Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrou roku bude GTA, TR určiě ne *1*
  • Mart9
    Pochop, že reklamy jsou v dnešní době nutné zlo.
  • shmeck
    Máš nějaký jiný typy?

Promiň, myslel jsem, že si reagoval na mě *13*
  • Pro představu, na mé sestavě i5, 8GB ram a GTX560 musím hrát na high. Na very high nebo ultra už se celkové obraz zpomalí. Když vemu, že Bioshock 1 i 2 bežel bez problému se vším na max i na GTX 260, tak tu v náročnosti na HW posun je celkem velký.
  • Přehrávač dobrej.Na full HD nemám a 360p stačí.Kdyby bylo 480p..
  • Tak du se do toho zase pustit. Včera sem to zkoušel na gamepadu, jestli mě to chytne víc...tak nic. Souboje byly ještě nepřehlednější, dokonce sem poprvý umřel. První díly sem nehrál, svět je fajn na oko, ale zatim sem ho asi úplně nepochopil, plno věcí mě mate. V angličtině problém nebude. Jsem už v části hry, kdy mám lightning vigor. Du teda pokračovat s nadějí, že se dozvím víc.
  • conflig
    Tak zrovna ta stylizace (kreslená grafika jak říkáš) je za tím jediné co mě láká *1* ale asi to budu muset zkusit, snad budu příjemně překvapen
  • Ronox
    Pokud jste to dohráli a furt máte nějaké otázky, tak tady to je všechno vysvětlené. http://venturebeat.com/2013/03/28/understanding-bioshock-infinites-ending-ending-explanation/
  • Minimálně dvěma lidem jste udělali s reklamama radost *1* Možná by to chtělo asi přidat ( alespoň 15 minut) než se video spustí *3*
  • GlaDOS
    Kreslená grafika? Já myslel, že je to 3D.
  • GlaDOS
    Dobrý vtip.
  • ta grafika mi prijde taky divna, takova kycovita. Asi to byl zamer, ale me to celkem odrazuje.
  • Skvělá recenze, konec mě rozbil :D
  • Je to Neoklasicismus :)
  • Kozy
    Kdepak, tady to Art Deco být nemůže, to vzniklo až později.
  • Nope *15*
  • Mart9
    Hra roku je Tomb Raider chlapci
  • shmeck
    zkus http://www.systemrequirementslab.com/cyri
  • uvedom si prosim ze ne kazdej musi nutne setrit. Vsechny hry mam ze steamu kde jsou cca o 15% drazsi nez normalne, ale protoze jsme linej jako sv i ne je mi to fuk a rad si priplatim :)
  • shmeck
    U textové recenze jsem za tenhle výrok dostal asi 12 mínusek. Uvidíme jak dopadneš ty... *1* ode mě máš samozřejmě plus (tohle fakt bude hra roku).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší