Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite - videorecenze PC verze
28.3.2013 | Pavel Dobrovský
265 příspěvků
-
Taky už to hraju, zrovna jsem
uprchl s Elizabeth z věže a zatim teda hodně dobrý. Vypadá to nádherně, prohlížím každý kout, poslouchám audiozáznamy, prohledávám všechny koše, sudy, bedny, poslouchám rozhovory kolemjdoucích, čtu si každou nástěnku, billboard, ceduli, nacházím i kuriózní věci (kdo další ještě našel ty dva malý kluky schovávající se za rohem s cigárama?), neustále čumim do vzduchu na poletující budovy a já už nevim co všechno. Zkrátka je Infinite neuvěřitelně pohlcující hra a to jsem vlastně teprve na začátku. -
-
Tak mně kazí dojem některé drobnosti. Jak jsem psal stejné oči a postavy a NPC nereagují na to co dělám i když mám zbraň v ruce.
To pak není uvěřitelné město ale pěkná kulisa. U FPS mně to zas tak nevadí.
V tom byl pro mně lepší první díl, tak lidé nebyli tak nebylo co řešit.
-
-
Tak včera jsem to asi 4 hodiny hrál na PS3 a zábava je to náramná (i když ježdění po kolejnicích mi zatím činí trošku problémy, ale to se poddá :-) ). Co je pro mě ovšem nejhorší, že s mojí chabou angličtinou fakt nestíhám. Titulky přeskakují dost rychle a nahrávky, které člověk sbírá, nemají titulky vůbec. Z příběhu tak budu mít asi kulové :-( To jen takové varování pro ty, kteří uvažují nad koupí konzolové verze a jsou na tom s angličtinou podobně jako já.
-
-
Nevím tedy, co máš za verzi, ale u všech nahrávek se mi titulky ukazují, ukazují se také při rozhovorech a nebo když např. najedeš kurzorem na kdejakou informační ceduli, tak se zobrazují také.
-
-
Hmm, nebo že bych se pletl, fakt jsem měl dojem, že tam jsou (no jo, já se vždycky věnoval hraní, nějaké čtení textu mě netrápilo), ale koukám, že si na to stěžují i na zahraničních fórech, tak to se pak omlouvám.
-
-
Nahrávky jsou přepsaný v menu. Příběh je po čase velmi složitej, že i někdo zkušenej v angličtině bude mít problémy, takže si to asi budeš muset dočíst...
-
-
Ještě jsem nepochopil, že jsem našel vylepšení na damage střelných zbraní a pak jsem našel vylepšení na melee útok, ale psalo to při sebrání něco v tom smyslu, že můžu mít jen jedno vylepšení. To automaticky vyrušilo vylepšení na zbraně a zůstal jen ten melee útok? Nebo se to dá někde přehazovat? V manuálu ani v menu sem o tom nic nenašel. Možná sem ale jen natvrdlej :-)
-
-
Je to přesně jak řikaj. Jsou 4 druhy obleceni, kazdy muzes mit jen jednou, takze vylepseni na zbrane a na melee utok oboje bylo stejny takze jsi to jen prohodil. V menu v Gear zalozce si to muzes vymenit zase zpet. Klidne mi napis na PSko kdybys hral a potreboval s necim rychle poradit a budu online ;)
-
Nevím jak na PS3 ale ne PC jsou 4 druhy oblečení (klobouk, tričko, kalhoty, boty). člověk nemůže mít třeba dvoje boty, ale dá se to přehodit v menu případně při sebrání.
-
myslis hadry? obleceni muzes mit maximalne 4 kusy, cepici, boty, kalhoty a kosili, a nemuzes mit na sobe zaroven dve cepice napr.
-
-
-
-
Velmi kvalitna recenzia, hru som sice ešte nehral, ale tak nejak sa mi zda, že to naozaj sedi.
Pači sa mi to nadšenie nad kvalitami, aj opoctatnena kritika, aj ked ta freneticka akcia je tak trochu otazkou vkusu, v starych Bioshokoch mi to časom už dosť vadilo, ako to, že tie suboje su sice pestre pre použitie tych ee plazmydov, ale zbesilosťou vlastne jeden ako druhy. -
Ahojte, všiml jsem si, že se zaspoilerované (skryté) části příspěvků zobrazují neskrytě v náhledu komentářů v článku. Kam to mám nahlásit, aby to opravili?
-
-
http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
-
Netuším, ale v mobilní verzi (opera 12 myslím) nefunguje spoiler tag pro změnu vůbec, takže to by se možná mohlo nahlásit taky *3* .
-
-
Dotaz. Když jsem se Bioshockem 1 prokousával, nebavil mě, musel jsem se do toho nutit, přišlo mi to repetitivní, kulisoidní, na efekt a zabitý díky vita chambers, dvojku jsem nehrál, ale trojka se mi podle videií a recenze líbí? Bude se mi to líbit? Nebo je to fakt v duchu jedničky? Která se líbila celýmu světu, kromě mě? *4*
-
-
To je otázka :). Jak máme vědět co se ti bude líbit :)
Si to nějak vyzkoušej a hotovo. -
-
No právě podle toho, že se mi nelíbila jednička. Jak moc je to podobné, nebo jiné?
ps: Se právě ptám, že jsem si myslel, že do toho pudu, ale Pavlova (jinak dobrá) recenze, mě zase nahlodala, že nevim - jak tam několikrát zmiňuje, jak to z jedničky vychází. A toho se bojim.
edit: Nebo ještě jinak. Co se mi uplně nejvíc nelíbilo na Bioshocku 1. Spousta věcí se tvářila strašně svobodně a že je možný věci řešit mnoha způsoby jako v System Shocku, nebo Deus Ex, ale přitom to byla jen taková iluze a zbylo spíš něco takového polovičatého, lineárně svázaného v rádoby rozlehlých levelech. No a pak, to mi až přišlo uplně k smíchu u hry, která je často považovaná za top design v fps hrách, design stylu Mario, kdy se dostane úkol, musí se tam jít, něco se tam přinese, udělá a pokaždý se pak stane něco a princezna tu neni a je v jiném zámku a de se zase za ní do dalšího levelu a tam zase není a do dalšího (obrazně :). Jestli tohle je vyřešný v trojce nějak líp? Normálně? Jinak se mi to moc líbí vizuálně a od pohledu... -
-
Svobodu cesty k cíli zde nemáš. Vede tam jedna cesta ale můžeš odbočit do vedlejších míst kde jsou zajímavé věci a někdy vedlejší úkoly.
Jediná svoboda z mého pohledu zde je během boje. Sice nejde zabít nepřátele potichu ale máš různé možnosti jak ho zabít.
Je to prostě FPS v dobrým slova smyslu. Zabíjíš na všechny možné způsoby a více bych v tom neviděl. Jak se psalo v recenzi o příběhu atd... Mně to celkem jedno, nevidím tam nic extra. Více se mně líbil v Singularity. -
-
Robotronovo písání o Bioshocku jedničce si pamatuji z Hrej. On nepobral "would you kindly," psal něco o tom proč ten hlavní hrdina bezmyšlenkovitě dělá co se mu řekne a že to hrát nebude. Infinite by tedy neměl hrát tuplem. *4*
-
-
Nikdy jsem nic takovýho nepsal, ale dobrej pokus.
-
:D
-
-
-
-
-
-
Skvělá recenze, konec mě rozbil :D
-
-
Me moc ne. Kdyz ostatni uz behali venku, tak ja delal kraviny v telocvicne s krabici nad hlavou. Ten zacatek ty spartakiadni vypalovacky jsem po padesatym spusteni nenavidel. Ve finale jsme na strahov stejne nejeli. Tolik hodin zivota v riti....
-
-
Tolik hodin života v řiti? Podívej se na přispívající na tomhle webu a zhodnoť kdo je na tem hůř *3*
-
-
-
Osobně si myslím, že Bioshock infinite je nářezová FPS, která opravdu ukazuje ostatním jak se to má dělat. Na druhou stranu si také pohrávám s představou jaké by to asi bylo kdyby Bioshock: Infinite nebyl FPS, ale RPG s otevřeným světem. Něco ve stylu Mass Effect série. To by byl teprve nářez :)
-
Ty nahravky co sbirate jdou u nich nejak zapnout titulky nebo jde je nekde zpetne prehrat i s titulkama ??? U takovehle hry nezajistit lokalizaci je ukazaka totalniho amaterismu a patolizalstvi nejen ceskych distributoru proc se do toho nevlozilo ministerstvo kultury nebo zahranici k cemu tam ten knize Schlafenberg drepi ???
-
-
Textové přepisy poslechnutých nahrávek si lze přečíst v menu.
-
-
dik za info.
-
-
Ze tam neni cestina je urcite skoda, taky to nechapu, ale to co pises ty je zase prehnany. Chapu ze nekteri mohou mit s anglictinou problemy a nevychutnaji si pribeh tak dokonale. Dockej casu, cestina jednou vyjde. Lepsi pozde, nez nikdy. A u nahravek jsem titulky taky nijak nezapnul a v nastaveni jsem to bud prehlid, nebo to tam neni.
-
-
-
Full HD je krok rozhodně dobrým směrem *14* až na ty vyskakující reklamy ty mě fakt se..... *16*
-
-
Minimálně dvěma lidem jste udělali s reklamama radost *1* Možná by to chtělo asi přidat ( alespoň 15 minut) než se video spustí *3*
-
-
Pochop, že reklamy jsou v dnešní době nutné zlo.
-
-
Mě nevadí reklama co se vyskytuje kolem dokola na stránce, ale reklamy co vyskakují po spuštění videa nebo co ti vyskočí na obrazovku jen když otevřeš stránku. To když ti to dojde do emailu se označuje slovem spam.
-
-
-