Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím, bulletstorm byl taky unreal engine (alespoň myslím) a sekal se jak sviňa. Zato takový Battlefield 3 nebo crysis 2 jedu skoro na max s 50-60FPS.
  • Mato1987
    wau, parádna kvalita obrazu ale aj recenzie, hru nemám v žiadnom prípade v obľube ale recenzia je fakt na vysokej úrovni.
  • Rhulad
    To máš nainstalovaný pěkný sr*čky .)
  • MidnighT91
    Je to Unreal Engine 3, tzn: dokonalá optimalizace, pojede ti to i na sestavě z roku 2007...
  • Hra jede na Unreal Enginu, takže jestli máš aspoň průměrnou sestavu, tak bys to měl rozjet bez problému *3*
  • Magister_Peditum
    Ve skutečnosti je to vlastně jeden člověk, jen ze dvou různých dimenzí.
  • Tak jsem rád, že nejsem sám, komu připadají souboje neskutečně chaotické. Zatím mě to pořád baví, ale každým soubojem to počáteční nadšení upadá.
    Hraju na hard a výsledně to vypadá tak, že chaoticky běhám po aréně, hledám náboje (protože na zabití jich spotřebuju víc, než z nich vypadne) a ubíjím nepřátele pomocí melee, protože na mě stejně všichni naskáčou místo aby stříleli...
  • miker17
    Je to Bratr a Sestra.
  • DOTAZ: Nevíte jestli se plánuje demo, nebo alespoň benchmark? Kompl mám sice celkem dobrý, ale nechce se mě dávat 1200,- za něco co se pak bude třeba sekat. Pokud by mě někdo kdo hru již hraje odpověděl jak moc je to náročné na HW byl bych vděčný. Samozřejmě jsem si četl oficiální požadavky a měl bych je více méně splňovat, ale těm zas až tak moc nevěřím.
  • Robotron3
    No právě podle toho, že se mi nelíbila jednička. Jak moc je to podobné, nebo jiné?
    ps: Se právě ptám, že jsem si myslel, že do toho pudu, ale Pavlova (jinak dobrá) recenze, mě zase nahlodala, že nevim - jak tam několikrát zmiňuje, jak to z jedničky vychází. A toho se bojim.

edit: Nebo ještě jinak. Co se mi uplně nejvíc nelíbilo na Bioshocku 1. Spousta věcí se tvářila strašně svobodně a že je možný věci řešit mnoha způsoby jako v System Shocku, nebo Deus Ex, ale přitom to byla jen taková iluze a zbylo spíš něco takového polovičatého, lineárně svázaného v rádoby rozlehlých levelech. No a pak, to mi až přišlo uplně k smíchu u hry, která je často považovaná za top design v fps hrách, design stylu Mario, kdy se dostane úkol, musí se tam jít, něco se tam přinese, udělá a pokaždý se pak stane něco a princezna tu neni a je v jiném zámku a de se zase za ní do dalšího levelu a tam zase není a do dalšího (obrazně :). Jestli tohle je vyřešný v trojce nějak líp? Normálně? Jinak se mi to moc líbí vizuálně a od pohledu...
  • Keyz
    To je otázka :). Jak máme vědět co se ti bude líbit :)
    Si to nějak vyzkoušej a hotovo.
  • Robotron3
    Dotaz. Když jsem se Bioshockem 1 prokousával, nebavil mě, musel jsem se do toho nutit, přišlo mi to repetitivní, kulisoidní, na efekt a zabitý díky vita chambers, dvojku jsem nehrál, ale trojka se mi podle videií a recenze líbí? Bude se mi to líbit? Nebo je to fakt v duchu jedničky? Která se líbila celýmu světu, kromě mě? *4*
  • spíš stahujte :D
  • Presne, ani ja som to nedohral kôli tomu, už som si hovoril že toto je chora hra-chore mesto, chory ludia. Jedini čo boli ako tak pri zmysloch s tebov komunikovali cez vysielačku a ostatny boli nafetovany a naspidovany spliteri čo ťa chceli hneď bez dôvodu zabiť...
    Inač ale nadherna hra, bohata fantazia tvorcov, krasne spracovanie...
  • spoock
    jo, to můžu souhlasit, tady je ten boj sakra nepřehledný, i když ti hra trochu pomáhá, ale kolikrát po mně střílí, sotva vím odkud.
  • spoock
    Ti dva manželé jsou super. Nejlepší spestření ve hře. *1*

Pro mě to není zas až tak super jako Rapture, tam jsem byl vyvalený a zároveň bázlivý, tady je to jedna velká řež, ale objevování zákoutí města je stejně jako v prvním Bioshocku velké WAW!
  • Velmi kvalitna recenzia, hru som sice ešte nehral, ale tak nejak sa mi zda, že to naozaj sedi.
    Pači sa mi to nadšenie nad kvalitami, aj opoctatnena kritika, aj ked ta freneticka akcia je tak trochu otazkou vkusu, v starych Bioshokoch mi to časom už dosť vadilo, ako to, že tie suboje su sice pestre pre použitie tych ee plazmydov, ale zbesilosťou vlastne jeden ako druhy.
  • Cosi
    Já mít na Pc takový hry tak nežeru, protože nemám za co jíst a nechodím týden ven, abych to všechno stihl dohrát.
  • Baldur52
    konec je jak píšeš jen jeden, ale volby význam určitě mají, i když spíše jen symbolický
  • MidnighT91
    Každopádně nejlepší postavy co jsem zatím potkal, jsou ti 2 s mincí, strašně zajímavé charaktery. Zrovna mi vysvětlovali to o dvou stranách mince, doufám že ještě dostanou hodně prostoru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit