Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra roku.(umělecký dílo).
  • Ruku na srdce Bioshock Infinite je ,i přes počáteční slunečný šok, hra úžasná. Jediné co mě zatím na hře mrzelo je ,že se mi díky slabé grafické kartě různě sekají animace postav. (Zhruba jako kdyby jste z animáku vystřihli půlku obrázků. {Z toho ovšem nemůžu vynit hru.}) Slovo na závěr? Kupujte nebojete se.
  • Keyz
    Je to většinou pořád to samé.
    Je to konzolovej port? =Jede to na starém PC.

Málo kdy jsem viděl hru která by využila 4 jádra CPU zabralo více jak 3 GB RAM a chtělo to slušnou kartu aby to jelo na maximální nastavení.
  • Keyz
    Svobodu cesty k cíli zde nemáš. Vede tam jedna cesta ale můžeš odbočit do vedlejších míst kde jsou zajímavé věci a někdy vedlejší úkoly.
    Jediná svoboda z mého pohledu zde je během boje. Sice nejde zabít nepřátele potichu ale máš různé možnosti jak ho zabít.

Je to prostě FPS v dobrým slova smyslu. Zabíjíš na všechny možné způsoby a více bych v tom neviděl. Jak se psalo v recenzi o příběhu atd... Mně to celkem jedno, nevidím tam nic extra. Více se mně líbil v Singularity.
  • Nechápu proč všichni pořád říkají že si nestačily v bioshocku kvůli bojům vychutnat nahrávky. Vdyť se tam pak daly zpětně přehrát to snad nemohlo nikomu uniknout.
  • 900,- nebo 1200,-, napsal jsem to tam tak odhadem. V jrc stojí 900,- a v xzone taky. Faktem je že dát 900,- za hru co se bude sekat taky není dobrý
  • Baldur52
    zkoušel ses při přehrávání té nahrávky na těch pár vteřin zastavit a poslechnout si ji, než jsi běžel dál?
  • calwin
    jednotku a dvojku som vôbec nedohral hoci ma svet naozaj fascinoval ale to bolo asi tak všetko... niekde sa stala chyba
    a to rozprávanie príbehu skrz nahrávky bolo dosť... prinajmenšom smutné riešenie lebo som sa nesústredil na príbeh keď mi za prvým rohom vyskočili nepriatelia tak som nevedel čo skôr... a počúvať nahrávky po rade niekde v menu mi neprišlo moc zaujímavé...
  • me se nelibi ta moc barevna stylizace ani ty divny zbrane, mam radši víc realne zbrane treba mp7 nebo hk47 a taky bych radši strilecku kde bych hral jako clen taktickeho policejniho komanda
  • ucho
    proč chceš dávat 1200,- za hru, která stojí 900,- ? když už plánuješ něco kupovat, mrkni se alespoň, kolik to stojí. a to že šla hra koupit v předprodeji prakticky za polovinu (když ocením ty další hry, co k tomu dali), je další věc...
  • MidnighT91
    sry, za to slovo špatnej patří čárka...
  • GlaDOS
    Věřím, že zrovna na Infinite si dá někdo záležet a časem tu budem mít dobrou češtinu. Když jsme u té kvantity textu a souvislostech, tak to jsi měl vidět ty v The Walking Dead. Vzhledem k různým postupům hrou jich tam bylo asi 3x víc, než jich při prvním dohrání uvidíš. Pak ještě ta návaznost v ostatních dílech. Tomu říkám opravdu moc texu.
  • Full Hd určitě jo, ale prosím Lukáše...:D
  • PS: nic proti ale věta špatně zabugovanej port zní divně, to pak vypadá že je i nějaký dobře zabugovaný port.
  • aha, no škoda že jsem to nevěděl před koupí. Každopádně díky za odpověď, teď si ten Bioshock možná koupím
  • miker17
    Buď rád že tam zase nemají tu nepřeskočitelnou reklamu na Preventan. Tyhle jdou alespoň preskočit .
  • Do takove šeredy ?
  • miker17
    celá verze..........https://www.youtube.com/watch?v=vV0bSshmHAA
  • miker17
    taky mě to napadlo, ale ona o měm mluví jako o bratrovi na nahrávkách...
  • MidnighT91
    Bulletstorm je špatnej, zabugovanej port...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit