulťák" Borderlands 2. První Bioshock jsem skutečně prožil s hlavním hrdinou a stejně tomu je i u Infinite. Ken Levine se mi neskutečně vryl pod kůži již počtvrté (a to nevím jestli jeho jméno v titulcích pozdějších sérií seriálu MASH jako "story editor" je jen shoda nebo se jedná o první tvůrčí krůčky). DĚLÁ HRY, CO POKAŽDÉ STOJÍ ZA MÉ PENÍZE. A to jsem se bál předobjednat... já hlupák...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit