Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    a zase se bude dojit
  • Robotron3
    Tohle se mi nelíbí. Nedávno jsem dohrál trojku a uplně mi to stačilo. Rád jsem si zahrál všechny tři díly, i když ten poslední už mi přišel slabší, ale nevim proč vytvářet další hru po ukončení série. Přijde mi to jako dojení značky, který ničemu neprospěje. Lepší by bylo začít s něčím novým.
    • Viktor_H
      Nový ME bude, protože je to úspěšná série a navíc je to univerzum vytvořené Bioware (žádná licence jako DnD či Star Wars). Valná většina vývojářů by rádo pokračovalo v dělání dalších a dalších dílů svých vlastních "dětí", kdyby měli tu možnost. Navíc se tu bavíme o úplně jiném designovém přístupu, nových mechanikách apod. Není to tedy tak, že by vývojáři byli univerzem omezeni ve své kreativitě. Proč posílat k ledu univerzum, které trvalo vybudovat roky? Takové Piraně by dělali hry ze světa Gothicu doteď, kdyby měly možnost. Patlat se pro každou hru s novým univerzem mi zrovna u RPGéčka přijde dosti neekonomické.

BTW, oni začali i s něčím novým. *3* ME sérii má na starosti hlavně relativně čerstvě otevřená pobočka v Montrealu, Bioware Edmonton dělá na něčem úplně novém...
    • shmeck
      Já proti tomu nic nemám. Proč uložit k ledu dobře vymyšlený svět a značku která už má trochu "jméno" ?
      • Robotron3
        Protože byl v ME3 konec? Mě je to jedno, říkám jen za sebe, že další hry ME už mě zajímat nebudou, protože v ME3 se série viditelně vyčerpala.
        • shmeck
          Konec to byl, ale jen pro příběh Sheparda. Svět Mass Effectu dál pokračoval... A navíc další hra se nemusí odehrávat v době kolem půvoní trilogie, tzn +- 150 let. Může být, že se bude příběh odehrávat v době války Protheánů a Reaperů - to by pro mě bylo celkem poutavý období :)
          • x_ander
            Válka Protheanů a Reaperů = bez lidí. Což si EA nedovolí vydat, ta hra by komerčně propadla. A to tvrdím i přes to, že mě samotnému to poutavé přijde taky.
            • Lukyz
              Mě by se moc líbilo období First contact war - lidi vs. turiani, okupace Shanxi a třeba potkat i dědečka Ashley *14*
            • shmeck
              Třeba tam budou neandrtálci :)
        • ZvacA
          Právě proto asi uvažují o restartu. Je mi jasný, že kolega Robotron3 se na to dívá jen čistě z herní stránky, ovšem proč se bránit rozšiřování univerza ME?
        • On ME neskonšil 3 ale jen příběh hlavního hrdiny, ono to universum vlastně pokračuje dál, takže je pochopitelný že vyjde i další díl. Pokud vim tak to čekalo hodně lidí.
    • Overwatch
      Třeba proto že to vydělává peníze?
      • Robotron3
        A jiná nová série by je snad nevydělávala, kdyby byla dobrá?
        • Ferdis2
          To že je hra dobrá prinúti ku kúpe možno 10 percent konečných zákazníkov. O zvyšok sa postará kombo ZNAČKA+HYPE...
          P.S.
          Zrovnávanie predajov Mass Effectu s najlepšími (Tetris, Zelda, Mario, COD ?) je scestné, kedže je nutné sa pozrieť na žáner. A v kategórii RPG (akčné RPG) je jednoznačne na špičke.
        • Overwatch
          Jistě že by vydělávala, ale ti kdo o financování rozhodují, často dávají desítky milionů dolarů raději do něčeho, co svoji schopnost vydělat už prokázalo, než do nejistoty.
          • Robotron3
            Zaprděnost...
            • davidBray
              představ si, že bys měl něco financovat z vlastní kapsy
            • shmeck
              Byznys...
    • seria ako taka ani skoncit v ME3 nemala, BioWare vzdy hlasil len koniec pribehu o Shepardovi/Shepardovej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit