Přejít na výpis diskuzí
BioWare: hráče Star Wars: The Old Republic jsme podcenili
29.3.2013 | Adam Homola
71 příspěvků
-
bejt to solo hra byla by to pecka takhle maji smůlu
-
Vždy budou lidé, kteří hru proběhnou za pár dnů a za dalších pár pak stihnou nafarmit téměř end game equip. Tohle ale podle mě nepředstavuje většinu herní komunity, myslím, že je určitě mnohem více lidí, kteří zasednou třeba na 2-3 hodiny denně. Jenže bohužel i pro tyto hráče bývá herní obsah příliš krátký a to už je samozřejmě problém, ale aby na tohle v Bioware přišli, na to nepotřebují zkušenosti. Stačilo se jen poučit z jiných byť cizích projektů. Že je hra krátká a herní obsah nedostatečný, to jsou většinou první výtky, které v poslední době směřují k vývojářům při vydání jakéhokoli nového MMO titulu.
-
-
Jednoduse den ma 24 hodin a dyl hrat nemuzes, vse je v rukou vyvojare, kterej by s tim mel kalkulovat. Je rozdil, jestli nekolik jednotlivcu projde hrou za mesic vs jestli 2/3 hracu projdou hru za mesic (coz je IMO tak doba, za kterou pravidelnej hrac dohraje).
A na to jak dlouho to bude trvat se samo prijde nejpozdejs pri prvnim testovani.
-
-
jo jo stavet hry na tier systemu.. kdy lidi proletej lokace a uz se nevracej atd atd atd.. no hold u mmo vam hosi pristup EA neprojde.. delat vecicky na par hodin.. a uz vubec theme parky jsou proste theme parky... :)
-
Předevčírem jsem znovu předplatil a můžu že mě to chytlo víc jak na poprvé,Legacy systém je skvělý nápad, odstranili další frustrující MMORPG maličkosti. A zůstalo to co na hře milují tedy příběhová část a čas od času si odskočím s někým na nějaký těžší quest,tu Flashpoint,tu na Warzone. Nejsem MMMO hráč,WOWko jsem párkrát zkoušel a nedokázalo mě chytit,TOR to u mě svou barvitostí zvládá. Takže endgame,neengame je to nejlepší a nejpropracovanější MMO co jsem kdy hrál
-
-
Pockej, mluvis ti ty samy veci? Ja tam videl v legacy systemu samy kravoviny (typu +5% xp ...) ... pravda, uz sem to asi mesic nezap ... a legendarni zbrane, to sem se musel opravdu smat, kdyz sem dostal token, a rikal si, co si za to asi tak uzasnyho poridim, a zjistil sem, ze uz mam davno daleko lepsi zbrane...
Sem tak nejak po tech kecech s "rodinou" cekal, ze dalsi postava automaticky ziska nejaky vylepseni ... a ono prd... -
Taky jsem se do hry vratil po roce no a nakonec predplatil :). Zaclo to tim, ze jsem si rozjel novou postavu jakozto free player (prefered) -prvni zjisteni - humus, kvantum omezeni a tak dale, ani blby titul pred jmenem jsem nemohl mit, zda se to jako prkotina, ale takove veci se mi proste na te hre libi nejvic :D, omezeni na warzony, ops,FP, nemoznost posilani penez v emailu(f2p nemuzou posilat vubec-debilita), nemoznost tradu s f2p lidma atd. atd.. Na druhou stranu jsem zjistil, ze ve hre neni mrtvo jako pred rokem, kdy bylo na planetach 20 lidi.. ted je na planetach 100+ lidi(na flotile mnohdy 200+!, kdysi pred sloucenim serveru stezi 80 :D nedala se absolutne sehnat parta na blbe HM Flashpointy) Heroicy na planetach nepreskakuju atd., ve hre spousta novinek co se tyce Legacy systemu-itemy,reputace,tituly atd.. Je tady group finder, ktery kupodivu funguje, ale hleda partu pomerne dlouho, ale i tak lepsi nez litat pokazde na fleet :) Proste jakozto casual player si clovek nemuze stezovat, je toho ve hre opravdu hodne v tehle dobe a s prichodem datadisku se pocet cinnosti ve hre jeste zvysi. Opravdu krok vpred, ale i tak musim rict, ze za rok toho mohli stihnout vic :) Pro HC hrace no... v dnesni dobe je to tezke, vychazeji tituly proste co se rychle projdou a jsou staveny pro casual komunitu - vzpomenu GW2, ktery se dal opravdu projit za dva tydny- sice s trochou nolifu, ale i tak(vlastni zkusenost :D ) - hrozne nahypovana hra, ale zase bez mesicniho pausalu...
-
No vzhledem k tomu ze jsi zkousel jen WoW a SWTOR(tak to aspon vyzni) a sam sebe oznacujes za NEhrace MMORPG her,pak ta tva veta o ''nejlepsim a nejpropracovanejsim MMO,co jsi kdy hral'' vyzni prinejmensim dost divne *2*
-
-
Tak možná tam nějaká nezkušenost byla, ale zbytek si podělala EA sama :) počínaje vydáním hry o půl roku (možná více) dříve než byla hotová až po parodii na F2P....očekávám za pár let velký pláč a nějaký ten mail, který mě zve na týden do hry zpět zadarmo, abych se podíval, kolik moc změn udělali a jak je to už doopravdy super....pak tam teda asi najdu znovu ty samé bugy, které trvají už od vydání :)
i když možná ne, je to EA, ti chybu nepřiznají, natožpak aby hru doladili....už se těším na pláč fanoušků, až to dopadne jako WHO, avšak tady to bude pád z mnohem větší výšky :) -
Cože? to to dneska ještě někdo hraje?
-
-
Slo to do f2p - sam mam rozehrano, lidi hraje pomerne dost, ale f2p system je extremne hnusnej ... takze lidi od zaplaceni spis odrazuje. A na tom ze je to zabugovany a po dokonceni pribehu neni co delat dal se nic nezmenilo.
-
Budeš asi překvapen, ale ano :) HRAJE
-
Jistěže *4*
-
Jo.
-
-
Ked som bol v open bete uz vtedy som vedel, ze tato hra bude mat riadny problem. Presvedcila ma o tom hra ako celok. Som rad ze som si ju neobjednal a pockal.
-
Mě tam docela vadilo jak lítaly expa. Stačilo dát jednu daily v letadle, jednu daily v aréně a byl level za půl hodiny.. hráče to nenutilo nijak extra plnit mise a levelovat tímhle způsobem. Nicméně musím říct, že jsem to hrál tři měsíce a byla to prima hra, hlavně díky příběhovým liniím... pak to nemělo smysl platit tolik peněz jen za obíhání arenék a honbě za zbytečným EQ, se kterým stejně nebylo kam dál jít.
-
-
tolik penez? :D MMO hrani je nejlenejsi druh zabavy pomeru cas/penize. 300 za desitky hodin hrani. Tomu se nevyrovna prakticky nic. Bezne mam v hospode za vecer vetsi utratu. Nebo za 2 obedy.
-
-
Spoustu starsich gamesek poridis za stejny peniz, a casto ti poskytnou daleko vetsi porci zabavy, nez mesic predplatnyho MMO, ze kteryho realne odehrajes 20 hodin.
-
Presne tak. Kdyz sem hraval intenzivne wow a prepocetl sem si ty cca 300 mesicne na 1 hodinu, tak levneji snad vychazelo jen spani :P
-
-
-
neviem, prečo je tento članok uverejneny teraz, ked sa toto vyjadrenie z ich strany publikovalo uz minuly rok par tyzdnov po tom "Prepade" počtu hráčov = zbytočny članok.
-
Když budou mít causal end game obsah, namísto HC (tím myslím opravdový HC) end game obsahu, tak toho hodně nedomysleli.
-
-
Jenže když myslíš opravdu "opravdový HC", za tím se moc lidí nežene. To už prokázali několikeré studie, tudíž tudy cesta také nevede.
-
-
Pokud povazujes za HC to, ze ti mec vypadne az na druhej pokus ...
IMO je celej tenhle system postavenej ponekud dost na hlavu - muset neustale zabijet tytez potvory proto, aby hrac pokoril nejaky % v databazi ... O tohle opravdu zajem neni, to je fakt a to ani mezi pravidelnejma hracema. Jednoduse proto, ze to neni zabava, ale vopruz. -
Jn, taky si nepamatuju jediný MMO, který by bylo "opravdu HC" (z těch, co jsem zkoušel). Naposledy snad počátky WoWka.
-
-
Zahraj si Wurm Online. To je jediný HC MMO. *1*
-
-
-