Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda těch soubojů, jsou chaotický, nepřehledný, nudný a zbytečně zdržují od dalšího příběhu
  • Na games mi videa chodí normálně: android 4.0, google chrome
  • Ronox
    iOs safari - funguje
    Win Firefox 18.0.1 - funguje
    Win IE 9.0 - funguje
    MAC OSX Safari ML - funguje

edit: PS Vita - funguje
  • GlaDOS
    Ne ne. Pobavilo mě, že by zrovna zjednodušený a filmový Tomb Raider měl dostat nálepku hru roku. Osobně bych taky vsadil na Bioshock.
  • GlaDOS
    A je nutné pořád dávat stylizovanou a pastelovou grafiku do souvislosti s wow? Vždyť jsou tam zásadní rozdíly. Imho díky Bohu za hry s unikátním grafickým stylem.
  • bud jsi lhar a nebo mas sprasenej pocitac . Pouzivam Chrome a se zdejsima Videama nemam problem . Nekdy se teda nacitaj dyl ,ale aspon jsem si je pustil .
  • Lukyz
    Tak jak flash tak i přes HTML5 se mi reklama zobrazuje *2*
    Jedu na Chromu a je to u všech videí. Já na tom nějak nelpím, spíš to hlasim jako chybku.
  • Mě nevadí reklama co se vyskytuje kolem dokola na stránce, ale reklamy co vyskakují po spuštění videa nebo co ti vyskočí na obrazovku jen když otevřeš stránku. To když ti to dojde do emailu se označuje slovem spam.
  • 15k3
    btw. video nejede v IE, Chrome ani na tabletu (android 4.1 samozřejmě výchozí prohlížeč s flashem).
  • blixa
    Nejsem si jisty, ale je mozne ze to je zalezitost flash verze (myslim ze u ni jeste reklamy donatorum vypnout neumime).. V HTML5 verzi jsem to ale testoval a s donatorskym uctem se mi tam nezobrazuji..
  • 15k3
    Could not load plugins:
    File not found
  • Já bych to neřešil, prostě WoWko+omalovánky.
  • Rhulad
    No grafika je výtečná tady Achillova pata hry rozhodně není, ale podle mě hra má tak půlku z atmosféry z jedničky a souboje mě postupem času vyloženě nudily. Čekal jsem trošku víc 8/10
  • Opravdu krasne hra - se vsim vsudy. Od HL 2 pro me zatim nejvetsi pecka na poli strilecek. Jedine minus vidim v ne prilis spolupracujici a povedene AI nepratel. Hudba je treba krasna a v akcnich pasazich epicky adrenalinova :)

http://www.youtube.com/watch?v=fgF1HREvxos
  • Lukyz
    Recenze super, full HD potěšilo, ale měl bych dotaz ohledně reklam *2*
    Pravděpodobně v bleskovkách jsem četl, že pravidelným donátorům se nebudou zobrazovat reklamy ani ve videích, ale mě tam přesto stále skáčou. Moc mě těch 5s a jedno kliknutí netrápí, ale i tak se raději zeptám jak to tedy je. Díky
  • Mart9
    O GTA se budu bavit až někdy vyjde na PC. Teď mi docela vadí, že ta hra ještě nevyšla, ale kvůli tomu, že je to GTA, tak to má už teď zajištěné čelní pozice v žebříčcích na konci roku *9*
  • Me moc ne. Kdyz ostatni uz behali venku, tak ja delal kraviny v telocvicne s krabici nad hlavou. Ten zacatek ty spartakiadni vypalovacky jsem po padesatym spusteni nenavidel. Ve finale jsme na strahov stejne nejeli. Tolik hodin zivota v riti....
  • Já se pomalu prokousávám příběhem a za sebe hodnotím zhruba 8/10. Hodnotil bych výš, ale neuvěřitelně mě otravuje (no spíš otravovala) neinteraktivita přihlížejících. Vím, že to nemá být RPG, neleží na rozhovorech, ale mě prostě strašně vadilo, když jsem na začátku přišel k prodavači párků a nemohl si od něj legálně nic koupit a ani se ho na nic zeptat.

Columbia je nádherná (no byla...), postavy mají hloubku a Elizabeth je naprosto úžasná (pasáž, kdy jsem si sedl na židli, hrál na kytaru a ona dala jablko nebo cosi tomu sirotkovi na mě udělala dost velkej dojem, i když je to jenom skript).

Popravdě nejslabší jsou na hře souboje, bez těch bych se klidně obešel nebo rapidně zmenšil jejich počet a jenom se procházel po městě a objevoval jeho tajemství. Ale taková hra by se asi moc neprodávala.
  • nevíš co říkáš .. už na tom dělaj .. a Tým to opravdu není ... přístě víc myslet a víc se zajímat a míň psát
  • Ten začiatok je nádherný. Krásna muzika pri ktorej som čumel na mesto, katedrálu. Mať trochu viac nalomenú psychiku tak sa rozplačem... Snáď bude takýto zážitok až do konca.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší