Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotronovo písání o Bioshocku jedničce si pamatuji z Hrej. On nepobral "would you kindly," psal něco o tom proč ten hlavní hrdina bezmyšlenkovitě dělá co se mu řekne a že to hrát nebude. Infinite by tedy neměl hrát tuplem. *4*
  • Ne. *4*
  • KIMCID
    tisíc lidi, tisíc chuťí.
  • KIMCID
    Rozehrál jsem to ,ale nevím zda dohraji.Kreslená grafika mě moc nechytla.Opakujici se věci podobné z Bioshocku 1 a Dishonored.Uvidim dnes večer zda mne to pohltí nebo zda odinstaluji.
  • Magister_Peditum
    To se nijak nevylučuje. Přeci mu nebude říkat "já". *3*
  • 900,- na GMG včetně Bioshock 1 a 2 + XCOM Enemy Unknown k tomu, no nekup to za tu cenu.
  • Jediné co mě sklamalo je songbird. Neukázali ani neřekli co to monstrum je vlastně zač. Takže nevím vůbec jak vznikl a kdo se pod maskou schovává :(. V předchozích dílech big daddy i big sister byly vysvětleny i odkryty. Zajímavost: Až budete řešit třetí šifru v oblasti Market (musíte najít cripher knihu) tak si všimněte na zdi jednoho malého obrázku. Autoři mají zvláštní smysl pro humor ;).
  • proto je hra dělaná ve stylu Art Deco :)
  • Hru mam dohranou a za sebe musim říct, že to byl úžasnej zážitek tohle musí být hra roku!
  • To je mozna pravda, ale ja nechci byt presidentem.
  • Díky za plné HD!
  • ucho
    seknout se o 30 % ceny, no dobře...
  • dik za info.
  • Full HD je krok rozhodně dobrým směrem *14* až na ty vyskakující reklamy ty mě fakt se..... *16*
  • Textové přepisy poslechnutých nahrávek si lze přečíst v menu.
  • Ze tam neni cestina je urcite skoda, taky to nechapu, ale to co pises ty je zase prehnany. Chapu ze nekteri mohou mit s anglictinou problemy a nevychutnaji si pribeh tak dokonale. Dockej casu, cestina jednou vyjde. Lepsi pozde, nez nikdy. A u nahravek jsem titulky taky nijak nezapnul a v nastaveni jsem to bud prehlid, nebo to tam neni.
  • Ty nahravky co sbirate jdou u nich nejak zapnout titulky nebo jde je nekde zpetne prehrat i s titulkama ??? U takovehle hry nezajistit lokalizaci je ukazaka totalniho amaterismu a patolizalstvi nejen ceskych distributoru proc se do toho nevlozilo ministerstvo kultury nebo zahranici k cemu tam ten knize Schlafenberg drepi ???
  • Me tedy boje chaoticke neprisly, spis mi prisly zajimave a zabavne, konecne jsem mel k dispozici dostatek "soli", abych mohl pouzivat vigory jak jsem chtel a ne s nimi setrit na horsi casy. Jen porad nevim co si myslet o konci, zklamanej rozhodne nejsem, to spis naopak, ale radsi bych primo klasickej happyend a taky nemam rad konce, kde si musim zbytek domyslet, i kdyz jen malej a je tam i naznak toho, jak si konec spravne domyslet. Hra me urcite nezklamala a i ty "kazetky" byly zajimavy. Cekal jsem ze to bude fantasticka hra a taky byla, jen bych rad navazujici pokracovani s Elizabeth, protoze po dlouhe dobe to pro me byla herni kraska, diky ktere jsem mel opravdu motivaci ji zachranit.
  • . :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit