Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite - videorecenze PC verze
28.3.2013 | Pavel Dobrovský
265 příspěvků
-
Je tam víc konců a pokud ano, jak se k nim dopracovat???
-
-
Jenom jeden. Ty volby co delas v prubehu hry nemaj zadnej vyznam.
-
-
konec je jak píšeš jen jeden, ale volby význam určitě mají, i když spíše jen symbolický
-
-
-
Mna podobne ako pri dvojke napada po par hodinach hrania len toto: chaoticke, preplacane jedno cez druhe, finalnu pointu si vysvetli aj tak kazdy po svojom ale vacsinou nikto nevie poriadne vo co gou. Suboje otrasne - nepriatelia skacu jak na drogach zo vsetkych stran. O miereni nemoze byt ani reci...vsetko sa prehnane rychlo miha, skace, lieta. Grafika a herny svet krasny, aj ked mne to retro styl vobec nesedi a osobne ma silne znervnoznuje. Skusim som to ale po 3 hodinach som to poslal do hajzlu. Nic pre mna...
-
Krásná vsuvka nakonec *1* Pěkná recenze *4*
-
až na ten konec dobrá recenze (ale raději mám ty od lukáše :D)
-
-
Tys byl vždycky takový ten anální alpinista.. *4*
-
-
Otazka zo zaujimavosti: Dali ste Elizabeth nazaciatku vybrat ten medailon s klietkou alebo s tou holubicou?
-
-
davam zatim "hodne volby" tak radsi volnou holubici nez veznici klec *1*
-
-
Já dával také hodné volby, ale čekal jsem nějaký vliv na konec:(
-
-
Holubici. Ale pokud vím, tak to nemá na nic ve hře vliv (až možná na TEN vzkaz).
-
-
Aj ja:) Ano nema to zrejme ziadny vplyv, iba ma to zaujimalo ci aj iny dali holubicu, kedze tie postavy vraveli "I was expecting the cage". Vdaka za odpoved.:)
-
-
Napodruhé jsem schválně zkusil klec a - "I was expecting the bird."
Vzkaz to podle mě neovlivní, protoženoty k Songbirdovi ..
-
-
-
-
Mám dotaz:
úplně na začátku, ještě před první přestřelku se změnila luteccova socha z mužské na ženskou variantu. Může mi někdo vysvětlit proč? -
-
tak a zase já :D
Protože oba jsou jeden a ten samý jen z jiného "vesmíru". Je to v jednom audiologu a pak když je záběr, kdy jí Robert kreslí na plátno, ale ve skutečnosti maluje sám sebe. Ta socha se "přepsala" nebo přepisuje pravidelně kvůli existenci obou v jednom světě :) -
-
Díky moc.
Teď jsem si uvědomil, že jsem vlastně viděl nějakej dokument o nich a divili se v něm, že má dvojče. Ale tím pádem zase nerozumím příběhu. Myslel jsem, že v různých vesmirech existovaly různé verze (lutecce v jednom audiologu naznačuje , že nejsou spolu). Takže chápu správně, že původně v jednom vesmíru nebyli a Trhlino-pristroj vznikl hlavně proto, aby se mohli setkat?
A když už se ptám, tak ještě jeden dotaz: kdo je ten anděl, kterej Comstockovi nařídil postavit Kolumbii? -
-
Oni podle mě existovali ve více vesmírech, ale jakožto "vědci" asi jen ve 2. Záleží všechno na volbách. a o tom jak se vytvářejí různé vesmíry a protože oni/ona byli průkopníci s kvantovou fyzikou tak si našla prostě sebe sama. Ohledně "anděla" .. Comstock byl prostě cvok a Kolumbie byla postavena americkou vládou, ale Comstock si jí po vypuštění do nebes přivlastnil, protože jak říká viděl anděla, který mu ukázala do nebes, tak udělal svůj řád a zmizel z amerického radaru s Kolumbií. To bylo taky v tom jednom dokumentu o tom jak se ztratila -
-
Jestli jsem to pochopil správně, tak se Columbia odtrhla po zásahu proti antikřesťanským protestům v Pekingu v roce 1902, kdy začala střílet, i když to měla zakázaný. Americká vláda jí dala rozkaz k návratu, ale Comstock se na ně vykašlal a odtrhl se.
Ad. cvok: Asi úplně ne, správně předpověděl AD. -
-
Taky jsem začal znovu. Při prvním průchodu jsem jich nenašel 9, teď je doufám najdu všechny, protože Infinite je jedna z mála her, které bych chtěl opravdu porozumět. Kolumbia na mě udělala fakt dojem.
-
Jo to jo, ale zdravej úplně nebyl klasickej diktátor :D každopádně pecka. Teď to dohrávám napodruhý našel jsem víc voxů a snad už budu mít kompletně achievy hotový. U mála her se mi stává, že hned po dohrání spouštím znova.
-
-
-
-
-
-
wau, parádna kvalita obrazu ale aj recenzie, hru nemám v žiadnom prípade v obľube ale recenzia je fakt na vysokej úrovni.
-
Mohl by mi nekdo napsat, jestli je videorecenze spoiler-free? :) Hraju, jsem asi 4 hodiny uvnitř tak bych si nerad zkazil...cokoliv :) Asi je to samozrejmost, ale better be safe than sorry :)
-
-
Tak hrát hru a v průběhu hraní se podívat na videorecenzi,to mě ještě nenapadlo.Vidím,že jsem ho..o zažil *2* *2* *2*
-
Podle mého nejlepší (s)vědomí je to spoiler free (až na periferní věc cca 2 vteřiny dlouhou). Teda, až to dohraješ a podíváš se na videorecenzi tak nebude, ale jestli jsi to ještě nedohrál tak bude. Tak. :)
-
Hrej a nečti recenze..
-
-
Proc sem na ten web teda chodim vy chytrolini? To mam ignorovat clanky o kazdy hre kterou mam? To bych si moc nepočetl...
-
-
Pokud nehceš žádný spoil tak nečti a nekoukej na nic o hře, kterou chceš hrát ;) Pokud chceš číst recenze a koukat na videorecenze tak neotravuj se spoilerama *7*
-
-
-
-
Ahojky lidi, muže mi plsky někdo napsat jak to běží pod win 8? Jeslti je to uplná pohoda.
Díky předem -
-
Pohoda, DRM je SteamWorks a ne Windows Live... Já mám 'malý' problém se zvukem, ale za to nejspíš Windows 8 nemohou.
-
-
Po hraní si s dráty jsem problém se zvukem vyřešiol, ukázalo se, že jsem měl u repráků zapnutou nějakou fičůru, která ze sterea dělá prostorový zvuk:D Vypnuto a pohoda:D
-
-
-
Ty dementni reklamy na 6gb svalu pred videem me vopravsu dohani k silenstvi...Zlaty youtubko...
-
-
stačí tu reklamu posunout o pár sekund dál a můžeš ji hned přeskočit. ODZKOUŠENO!
-