Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite - videorecenze PC verze
28.3.2013 | Pavel Dobrovský
265 příspěvků
-
http://venturebeat.com/2013/03/28/understanding-bioshock-infinites-ending-ending-explanation/ -
Mně přijde, že konec BI nedává smysl. Hratelností mi BI velmi silně připomíná sérii Uncharted.
Osobně se mi víc líbí Dishonored, kde má hráč větší volnost a speciální schopnosti jsou rozmanitější. -
To s tím Comstockem tam ale taky vysvětluje ale v komentářích zase: "BookStock (Booker and Comstock are the same character) only becomes Comstock in the dimensions where BookStock accepts the baptism, so Elizabeth opened up the root dimension, the first and only dimension where Comstock would've came into fruition, and drowned Comstock before any other dimensional possibility could've happened. At least those are my 2 cents." Tohle dává smysl, protože to byla kořenová, ta hlavní dimenze. Tím zrušil Booker stvoření Elizabeth tudíž i tohle dimenzový šílenství. :) -
Já s tím žádný problém nemám. Pro mě obě hry jsou nadějí pro herní průmysl. Obě mají své kouzlo, ale je pravda, že Infinite mě chytlo víc za "srdíčko" a hlavně tím koncem. Výhodu měl v dabingu hrdiny a té interakce s Elizabeth. Každopádně v mojí rovnici hodnocení jsou obě hry top. Stejně jako "nudná" střílečka The Line. Za poslední rok hry co mě nejvíce bavili: Max Payne 3, SpecOps: The Line, Dishonored, Bioshock: Infinite, Deus Ex: Human Revolution a indie hříčka Lone Survivor. Samo, že toho tam mám víc, ale tyhle měli supr atmosféru, prostředí, vyprávění.
-
Prej představí nové postavy. Nevadilo by mi hrát třeba za Daisy nebo někoho z druhé strany jako to plánují u Dishonored. Nebo jedno z "dvojčat". Rozhodně chci vědět víc o Songbirdovi. Season pass jsem pořídil okamžitě po dohrání stejně jako soundtrack na iTunes. Tahle hra si u mě zaslouží maximální podporu.
-
Hmm.. to je divny, fakt jsem to koncem minulyho tydne testoval :( Ale kluci kolem tech videi jeste ruzne laborujou, je mozny ze to zacalo zlobit znovu.. Dam to do reportu.. ;)
-
Zapnul jsem a po 20 minutách vypnul. Takto bych tu bakalářku nedopsal *1*
-
Klidně, nemám problém.
-
Nojono. Nenaděláme nic. :)
-
No někteří si třeba nemysli, že je Dishonored dobrá hra, spíše naopak --- hloupá, nicneříkající, sterilní hra v dosti amatérském provedení *3*
-
A co kdybysme se kolektivně domluvili, že oboje jsou super hry a každá má něco, co ta druhá nemá, hm? :)
-
Já bych to bral, zajímalo by mě, co do season passu plánují. I když mám takový pocit, že přímo do hlavního příběhu nepridaji nic.
-
Mně souboje nepřišli tak hrozné. Souhlasím, že někdy byly moc dlouhé a chaotické, ale zase .. Dishonored nemá prostě tu atmosféru a to na Infinite oceňuji. Kvalitativně jsme prostě jinde, už jen v dabingu.
-
Dík za info. Určitě je to škoda. Soudě dle recenzí to asi tak nevadí, ale nabývám pocitu, že vyřazením těchto interakcí hra možná až zbytečně trpí oněmi "natahovanými" akčními sekvencemi. Někdy si říkám jestli irrationalů není pro žánr FPS škoda.
Jinak je tu ještě možnost, že se tento vynechaný obsah objeví v jednom z oznámených příběhových rozšíření v season passu. -
Sprosťárna je neumět si připustit, že všichni nemusí mít stejnej názor jako ty :-)
-
Je to tak. Osobně se přikláním k názoru, kterej zazněl ve středečním Fight Clubu - teda že Bioshock Infinite neměl obsahovat střílení. Pak by to byla super adventura, s dobrým příběhem a celkem hezkým světem.
Ovšem nudný a otravný střílení to poslalo do pryč. Škoda.
Osobně taky musím říct že Dishonored mi přišlo mnohem lepší, protože souboje v něm jsou vypilovaný, originální a zábavný, svět je tam taky super a příběh ujde. -
Promiň, ale po dohrání jak Infinite, tak Dishonored musím říct, že Infinite je o dost lepší. Je to prostě tak. Má prostě hloubku. Málokdy se stane, že bych se na scenérii díval s otevřenou pusou a obdivoval její krásu, málokdy se stane, že bych o konci přemýšlel déle než 20 sekund atd. Pokud by takhle byla dělána většina her, tak bychom byli spokojeni. A to nemluvím o úžasném dabingu.
A hlavně, hlavní hrdina MLUVÍ. -
Tenhle druh interakce s Elizabeth (že by si s něčím hrála, Hooker s ní nějak během hraní mluvil atd..), tam není v podstatě vůbec. Z téhle části jsou tam fragmenty, ale třeba ten obchod ze začátku se nedochoval, kůň taky ne.
Ale jsem upřímně rád, že se dochovala"Pomsta Jediho" . I když v současným stavu není moc vidět, ale i tak, skvělý použití paralelních vesmírů. -
Takže tahle část tam kompletně chybí ?
-
Za Full HD chválím. Pokračujte v tom. Ohledně samotné recenze toho moc neřeknu. Bojím se spoilerů, takže jsem to měl puštěné bez zvuku a když se tam objevil "indián", tak jsem to vypnul. Chci se nechat překvapit *1*