Přejít na výpis diskuzí
BioWare: hráče Star Wars: The Old Republic jsme podcenili
29.3.2013 | Adam Homola
71 příspěvků
-
bioware pred dragon age 2 bylo jako blizzard pred diablem 3.. to jsou zlomovy body kdy si uz clovek nerekne ze tyhle studia delaji jen a pouze "dokonaly" hry. bioware to jen podporili swtorem
-
Jen bych te poopravil, ze 17 hod denne jiz neni hrani, ale diagnosa a tam uz to chce odbornou lecbu.
-
Nemají holku, nemají přátele, nemají práci, nemyjou se, žijí z dávek, prostě MMO lúza.
-
No jasně...
Než zjisti, že tam stale neni co dělat a odejdou so musi v prvni řadě do hry vratit :p -
Ty vole kde ty lidi na to berou tolik casu?? *8* 17 hodin denne po dobu jednoho mesice?? Are you fuc*ing kindding me?? *7*
-
ja bych zpětně nepřehodnocoval hry na základě hry jiné
-
Star Wars: The Old Republic? ... to byla nějaká hra? ... Na to už sem nějak zapoměl. *6*
-
Tohle mi je ale novina, zajimave je ze pred par dny, tady byl clanek o tom jak se "free hraci" opet vraceji do hry a ne zrovna malo, udajne 2 mil ?.
No a korunu vsemu dodal prechod na F2P model, teda spatna napodobenina tohodle modelu, jelikoz kdo si tohle zahraje bez mesicniho poplatku, musi zakonite skoncit a hra ho vicemene odradi od dalsiho hrani. Inu jak se do lesa vola tak ... ze pani nenazrani podnikatele v EA
Pro me osobne je tahle hra jiz pase 4 mesice neustalych slibu a planych nadeji, me dokonale vylecilo a do hry bych se nevratil, ani kdyby mi za to platili :-))) -
Tenhle scenař mi něco připomina, kde sem to už viděl, aby hrači proletli hru za par tydnu a pak tam už nebylo co dělat?
AHA, už si vzpominam... v každe radoby AAA MMORPG v posledních deseti letech?! -
Jako by to *někdo* neříkal už před vydáním .. <<
-
ja uz od te doby hry od bioware zase neprecenuju jak driv :)