Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasně že se to všechno dá projít za chvíly když chce bejt každej na max lvl...Já sem třeba asi před půl rokem zkusil kvůli kámošům wowko(byl jsem neposkvrněn do té doby) a za měsíc jsem měl locka s epic pvp itemama(krom asi 3 kusu)
    a to jsou 4 datadisky v tom :-D nehledě na to že jsem měl rozjetý asi další dva chary....nějakej číňan by to mohl dát i za týden asi.

Teďka jsem se vrátil do riftu a už na to kašlu bejt na max lvl hraju si svojí "pohodičku" 3-4 hodky denně a udělal jsem 5 levelu za týden (50-55) je fakt že mam ale "kaplej" favor a i craftim.
    • Jaja. Kazda hra se da proletet behem chvile. Ale tak si clovek leda ten zazitek ze hry znici.
      Na 90. lvl ve wow se da dostat klidne za 2 dny. Nebo treba morrowind, ja to hral rok a pritom se to da dohrat za min nez 10 min!! :P
      • Jenze to je prave chyba vyvojare, ze se to da ... jako vyvojar to mam plne pod kontrolou. Je jen otazka jestli to kontrolovat chci ... vem si, ze kdyz odklipu dialogy, zkratim herni dobu klidne na polovinu. OK, s tim se musi pocitat - nebudu prece hrace prudit nepreskocitelnejma pindama ... ale nikde neni psano, ze mas za tech 10vlku dostat lv. Vubec nemluve o tom, ze nikde neni psano, ze postava ma vubec nejak levelovat.
  • To je zajímavý, všichni podceňují hráče, to už tu bylo s wowkem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit