Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Jenom jeden. Ty volby co delas v prubehu hry nemaj zadnej vyznam.
  • MidnighT91
    Je tam víc konců a pokud ano, jak se k nim dopracovat???
  • Keyz
    To jsem si ani neuvědomil. *9*
    To je pravda, zde to HRAJE hráč a to je super.
    Taky jsem zde neviděl tradiční hovadinu kdy mám 20X mačkat něco abych otevřel dveře a řekl jaký jsem borec, že jsem je otevřel.
  • Mart9
    Ty souboje v té videorecenzi vypadají hodně hekticky. To byl ostatně i důvod, proč mě po několika hodinách přestala bavit jednička. To byl samý plasmid a zbraň, k tomu tam furt běhali divní nepřátelé a člověk v tom měl pěknej guláš. Já mám raději, když lze zvolit i trochu rozvážnější postup, když mám dobrý přehled o soupeřích a nějaký ten systém krytí také není na škodu.
  • schumicrast
    Po dlouhý době hra co se hraje a ne jen kouká. Už mě ty akční spektakuláty lezou krkem (viz. trailer na Battlefield). Pane Levine tohle je váš majstrštyk.....
  • Shenkster
    Hraju to pár hodin...zamiloval jsem se do Elizabeth...sakra asi jsem moc velkej nerd *1* *14*
  • Inquisitor
    Určitě bude, ale kdy? To je ve hvězdách.
  • Radioaktivni_surikata
    Taky jsem si všiml a uvítal to. Načítání naopak jelo velice rychle, skoro jsem se až divil. Games.cz se mi totiž běžně načítají se vším všudy kolem 10 - 15 vteřin, což je se stabilním 30 Mbit tak trochu vopruz. Ale na videa už si delší dobu stěžovat nemůžu *4*
  • Ronox
    Jo a recenze super! Ty akční části jak vypichuješ jsem nějak neřešil. Byl jsem do toho tak zažranej, že to sjel na 2 zátahy. Ještě, že dneska na finančáku nebyla fronta :)) jsem rád, že k tomuhle skvostu vlastním steelbook a poster za sklem. Nevíte, kde sehnat ten kufřík s klíčem, fotkou atd? :)

https://www.youtube.com/watch?v=WuMFXCKPCSg - nádhera prostě
  • No, von teda píše 3 MB a né 3 Mbit.... A jestli mu to frčí 3 MB/s, tak by mu fullhd mělo jet jako po másle. *4*
  • blixa
    No, chyba u tebe neni, to zalezi na tom, v jaky kvalite se to video snazis pustit. Kvuli lidem, kteri hodne u videorecenzi resi kvalitu jsme zvedli birate, takze treba u 720p je na cca 5-6 Mbps.. Takze pro tvoje pripojeni je rozumny poustet si 320p..
  • Tak hrát hru a v průběhu hraní se podívat na videorecenzi,to mě ještě nenapadlo.Vidím,že jsem ho..o zažil *2* *2* *2*
  • Ronox
    Teď akorát jsem to dohrál a ... DĚKUJU. Děkuju Irrational Games za tuhle hru. Prublo to první BioShock. Vygradovanej konec, zodpovězení otázek, které mi naskakovaly během hry. YAGER, Arkane, Irrational Games jsou prostě top a dávají mi stále naději, že se i v tom zapleveleným mainstreamu najdou hry, které doopravdy chytí. Takže ještě jednou DÍK!
  • Baldur52
    tak pravda, že těch vedlejších úkolů mohlo být více, resp. mohly být zajímavější, nicméně těch pár se rozhodně vyplatí dělat, kromě nějakých zásob tam vždy najdete nějaký ten předmět na sbírání, tedy infusion či voxophone, případně obojí... bez pár infusion lahviček se člověk na normální obtížnosti asi obejde, ale voxophony jsou ve hře něco jako chybějící dílky do puzzle skládačky celého příběhu, pozadí některých postav či různých souvislostí, které prostě potřebujete, aby jste ten "obraz" měli kompletní :)
  • Bože to město je nádherný O.o
  • Luke
    Podle mého nejlepší (s)vědomí je to spoiler free (až na periferní věc cca 2 vteřiny dlouhou). Teda, až to dohraješ a podíváš se na videorecenzi tak nebude, ale jestli jsi to ještě nedohrál tak bude. Tak. :)
  • Pokud nehceš žádný spoil tak nečti a nekoukej na nic o hře, kterou chceš hrát ;) Pokud chceš číst recenze a koukat na videorecenze tak neotravuj se spoilerama *7*
  • Oči mi nevadí, spíš mi připomínají manga styl. Jde mi o ty obličeje celkově (jo chlapi mají tu a tam vousy ale jinak jsou naprosto stejní).
  • Na nečem se pracuje ale nedavám tomu moc šancí na uspěch. Tohto by se musel ujmout něaky tým. Textu je tam opravdu moc a ještě k tomu ty souvislosti....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit